Zagadki czas zacząc...
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- Maro_D
Z Modern Talking to podchwytliwa sprawa 
Jednym z wykonawców, a raczej wykonawczyń, jest Patty Ryan. Utwór Chinese Eyes, rok 1986 albo 1987 - to jest nie pewne, płyta "Love Is The Name Of A Game".
Podejrzewam jeszcze Francesco Napoli, ale on "przerobił" Brother Louie oraz There's Too Much Blue In Missing You, ale czy to także?
Jednym z wykonawców, a raczej wykonawczyń, jest Patty Ryan. Utwór Chinese Eyes, rok 1986 albo 1987 - to jest nie pewne, płyta "Love Is The Name Of A Game".
Podejrzewam jeszcze Francesco Napoli, ale on "przerobił" Brother Louie oraz There's Too Much Blue In Missing You, ale czy to także?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Pioetrek
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
- Pkmodern
- Pioetrek
- Kontakt:
Więc spróbuję to zebrać w całość
Patty Ryan - Chines Eyes - singiel z 1986 roku (zdaje się również na LP - Love is the name of the game z 1986 roku)
Francesco Napoli - Stai con me - singiel z 1986 roku (zdaje się również na LP - Balla The First Dance z 1987 roku)
Pozdrawiam
Piotrek
Patty Ryan - Chines Eyes - singiel z 1986 roku (zdaje się również na LP - Love is the name of the game z 1986 roku)
Francesco Napoli - Stai con me - singiel z 1986 roku (zdaje się również na LP - Balla The First Dance z 1987 roku)
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Pioetrek
- Kontakt:
Więc może tak:
Lian Ross a właściwie Creative Connection - zdaje się singiel Dancing to the Beat z 1985 roku lub YMHYMS a Dnacing to the Beat był na B stronie (również na tej składance http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=81 ... 428f52afb6)
Pozdrawiam
Piotrek
Lian Ross a właściwie Creative Connection - zdaje się singiel Dancing to the Beat z 1985 roku lub YMHYMS a Dnacing to the Beat był na B stronie (również na tej składance http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=81 ... 428f52afb6)
Pozdrawiam
Piotrek
- Pioetrek
- Kontakt:
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- Pkmodern
Odpowiedziałeś tylko o YMHYMS - o drugiej wykonawczyni nie wspomniałeś, zresztą nawet nie pełnie bo bez roku i informacji o singlu. Zadałem konkretne pytanie o podanie wykonawców, rok i z jakiej płyty i prawidłową odpowiedź podał tylko Pioetrek (Patty Ryan i Modern Talking). W Twojej odpowiedzi o Patty Rian nic nie ma.
Zresztą zauważyłem że co niektóre osoby biorące udział w zabawie nie wiem dlaczego nie odpowiadają prawidłowo na zadane pytanie. Jeśli jest w pytaniu aby wymienic pewne fakty - to trzeba je wymienic, a nie rzucac hasłami, które są jedynie częściową odpowiedzią ale nie są takie jakie powinny byc związane z pytaniem.
Pozdrawiam!
Zresztą zauważyłem że co niektóre osoby biorące udział w zabawie nie wiem dlaczego nie odpowiadają prawidłowo na zadane pytanie. Jeśli jest w pytaniu aby wymienic pewne fakty - to trzeba je wymienic, a nie rzucac hasłami, które są jedynie częściową odpowiedzią ale nie są takie jakie powinny byc związane z pytaniem.
Pozdrawiam!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Pioetrek
- Kontakt:
Przepraszam, zmienie sięZresztą zauważyłem że co niektóre osoby biorące udział w zabawie nie wiem dlaczego nie odpowiadają prawidłowo na zadane pytanie...nie rzucac hasłami, które są jedynie częściową odpowiedzią
Zagadka, na podstawie obrazka odgadnijcie hasło:

Pozdrawiam
Piotrek