M.T The Video
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
M.T The Video
Dzisiaj właśnie przegrywałem kasetę VHS M.T na komputer i jedna rzecz mnie zdziwiła że był klip Give Me Peace On Earth a na kasecie pisze Video picture book i znajomy mówił że ją kopił ją w1989 w Monachium .
Może ktoś z forum też tak ma
Może ktoś z forum też tak ma
Ostatnio zmieniony pn paź 12, 2009 19:33 przez Jaro25, łącznie zmieniany 1 raz.
- Blue Forever
- Kontakt:
Re: M.T The Video
Drogi Jaro -
Czy mógłbyś dać mi małą instrukcję co muszę zrobić żeby przegrać VHS na kompa? Jaki przewód, jaki program do nagrania itp.?
Dzięki z góry!
Pozdr.
Czy mógłbyś dać mi małą instrukcję co muszę zrobić żeby przegrać VHS na kompa? Jaki przewód, jaki program do nagrania itp.?
Dzięki z góry!
Pozdr.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Trzeba mieć kartę telewizyjną i zależności od magnetowidu ale wejście przeważnie przewodem antenowym który łączy VHS z tv lub eurozłącze a do nagrywania Virtual Dub lub dowolny program nagrywania
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tak wygląda okładka do tej kasety.
W latach 90 tych można ja było kupić także w polskich sklepach muzycznych i to całkiem tanio.

Sa na niej 3 "teledyski" Video Picture Book,polegają one na tym,ze wyświetlane są zdjęcia z klipów ,które są nagrane na kasecie.Szkoda,ze kaseta nie zawiera wszystkich teledysków,rarytasem są na niej teledyski z występów "There's Too Much Blue In Missing You" oraz "Keep Love Alive".
W latach 90 tych można ja było kupić także w polskich sklepach muzycznych i to całkiem tanio.

Sa na niej 3 "teledyski" Video Picture Book,polegają one na tym,ze wyświetlane są zdjęcia z klipów ,które są nagrane na kasecie.Szkoda,ze kaseta nie zawiera wszystkich teledysków,rarytasem są na niej teledyski z występów "There's Too Much Blue In Missing You" oraz "Keep Love Alive".
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Te teledyski mam ale czas tych klipów się nie zgadzają przy You're My Heart, You're My Soul pisze 5.36 a na klipie jest 3.14atlantyda ;o)a na niej 3 "teledyski" Video Picture Book,polegają one na tym,ze wyświetlane są zdjęcia z klipów ,które są nagrane na kasecie.Szkoda,ze kaseta nie zawiera wszystkich teledysków,rarytasem są na niej teledyski z występów "There's Too Much Blue In Missing You" oraz "Keep Love Alive".
Video Picture Book, mam 2 klipy Video Picture Book a 3 Give Me Peace On Earth jet normalny teledysk
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jeżeli chodzi o czas to może być zwyczajna pomyłka przy druku,bo ja mam też tą krótszą wersję.
A jeżeli chodzi Video Picture Book to ja nie mam teledysku Give Me Peace On Earth ,u mnie leci to tak jak opisałam wcześniej.
Miałam tych kaset chyba ze 4 i na żadnej nie było teledysku Give Me Peace On Earth.
Miałam polskie wydania i teraz mam niemieckie.
A jeżeli chodzi Video Picture Book to ja nie mam teledysku Give Me Peace On Earth ,u mnie leci to tak jak opisałam wcześniej.
Miałam tych kaset chyba ze 4 i na żadnej nie było teledysku Give Me Peace On Earth.
Miałam polskie wydania i teraz mam niemieckie.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
-
piciasty
W latach 90 tych to był nie lada rarytas ,mysle ze wydanie DVD rekompensuje wszystko przede wszystkim jakosc no ale co innego z BS.
- Maro_D
Też mam tą kasetę i nie ma tam klipu do "Give Me Peace On Earth". Dlaczego? Ów VHS został wydany w 1986 roku, najprawdopodobniej zaraz po premierze singla "Geronimo's Cadillac", a przed nakręceniem filmu promocyjnego do "Pokoju na Ziemii". Gdyby wydany został 1-2 lata później, dodatkowo byłyby zapewne 3 teledyski, które powstały później.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Hyba po premierze singla Give Me Peace On Earth a nie po "Geronimo's Cadillac"Maro_D pisze:Też mam tą kasetę i nie ma tam klipu do "Give Me Peace On Earth". Dlaczego? Ów VHS został wydany w 1986 roku, najprawdopodobniej zaraz po premierze singla "Geronimo's Cadillac", a przed nakręceniem filmu promocyjnego do "Pokoju na Ziemii". Gdyby wydany został 1-2 lata później, dodatkowo byłyby zapewne 3 teledyski, które powstały później.
bo kaseta została wydana w połowie listopada 1986.