Dieter VS Thomas

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.

czy Dieter chce przyĂŚmiĂŚ thomasa?

Tak
17
63%
Nie wiem
3
11%
Nie to przypadek!
7
26%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Dieter VS Thomas

Post autor: fan »

Odnosze wrażenie że Diweter próbuje przycmic wsród fanów thomasa i jego nową płyte bo mi sie wydaja że Dieter "przypadkowo" produkuje i wydaje płyte co o tym myślicie czy Dieter chce przyćmić thomasa?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Uważam, że wydanie płyty w tym samym czasie, podobnie zresztą jak start w eliminacjach do Eurowizji są jak najbardziej celowe 8)
Dla nas to same korzyści, 2x więcej muzyki i dodatkowe emocje ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Post autor: fan »

Chyba trzeba było nam tego od dawna Dieter "wygłodził" fanów a teraz wyjeżdza z taką bombą,Dieter to zrobił celowo wygłodził fanów i.......BOMBA!!!! :)
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Czasami człowiek z braku tego co lubi zaczyna jeść coś zupełnie innego... Oczywiście Dieter celowo wybrał taki a nie inny termin.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Tak naprawdę to "pojedynek" między Dieterem a Thomasem rozczygnie się tylko między fanami. Wątpię aby obydwie nowo zapowiadane produkcje przyciągnęły rzesze nowych fanów!
Szczerze mówiąc to fani czy to Thomasa czy to Dietera i tak w większości nabędą zapowiadane nowości!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

ja też uważam, że to celowe zagranie. Może nie chodzi o to zeby przyćmić sukces Thomasa. Wydaje mi się, że panowie wydając płyty w tym samym czasie mogą sobie nawzajem pomóc. Pewnie w niemieckich gazetach będzie się pisało Thomas vs Dieter co pomoże promocji obu panów. Może się tak po kryjomu umówili :)
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Mam nadzieję, że z tej rywalizacji wszyscy skorzystają. A najbardziej fani. Wyglada na to, że Dieter musi czuć presję, aby rozwinąć skrzydła :!: Tak trzymaj Didi!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

To napewno było celowe :wink:
Ania

Post autor: Ania »

Czyżby aż tak mieli by siebie dość, aby jeden chciał przyćmić drugiego- nie wydaje mi się. Myślę że to zwykły przypadek że obaj startują w konkursie.
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Przypadkiem startują w eliminacjach do Eurowizji. Przypadkiem wydają płyty tego samego dnia. I przypadkiem 4 marca o 20:15 na RTLu będzie film Dietera, a na ZDF "Wetten dass" z Thomasem ;)
Ania

Post autor: Ania »

ArCrack pisze:Przypadkiem startują w eliminacjach do Eurowizji. Przypadkiem wydają płyty tego samego dnia. I przypadkiem 4 marca o 20:15 na RTLu będzie film Dietera, a na ZDF "Wetten dass" z Thomasem ;)
No cóż przypadki chodzą po ludziach :roll:
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ania pisze:
ArCrack pisze:Przypadkiem startują w eliminacjach do Eurowizji. Przypadkiem wydają płyty tego samego dnia. I przypadkiem 4 marca o 20:15 na RTLu będzie film Dietera, a na ZDF "Wetten dass" z Thomasem ;)
No cóż przypadki chodzą po ludziach :roll:
Tylko coś dużo tych przypadków :wink:
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Heh...a mnie kablówka wyłączyła wszystkie niemieckie programy...jak nic się nie działo to miałam, a jak teraz się dzieje to mi tylko VIVA została :(
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

Elltoja pisze:Heh...a mnie kablówka wyłączyła wszystkie niemieckie programy...jak nic się nie działo to miałam, a jak teraz się dzieje to mi tylko VIVA została :(
Czyżby kablówka UPC ?? Ja też nie jestem z tego zadowolony :x , niemieckie stacje zniknęły w 2003 roku (dane mi jeszcze było obejrzeć pierwszą części DSDS), to co zostało to VIVA (VIVA Plus od niedawna jest po polsku) i DW (Deutsche Welle) które w 80% jest... po angielsku :wink: .
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

kicek pisze: Czyżby kablówka UPC ?? Ja też nie jestem z tego zadowolony :x , niemieckie stacje zniknęły w 2003 roku (dane mi jeszcze było obejrzeć pierwszą części DSDS), to co zostało to VIVA (VIVA Plus od niedawna jest po polsku) i DW (Deutsche Welle) które w 80% jest... po angielsku :wink: .
Ano właśnie. Niemieckiego nie znam wprawdzie ale obejrzeć można by było :?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Co do samego "pojedynku" między Dieterem a Thomasem to jak narazie minimalną przewagę ma Thomas ;). Dieter ze swoją piosenką na Eurowizję nie pojedzie, Thomas wciąż ma szansę.

A tak w ogóle z ich płytami będzie ciekawa sprawa. Thomas dostanie część zysków z płyty Dietera (jako że jest tam 7 nagrań Modern Talking z jeko wokalem), a Dieter z płyty Thomasa (ze względu na obecność "You're My Heart, You're My Soul") :lol:
ODPOWIEDZ