Thomas Anders i TV makes the superstar

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
andrzej1988

Thomas Anders i TV makes the superstar

Post autor: andrzej1988 »

Chcę Wam zadać pewne pytanie?? Czy zauważyliście po drugim rozpadzie modern talking, żeby Thomas śpiewał gdzieś na koncertach piosenkę tv makes the superstar. Ja nie spotkałem sie z taka sytuacją. Śpiewa oczywiście wszystkie singlowe piosenki oprócz tv makes the superstar. Czy ktos wie może dlaczego. Ja myśle że ta piosenka reklamuje dietera i niemieckiego idolai thomas nie chce jej spiewac.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Thomas Anders i TV makes the superstar

Post autor: ArCrack »

Thomas zaśpiewał ten kawałek na którejś z imprez fanklubowych już po rozpadzie, ale faktycznie nie pojawia się on zbyt często.
Myślę, ze po części powód może być taki jak piszesz, ale też po części Thomas nie gra go dlatego, że nie był to specjalny przebój. W Niemczech na listach zaistniał właśnie dzięki DSDS, ale w innych krajach nie było już tej platformy do promocji i nie było też specjalnego sukcesu. Nie-fani piosenki mogą więc nie kojarzyć, a fani wolą inne :)
No i trzeci z potencjalnych powodów, Thomas gra takie kawałki, które osobiście mu się podobają lub też dają dobry kontakt z publicznością. Stąd może wynikać obecność w programie Maria czy No Face No Name No Number, a odsunięcie np. Win The Race gdzieś na dalszy plan.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ