Michael Jackson

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ

Mój ulubiony album Króla Popu to:

Got to Be There (1971)
0
Brak głosów
Ben (1972)
1
1%
Music and Me (1973)
0
Brak głosów
Forever, Michael (1975)
0
Brak głosów
Off the Wall (1979)
0
Brak głosów
Thriller (1982)
33
45%
Bad (1987)
18
25%
Dangerous (1991)
12
16%
HIStory (1995)
8
11%
Blood on the Dance Floor (HIStory in the Mix) (1997)
0
Brak głosów
Invincible (2001)
1
1%

Liczba głosów: 73

Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Re: Michael Jackson

Post autor: only love »

Nie znam niemieckiego dostałam już głupawki. Nie wiem czy on żyje czy nie ale za dużo tu niejasności. Ten temat nadawał by się na świetny kryminał. Był by z tego bardzo wciągający film lub książka. Puki co czekamy na kolejną sensację. Bo nawet jeśli to prowokacja to też wiadomo, ma przynieść zysk i przyniesie.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Dziś rano na TVP Info mówili że Jacksona zabił jego osobisty lekarz, (informacja ta ciągle się powtarza) ale zostanie mu przedstawiony zarzut nieumyślnego usiłowania zabójstwa.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
iwonawokal

Post autor: iwonawokal »

Ja sama nie wiem,co o tym myśleć. Z jednej strony sądzę, że nie żyję, bo chyba nie skrzywdziłby własnych dzieci;/, a z drugiej strony, podobno w jakimś wywiadzie wspominał, że chciał umrzeć jak Presley ( a gdzieś czytałam, że król Rock&rolla, udał własną śmierć, by choć na trochę uwolnić się od fanów). Sama nie wiem. Żeby w cokolwiek uwierzyć, bądź stwierdzić musiałabym znać człowieka osobiście, bo ja nie oceniam 'książki po okładce'.
Nie wiem, co sądzić także o zabójstwie Michaela przez jego osobistego lekarza- czy był aż tak okrutny? czy został przekupiony? są różni ludzie- jedni zrobią wszystko aby zarobić trochę kasy,bądź mieć swoje 5 min sławy. Jeśli jednak jest niewinny, to mu współczuję, bo media i cała reszta zrobią wszystko, by jednak wyszło na zabójstwo...
youtube.pl/iwusssia --> moj profil na yt.Znajdziecie tam filmiki z tekstami do piosenek MT mojego autorstwa.
modern-talking.ugu.pl - zapraszam na moje nowe forum!
michael-jackson.ugu.pl - zapraszam na forum mojego brata!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Dziś na TVP 1 o 15.55 leci film dokumentalny z tego roku: Historia Michaela Jacksona :!:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Bardzo podobał mi się ten film dokumentalny :D :cry:.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No nie źle,przegapiłam :x ,nagrywał ktoś?Długi był ten film?Ja nagrywałam "Michael Jackson z bliska" z TVN24 jakby ktoś chciał.
Awatar użytkownika
Gasolina91

"Michale Jackson z bliska" przegralam sobie od kolegi. Bardzo podoba mi sie ten film. Sam Michael opowiada o swoim zyciu...
Point Of No Return
MJay
Użytkownik nieaktywny

Post autor: MJay »

Film trwa ok.50min i można go obejrzeć w całości,za darmo na stronie TVP : http://www.tvp.pl/filmoteka/film-dokume ... kumentalny

Edit : Kurna,nikt za link nie podziękował... ;)
Screw you guys, I'm going home!
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Oto nowy niepublikowany wcześniej utwór Michaela Jacksona :!: który jednak średnio przypadł mi do gustu :?
http://www.michaeljackson.com/pl/node/326415
Dzień przed premierą filmu o jego życiu czyli 27 października ukaże się kompilacja największych przebojów, wzbogacona o tę właśnie nową kompozycję :wink:
Awatar użytkownika
mt09

Post autor: mt09 »

Idę na ten film z koleżankami na pewno jest świetny :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Nowy utworek może nie jakiś hit ale fajny. :) Z pewnością jest co wspominać po Michaelu.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Od razu mówię, jako fan MJ, że nie jest nowy utwór, tylko nigdy niepublikowany.
Jeśli dobrze pamiętam, taśmy, z których pochodzi wokal i pianino, pochodzi z 1980 r. (Off The Wall/Thriller), a dopiero na potrzeby nowego albumu postanowiono dograć pozostałe ścieżki, w tym chórki śpiewane przez... braci Michaela, czyli swego czasu członków Jackson Five :D

Fakt, że ma swoje lata, tylko oznacza, że jego muzyka jest ponadczasowa, i dodaje uroku tej piosence. Bo fakt faktem, nie dowiemy się już niestety jaki Michael miał głos po tylu latach nieaktywności, ale wiemy, że zostawił po sobie ten i wiele innych utworów, o których zapewne nieraz usłyszymy :wink:
Ostatnio zmieniony wt paź 13, 2009 20:11 przez Pointrox, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Teraz tak bedzie...że co jakis czas po smierci Michaela beda wydawane jego niepublikowane piosenki.
W TV mówili, że gdyby żył, piosenki nie były by uznane za hity, ale teraz tak bo Jego juz nie ma...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Gasolina91 pisze:W TV mówili, że gdyby żył, piosenki nie były by uznane za hity, ale teraz tak bo Jego juz nie ma...
Na pewno coś w tym musi być, że taka sobie piosenka bardzo popularnego artysty, który odszedł przedwcześnie tuż przed swoją dużą trasą koncertową, nagle zyskuje na znaczeniu. :idea: Ale ja myślę, że kolejne utworki (o ile jeszcze jakieś się zachowały) powinny być o wiele lepsze bo raczej przeciętne utwory nawet piosenkarza takiego formatu jak Michael Jackson nie zajdą daleko potem na listach przebojów kiedy opadną już początkowe emocje ludzi na świecie po odejściu artysty. Oczywiście legenda żyć będzie jeszcze długo ale bardziej dzięki kompozycjom już znanym, które odniosły sukces i dzięki samemu Michaelowi.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Lady Lai

Post autor: Lady Lai »

3 razy Dangerous

Majki jest geniuszem. Jest, nie był. To także wspaniały, wartościowy człowiek, który patrzy na świat niewinnymi oczami dziecka. Czy to z ziemi, czy zza okien Nibylandii.
Och, come on- WIN!
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

Był zbyt wrażliwy i uległy. No i oczywiście sława go zrujnowała jak innych wybitnych i sławnych ludzi. Do tej pory nie mogę oglądać jego teledysków i koncertów bo zaraz czuję straszliwy smutek łzy stają mi w oczach i nie mogę się pogodzić z tym że on był a nie jest :cry: :cry: :cry:

Zobaczcie tutaj

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5833351&start=30930

To jest forum gdzie jest roztrząsana cała tajemnica jego śmierci oraz gdzie ludzie umieszczają dane które mogą świadczyć o tym że on jednak żyje. Jest tam bardzo durzo wątków ale poczytajcie - tam jest dużo ciekawych rzeczy.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
ODPOWIEDZ