Audrey Motaung / Love Is Such A Lonely Sword

Dyskusja o największym solowym projekcie Dietera
ODPOWIEDZ
adam-jakubczyk

Audrey Motaung / Love Is Such A Lonely Sword

Post autor: adam-jakubczyk »

tak przeglądając stare płyty blue system czytam music and lyrics-dieter bohlen(obsession) a niżej add.voice AUDREY MOTAUNG,poczytałem kimjestta pani,na wikipedii pisze o jej udziale w piosence LOVE IS SUCH A LONELY SWORD,nasuwa mi się pytanie:dlaczego w klipie śpiewa NADIA ABD EL FARRAG a nie AUDREY MOTAUNG , odpowie ktoś na te pytanie??
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Audrey Motaung / Love Is Such A Lonely Sword

Post autor: ArCrack »

Naddel w Blue System była dyżurną "odtwórczyną" kobiecych wokali podczas występów Blue System. Podejrzewam, że powodem był po prostu jej wygląd, była ładniejsza i młodsza od Audrey, a później innych studyjnych wokalistek.
Ale to tylko moje domysły, nie natknąłem się na wypowiedź Dietera odpowiadająca dlaczego nie zaprosił wokalistki na plan klipu :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

A poza tym chyba Dieter wtedy był z Nadją no to postanowił ją w kręcić do teledysku. :wink: Przedostatnia partnerka Dietera ponoć nie miała zainteresowań Show-biznesem. Przynajmniej tak twierdziła. :)
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
adam-jakubczyk

Post autor: adam-jakubczyk »

ArCrack pisze:Naddel w Blue System była dyżurną "odtwórczyną" kobiecych wokali podczas występów Blue System. Podejrzewam, że powodem był po prostu jej wygląd, była ładniejsza i młodsza od Audrey, a później innych studyjnych wokalistek.
Ale to tylko moje domysły, nie natknąłem się na wypowiedź Dietera odpowiadająca dlaczego nie zaprosił wokalistki na plan klipu :)
dokładnie takie miałem przypuszczenia....
Awatar użytkownika
disco-man

Post autor: disco-man »

Zresztą głosy Audrey i Nadii są bardzo podobne,i zawsze gdy oglądałem clip tej piosenki,myślałem że to głos Nadii.
ODPOWIEDZ