Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Gasolina91 »

Ha i znowu...
siedzę sobie na dworze, opalam się, standardowo leci Radio Piekary i...YHMYMS z 1984 r.

Sorki ze post za postem :wink:
Point Of No Return
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Warszawa, ul. Żwirki i Wigury. Przejście dla pieszych w pobliżu nowej siedziby PEKAO.
Stoję i czekam na zielone. Nagle na pasie, w pobliżu którego stałem parkuje Nissan Patrol, w którym facet głośno słuchał... "Atlantis is Calling (SOS for Love)" :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

A ja dziś jak szłam na Nowym Bytomiu (dzielnica Rudy Śl :wink: ) przechodziłam przez pasy i słyszę: Come on everybody, let's have a party, baby Come on everybody to the house of love, oh baby... Odwracam się i patrzę gosciu w samochodzie se siedzi, sie śmieje i słucha BS :mrgreen:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

To musiał być zapewne tekst jakiegos utworu z ostatnich plyt BS :?:
No mi osobiscie nie zdarzyło się usłyszec na ulicach pozostałej twórczosci pana Bohlena oprócz MT.
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Kuba.K.

Post autor: Kuba.K. »

Dziś o godzinie 21:50 na kanale telewizji Puls leciał program "Światowe Rekordy Guinnessa" i pod koniec programu pokazali wyczyn samochodowy (najmniejszy obrót samochodu o 360 stopni tak by nie zawadzić samochodów obok dokładnego odstępu pomiędzy nimi nie pamiętam, ale wiem że była mała :wink: ) Panu się udało dokonać tego wyczynu a nagrodę wręczył mu...Sam Dieter. Po jego wyglądzie myślę że to było w latach 1998-99.

Pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
Awatar użytkownika
Gasolina91

Adek pisze:To musiał być zapewne tekst jakiegos utworu z ostatnich plyt BS :?:
To przecież piosenka Body To Body :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

No wiesz, Gasolina, akurat z tej ostatniej twórczosci BS to ja za mocny nie jestem :)

A wracając do tematu -mi zdarza się usłyszeć MT w radiu Vox Fm w audycji wieczornej prowadzonej przez Marka Sierockiego. Do tej pory pojawiały się tam ,,YMHYMS'' ale wersja '98 :evil: (znajduje się nawet w ramówce promującej radio :evil: ) oraz inne ''YMHYMS'' w postaci angielskiego remixu z 85 roku, (mi osobiscie ten mix nie przypadł do gustu, wolę oryginalną wersje).
Pamiętam również,że w dniu urodzin C.C.Catch, czyli 31 lipca, w Voxie poleciała piosenka ''Soul Survivor'', oczywiscie zapowiedziana wczesniej przez w/w pana Marka :)
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Monis

Post autor: Monis »

Radio Gniezno 104.3 FM od czsu do czsu puszca Modern Talking, ale standardowo jest to: You're my heart, you're my soul lub Cheri, cheri lady, ale zdarzyły się też kawałki z Blue System takie jak: Laila czy Baby believe me... :D
Call me Dr Love
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

W radiu HIT 107.6 FM często puszczają MT i BS, a dziś leciało ''No Face No Name No Number'' :D
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

A ja wczoraj byłam na panieńskim w dyskotece i DJ puszczał piosenki Modern Talking "You're My Heart,You're My Soul 98" i "Cheri Cheri Lady 98",było wspaniale,ludzie świetnie się bawili przy tych utworach :) .
Ja sama była zaskoczona,że na dysce usłyszałam i mogłam się bawić poraz kolejny przy muzyce moich idoli 8) .
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Ja byłem w zeszły wekend w Świnoujściu. Wychodzę wieczorem z plaży a tu słyszę u progu miasta znajome rytmy (jeszcze niewyraźną melodię z elektroniczną perkusją ale coś w głowie już świtało :D ). Podszedłem więc w kierunku znajomych dżwięków a tam na całego z pewnego lokalu nadmorskiego "You're My Heart,You're My Soul 98". Ale żebyście widzieli tego DJ'a. Normalnie Pan chyba koło 50-tki w kapeluszu :mrgreen: :lol: Ale spoko gość był. :wink: Puszczał dużo przebojów z lat 80-tych. Parkiet pełny, jeszcze ludzie z całej ulicy dochodzili tworząc zbiegowisko.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Ninio

Post autor: Ninio »

"Acha, nie wiem czy tu można wstawić ale ja to zrobię. Niedawno trafiłam na śmieszny wywiad,wprawdzie stary,ale gdy go oglądam,to niemalże płacze ze śmiechu :lol: Hmm może tylko ja mam takie głupie poczucie humoru ale po prostu nie mogę inaczej xD Te ich miny mnie powalają...
proszę: http://www.youtube.com/watch?v=MRcdIkmwqMs[/quote]"

Odnosze wrazenie,ze Panowie sa 'po spozyciu" zwlaszcza Dieter
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Tak,panowie obaj zachowują się jakby mieli po 12 lat :lol: i taki wywiad ich bawi,nie wiedzą za bardzo jak się zachować.Zawsze zastanawiało mnie dlaczego Dieter jąka się mówiąc po angielsku.
Ostatnio zmieniony pn wrz 07, 2009 21:08 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Ja uwielbiam ten wywiad :D Panowie są po prostu niesamowici, chyba mieli bardzo dobry humor. Był jeszcze jeden taki fajny wywiad, gdzie Dieter nie chciał oddać Thomasowi mikrofonu :lol: Ogólnie to ich poczucie humoru bardzo mi się podoba.
Obrazek
Ninio

Post autor: Ninio »

Poczucie humoru to jedno... ale przyjrzyj sie uwaznie zachowaniu Dietera,posluchaj jego mowy. Jestem coraz bardziej przekonany,ze on jest poprostu pijany ewentualnie "na fazie". Thomas jest spokojniejszy wiec trudno ocenic w jakim On jest stanie
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Być może jest coś w tym, tak jak piszesz. Ale dla mnie wywiad pierwsza klasa :lol: Często go oglądam.
Obrazek
ODPOWIEDZ