Wogole w tym radiu graja taka muzę lat 80 i 90.
Modern Talking w mediach
- Gasolina91
Re: Modern Talking w mediach
Już kiedyś pisałam o radiou CCM z Gliwic - jest naprawdę genialne. Co chwile leci MT, BS CCCatch ale i Boonie Tyler czy Les Mckeown
Point Of No Return
- Agata
Właśnie Otylia Jędrzejczak zatańczyła do "Cheri Cheri Lady" w "Tańcu z gwiazdami".
- Gasolina91
Dziś właczyłam sobie w mp3 radio CCM i ma sie to wyczucie czasu
Trafiłam na China In Her Eyes wersję wokalną 
Point Of No Return
- mt09
Jak bardziej się przypatrzymy i będziemy mieli trochę szczęścia to MT jest na każdym kroku 

- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Moim zdaniem kłótnia jest prawdziwa i o ile zrozumiałam Thomas powiedział facetowi,że nie ma czasu i nie będzie z nim rozmawiał na takie tematy.Nabijał się z MT,Thomasa i Nory.To na pewno nie było zgrane.Facet jest kopnięty i Thomasowi zagrał na nerwach,Bohlen już dawno by go palnął.Lynn pisze:Udają że się kłócą.Thomas jest świetny!IndependentGirl pisze:Nie rozumiem niemieckiego i w związku z tym mam pytanie: Czy oni się tam kłócą na serio czy to wszystko było zagrane?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ten facet był częścią eurowizyjnego wieczoru, który Thomas prowadził w tym roku w niemieckiej telewizji
Wszystko jest ustawione, panowie "spotkali" się jeszcze raz tego samego wieczoru, tym razem już na ogólnodostępnej antenie, przed milionami widzów 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Gasolina91
Ponownie w radiu CCM natrafiłam na MT - tym razem piosenka Last Exit To Brooklyn. Ale raz slyszałam piosenkę Don't Lose My Number ale MT tego nie spiewało, jakiś inny koleś 
Point Of No Return
-
alunia13
W open fm na różnych kanałach leci MT, wczoraj np natrafiłam na 4 różne piosenki w ciągu dnia 
"You can win, If You want..."
-
alunia13
Wczoraj na VH1 leciała "Odlicznka:Największe przemiany gwiazd" i na 10(chyba ostatnim) miejscu było MT. Jedni mówili, że MT jest spoko ale oczywiscie negatywnych komantarzy było dużo więcej typu : " Tym panom już podziękujemy" albo "Oni mają sztuczne zęby(że takie białe niby) i że wstrzykują sobie botoks O.O
"You can win, If You want..."
-
MJay
- Użytkownik nieaktywny
Byli na 10,z 12 - za nimi byli Depeche Mode i Whitney Houston.
Nikt nie mówił że MT jest spoko. Nagrałem ten program,wieczorem zrobię transkrypcję tego co mówili
Nikt nie mówił że MT jest spoko. Nagrałem ten program,wieczorem zrobię transkrypcję tego co mówili
Screw you guys, I'm going home!
- Adi
Nie wiedziałem gdzie to w końcu wsadzić a dla jednej rzeczy nie chcę zakładać nowego tematu. To wsadzę tu.
Fajny filmik z Thomasem z dawniejszych lat, w którym bierze on udział w jakimś nakręconym krótkim filmiku sensacyjnym? Nawet muszę powiedzieć, że pewną akcję, klimat i napięcie ten filmik ma. Tyle co dałbym tutaj bardziej mistyczną muzyczkę w podkładzie? Coś w stylu np. "The Streets of San Francisco Theme"
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Bardzo fajny film, oglądałam go dosłownie przedwczoraj
Thomas wciela się w role bardzo zarozumiałego piosenkarza o pseudonimie Ypsylon , na końcu filmu okazuje się że jest on też brutalnym gwałcicielem .
Całej gry Thomasa w tym filmie jest tyle ile w tym filmiku zamieszczonym przez Adi .
Ale moim zdaniem świetnie sobie poradził , przyjemnie się go oglądało po za momentem kiedy maż owej zgwałconej panny mierzy do niego z broni . Dziwne uczucie choć wiadomo że to tylko film
Thomas wciela się w role bardzo zarozumiałego piosenkarza o pseudonimie Ypsylon , na końcu filmu okazuje się że jest on też brutalnym gwałcicielem .
Całej gry Thomasa w tym filmie jest tyle ile w tym filmiku zamieszczonym przez Adi .
Ale moim zdaniem świetnie sobie poradził , przyjemnie się go oglądało po za momentem kiedy maż owej zgwałconej panny mierzy do niego z broni . Dziwne uczucie choć wiadomo że to tylko film
- użytkownik #1463
Dziś będąc w pracy słuchałem radia Hit, i puścili ''Brother Louie'', a jakieś pół godziny później ''6 Years - 6 Nights'' 
- Skyliner89MT
Dzisiaj na Radio Alfa o 20:12 leciała piosenka Les McKeown - It's A Game 
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- IndependentGirl
- Gasolina91
A w radiu CCM codziennie leci jakaś piosenka MT czy BS. Ostatnio było nawet Pick Up The Phone 
Point Of No Return