ja bym wspomnial, bo uwazam, ze to najlepiej wyprodukowany tego typu kawalek made in poland- nic mnie w nim nie drazni, za to w MT niejednokrotnie tak sie dzialo- szczegolnie na plycie Victory. poczatkowo glos Chylinskiej mi nie pasowal do calosci ale po przesluchaniu kilkukrotnym wszystko juz jest ok...ArCrack pisze:Myślę, że gdyby nie wypowiedzi Chylińskiej i tytuł płyty, nikt nie wspomniałby na naszym forum o tym kawałku.
Chylińska w stylu MT!!!
-
jkris
Re: Chylińska w stylu MT!!!
- art_system
Każdy słyszy to co chce słyszeć, tylko akurat w Chylińskiej jest tyle z MT co Bad Boys Blue w Metallice. Albo po 25 latach słuchanie MT padło mi na słuch.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
-
alunia13
A mi się ta piosenka w ogóle nie podoba. Muzyka jest niezła ale tekst...
Jakoś mi do gustu nie przypadł
Jakoś mi do gustu nie przypadł
"You can win, If You want..."
- Skyliner89MT
Mi ta piosenka też w ogóle się nie podoba. Słyszałem ją kilka razy, ale jakoś nie przemawia do mnie.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- you're my heart
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Piosenka nie zła,ale ja tam nie widzę za bardzo podobieństwa do muzyki Modern Talking.Cieszy Mnie,że Agnieszka Chylińska jest fanką MT 
- Daniel
Oczywiście że żadnego podobieństwa, ani nawet inspiracji MT tutaj nie ma !
Natomiast tydzień temu Agnieszka była gościem Dzień dobry TVN i ciepło się o Modernie wypowiadała.
Jednak nie stwierdziła, że jej nowa muzyka jest zespołem inspirowana (czego zresztą nie słychać).
To normalna muzyka klubowa.
Natomiast tydzień temu Agnieszka była gościem Dzień dobry TVN i ciepło się o Modernie wypowiadała.
Jednak nie stwierdziła, że jej nowa muzyka jest zespołem inspirowana (czego zresztą nie słychać).
To normalna muzyka klubowa.
- Adi
Tak nie wiedziałem do której kategorii zaliczyć moją wypowiedź, czy do "MT w mediach" czy tu no ale powiedzmy, ze tutaj też pasuje
Dziś w Radiu Zet po południu jak myłem w kuchni parę naczyń to słyszałem jak była gościem programu popołudniowego i promowała swoją nową płytę wypowiadając się też pochlebnie o Modern Talking jako i dawnych idoli i o tym, ze kochała się w Thomasie Andersie
Swoją drogą zawsze mi się wydawało, ze ludzie i muzycy grający tego typu muzykę raczej nie przepadają za muzyką disco. Mój inny kuzyn, który słucha trochę klimatów klubowych, trochę tam rock-popu to on przykładowo MT nie cierpi
w przeciwieństwie do jego mamy a mojej cioci. 
Ostatnio zmieniony sob paź 24, 2009 17:50 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
- kicek
Tu można wywiadu w Zetce posłuchać:
http://www.radiozet.pl/Muzyka/Newsy/Agn ... cie-muzyki
Myślałem, że może puszczą przy okazji jakiś kawałek MT
.
http://www.radiozet.pl/Muzyka/Newsy/Agn ... cie-muzyki
Myślałem, że może puszczą przy okazji jakiś kawałek MT
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Właśnie Agnieszka u Szymona Majewskiego
wspomniała o Thomasie
wspomniała o Thomasie
- Adi
Oglądam to, niezły ubaw.Jaro25 pisze:Właśnie Agnieszka u Szymona Majewskiego
wspomniała o Thomasie
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam!
Też to oglądałem. Gdy Majewski spytał się Agnieszki skąd się wzięła nazwa jej nowej płyty (Modern Rocking) Agnieszka odparła, że nazwę zerżnęła z Modern Talking. Niedługo potem Szymon zadał pytanie w kim się Agnieszka kochała w młodości. Chylińska odpowiedziała, że w Thomasie Andersie.
Pozdrawiam!
Edmund
Też to oglądałem. Gdy Majewski spytał się Agnieszki skąd się wzięła nazwa jej nowej płyty (Modern Rocking) Agnieszka odparła, że nazwę zerżnęła z Modern Talking. Niedługo potem Szymon zadał pytanie w kim się Agnieszka kochała w młodości. Chylińska odpowiedziała, że w Thomasie Andersie.
Pozdrawiam!
Edmund
You Can Win, If You Want.
- Agata
i że wymazywała z plakatów imię "Nora" z naszyjnika i wpisywała "A-g-a"edmund1974 pisze:Niedługo potem Szymon zadał pytanie w kim się Agnieszka kochała w młodości. Chylińska odpowiedziała, że w Thomasie Andersie
- Adi
Fakt, to też było dobre.Agata pisze:i że wymazywała z plakatów imię "Nora" z naszyjnika i wpisywała "A-g-a"edmund1974 pisze:Niedługo potem Szymon zadał pytanie w kim się Agnieszka kochała w młodości. Chylińska odpowiedziała, że w Thomasie Andersie
- Dr Mabuse
Wspomniała też o CC Catch
Wychodzi na to, że Chylińska poprzez samo nawiązanie w tytule płyty do nazwy zespołu, może i nam przysporzyć nieco radości. A do tej pory nie darzyłem jej specjalną sympatią 

- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
Szczerze mówiąc nigdy bym nie przypuszczał, że Agnieszka Chylińska, znając styl muzyki jaki tworzy, może lubić nasz ukochany zespół. No ale niekiedy pozory mylą i można być mile zaskoczonym.
Tak troszkę z innej beczki. Gdy zobaczyłem tytuł najnowszej płyty Chylińskiej czyli Modern Rocking to od razu przyszła mi na myśl nazwa Modern Talking. Dodatkowo nazwisko i imię Agnieszka Chylińska ma na okładce tej płyty czcionkę przypominającą czcionkę jaką znamy z nazwy Modern Talking. Podejrzewam, że i to jest nawiązaniem do naszego ulubionego zespołu
Pozdrawiam!
Edmund
Szczerze mówiąc nigdy bym nie przypuszczał, że Agnieszka Chylińska, znając styl muzyki jaki tworzy, może lubić nasz ukochany zespół. No ale niekiedy pozory mylą i można być mile zaskoczonym.
Tak troszkę z innej beczki. Gdy zobaczyłem tytuł najnowszej płyty Chylińskiej czyli Modern Rocking to od razu przyszła mi na myśl nazwa Modern Talking. Dodatkowo nazwisko i imię Agnieszka Chylińska ma na okładce tej płyty czcionkę przypominającą czcionkę jaką znamy z nazwy Modern Talking. Podejrzewam, że i to jest nawiązaniem do naszego ulubionego zespołu
Pozdrawiam!
Edmund
You Can Win, If You Want.