Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009
- Atlantis
Re: Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009
Tak właśnie zrobie, znajdę Thomasowi sponsora, masz jeszcze jakieś pomysły?
Kółko wzajemnej adoracji jest na forum Thomasa, tam żadna krytyka nie jest obecna, tu za odmienne poglądy jest się atakowanym, co najśmieszniejsze, poza atakami te osoby nie mają jakichś sensownych argumentów. Ale, nie jestem człowiekiem na poziomie, więc dam sobie spokój z pisaniem o Thomasie. Jak jest, każdy widzi, można też widzieć co sie chce.
Kółko wzajemnej adoracji jest na forum Thomasa, tam żadna krytyka nie jest obecna, tu za odmienne poglądy jest się atakowanym, co najśmieszniejsze, poza atakami te osoby nie mają jakichś sensownych argumentów. Ale, nie jestem człowiekiem na poziomie, więc dam sobie spokój z pisaniem o Thomasie. Jak jest, każdy widzi, można też widzieć co sie chce.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- IndependentGirl
Nie słyszałeś, bo reklama w Polsce nie jest emitowana. A koncert Thomasa odbył się w Polsce. To, że Polaków nie stać na to, żeby koncert Thomasa wyglądał tak, jak się marzy fanom, to nie znaczy, że wszystkie koncerty Thomasa wyglądają tak samo. Przykład: Rosja czy Turcja. Tam Thomas nie śpiewa do kiełbasy.Atlantis pisze:Wiesz, co by nie mówić, nikt mi nigdy nie powiedział, że wielka gwiazda reklamuje kiełbasy, za to że wielka gwiazda śpiewa do kotleta słyszałem.

- Agata
Albo występ przed prezydentem RFN z Big Bandem Bundeswehry. Nie każdemu coś takiego proponują. O tym też mało kto u nas wie, podobnie jak o kiełbasie Dietera.IndependentGirl pisze:To, że Polaków nie stać na to, żeby koncert Thomasa wyglądał tak, jak się marzy fanom, to nie znaczy, że wszystkie koncerty Thomasa wyglądają tak samo. Przykład: Rosja czy Turcja. Tam Thomas nie śpiewa do kiełbasy.
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Owszem mam mnóstwo pomysłów ,
Widocznie Thomas powinien dla Twojego świętego spokoju najpierw zapytać Ciebie o zdanie albo zrobić ankietę na forum czy powinien przyjeżdżać i grać w Polsce czy nie ...Bo a nóż się to komuś może nie spodobać
I proszę Cie nie wyjeżdżaj nam tu z kółkiem wzajemnej adoracji , .
A Ty oczywiście masz sensowne argumenty , Twoje argumenty są poparte tylko tym co sam o tym sądzisz.I co ciebie boli , .
Co Twoim zdaniem powinien robić Thomas ? , myślę że on wie lepiej co robi !. I jeśli gdzieś jedzie to z myślą o tym że ktoś chce go tam słuchać .
A że w Polsce nic nie jest zorganizowane , i nikt nie dba o to by Thomasa wypromować jak należy , .
Żeby choć zamieścić wzmiankę że Thomas będzie w Polsce , gdyby nie internet to na tym występie było by dosłownie kilkanaście osób , .. to my jako fani nie mamy na to wpływu , jedziemy za naszą gwiazdą tam gdzie występuje .Uważasz ze w takim wypadku najlepiej było by to za przeproszeniem olać , i unieść się jakimś honorem bo Thomas zniżył swój poziom jako gwiazda i występuje na festynach.
Raczej nie doczekanie
Ty jako fan Modern Talking możesz tylko się nad tym użalać , .Bo wpływu na to żadnego nie będziesz miał tak jak i reszta fanów .Bo jeśli następnym razem tez zagra do kiełbachy na pewno nas tam nie zabraknie .
I nikt na Ciebie nie naskakuje już nie czuj się taki atakowany, przeprosiłam Cie za to ze nie doczytałam , że to nie Ty nazwałeś Thomasa nikim .
Widocznie Thomas powinien dla Twojego świętego spokoju najpierw zapytać Ciebie o zdanie albo zrobić ankietę na forum czy powinien przyjeżdżać i grać w Polsce czy nie ...Bo a nóż się to komuś może nie spodobać
I proszę Cie nie wyjeżdżaj nam tu z kółkiem wzajemnej adoracji , .
A Ty oczywiście masz sensowne argumenty , Twoje argumenty są poparte tylko tym co sam o tym sądzisz.I co ciebie boli , .
Co Twoim zdaniem powinien robić Thomas ? , myślę że on wie lepiej co robi !. I jeśli gdzieś jedzie to z myślą o tym że ktoś chce go tam słuchać .
A że w Polsce nic nie jest zorganizowane , i nikt nie dba o to by Thomasa wypromować jak należy , .
Żeby choć zamieścić wzmiankę że Thomas będzie w Polsce , gdyby nie internet to na tym występie było by dosłownie kilkanaście osób , .. to my jako fani nie mamy na to wpływu , jedziemy za naszą gwiazdą tam gdzie występuje .Uważasz ze w takim wypadku najlepiej było by to za przeproszeniem olać , i unieść się jakimś honorem bo Thomas zniżył swój poziom jako gwiazda i występuje na festynach.
Raczej nie doczekanie
Ty jako fan Modern Talking możesz tylko się nad tym użalać , .Bo wpływu na to żadnego nie będziesz miał tak jak i reszta fanów .Bo jeśli następnym razem tez zagra do kiełbachy na pewno nas tam nie zabraknie .
I nikt na Ciebie nie naskakuje już nie czuj się taki atakowany, przeprosiłam Cie za to ze nie doczytałam , że to nie Ty nazwałeś Thomasa nikim .
-
jacekss2
A ja byłem z moim 15 letnim synem Krystianem i świetnie się bawiliśmy.Przyjechaliśmy ze Zgierza (koło Łodzi) już o 18 bo myślałem,że będzie ciężko dostać się pod scenę oraz zaparkować a tu spokój-rzeczywiście na 30min przed występem można było stanąć bardzo blisko i dobrze widzieć oraz słyszeć TA.Pomogły też te 2 telebimy.Wnerwili mnie 2 pijacy którzy byli od początku koncertu ale później się wynieśli na szczęście i było świetnie-niezapomniany koncert - żałujcie którzy nie byliście!!!!!Pozdrowienia dla wszystkich fanów i napiszcie mi co TA zabrał za swoją podobiznę narysowaną ołówkiem i oprawioną w ramki za szkłem:D))))))))
- Agata
Ogromne dzięki za wywiad!
Ciekawe, co za szczęściarze się tam znaleźli...
Ciekawe, co za szczęściarze się tam znaleźli...
- weidung
- Członek TAFC Polska
Fakt - wywiad pierwsza klasa. Pytanie o "Judy" mnie strasznie rozbawiło. Thomasa chyba też.
) Bardzo życzyłbym sobie więcej tego typu wywiadów z konkretnymi pytaniami o konkretne produkcje. Jako fana to jest to, co mnie najbardziej interesuje. Nie chcę po raz tysięczny słyszeć opowieści o tym, jak to przypadkowo nagrano YMHYMS. Pytanie o Headliner - rewelacja. W końcu się można było czegoś dowiedzieć więcej o tej "tajemniczej" produkcji. Również pytanie o pseudonimy - trafione w dziesiątkę. Ukłon w stronę przeprowadzającego wywiad. :*
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witam.
Super ten wywiad i naprawde bylo mi trudno utrzymac to w tajemnicy przez ten tydzień.
Może by założyć wątek z pytaniami od Fanow, ale takimi sensownymi.
moze nastepnym razem zapytamy
kto wie???
Super ten wywiad i naprawde bylo mi trudno utrzymac to w tajemnicy przez ten tydzień.
Może by założyć wątek z pytaniami od Fanow, ale takimi sensownymi.
moze nastepnym razem zapytamy
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Dr Mabuse
Szczere ukłony
Mamy do czynienia z czymś niesamowicie wyjątkowym - czymś czego w serwisie moderntalking.pl jeszcze nie było - autorski wywiad z Gwiazdą
. Cały czas zastanawiałem się, co Arek miał na myśli pisząc w poprzednim newsie: "oczekiwać można też pewnej niespodzianki, za możliwość przygotowania której już teraz dziękujemy impresariatowi Solaris Music", ale wywiad z samym Thomasem Andersem przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Brak mi słów, aby zwięźle wyartykułować mój zachwyt, dlatego bez wazeliny powiem tylko: pełen profesjonalizm
WIELKIE DZIĘKI 
PS. Dla mnie najciekawszym pytaniem było to o sierpień '84
PS. Dla mnie najciekawszym pytaniem było to o sierpień '84

- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
WIELKIE DZIĘKI 33ccd , ArCrack oraz Pkmodern ze mogłam być tam z Wami
Niesamowite wrażenia po obejrzeniu filmiku , wszystko odżyło na nowo
Niesamowite wrażenia po obejrzeniu filmiku , wszystko odżyło na nowo
- justysia854
skorpionek1975, jak masz tyle fantastycznych pomysłów na rozwój kariery Thomasa i chcesz szukac mu sponsorów to proponuje, żebyś przesłał(a) mu swoje CV i plan rozwoju na najbliższe 10 lat i kto wie... może to będzie poczatek pieknej współpracy...
A tak serio, to proponuje sie zastanowić nad tym co tu wypisujecie. Najeżdżacie na Atlantisa, bo co?? Bo prawda w oczy kole??? Bo łatwiej jest wierzyć w ideał swojego idola??? Prawdziwy fan nie jest bezkrytyczny wobec swojego ulubionego artysty... Pewne rzeczy trzeba niestety nazwac po imieniu... Też badzo lubie TA i jestem jego fanką, ale byłabym idiotką, gdybym głaskała go pogłówce za wieczne przekladanie premiery plyty i za to, ze zwyczajnie chałturzy ze swoimi ostatnimi występami...Chetnie poszlabym na biletowany koncert TA, gdzie uslyszalabym np when will I see you again albo Dance in Haven, a nie ciagle stare odgrzewane przeboje MT na imprezach w stylu "sylwester z jedynką", albo w programie "jaka to meldia".
A tak serio, to proponuje sie zastanowić nad tym co tu wypisujecie. Najeżdżacie na Atlantisa, bo co?? Bo prawda w oczy kole??? Bo łatwiej jest wierzyć w ideał swojego idola??? Prawdziwy fan nie jest bezkrytyczny wobec swojego ulubionego artysty... Pewne rzeczy trzeba niestety nazwac po imieniu... Też badzo lubie TA i jestem jego fanką, ale byłabym idiotką, gdybym głaskała go pogłówce za wieczne przekladanie premiery plyty i za to, ze zwyczajnie chałturzy ze swoimi ostatnimi występami...Chetnie poszlabym na biletowany koncert TA, gdzie uslyszalabym np when will I see you again albo Dance in Haven, a nie ciagle stare odgrzewane przeboje MT na imprezach w stylu "sylwester z jedynką", albo w programie "jaka to meldia".
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Ile można wałkować jeden temat ???? Wy przedstawiacie swoje racje my swoje , i tak można bez końca.
Ty możesz podchodzić do tego co Thomas robi jak się Tobie żywnie podoba , mnie to nie interesuje.
Oczywiście my najeżdżamy , bo tylko wasze nie zadowolenie jest uzasadnione ,.
Skoro Thomas przesuwa termin płyty to chyba nie robi tego dla swojego widzimisię , nikt z was nie wie jaka jest tego przyczyna .
Ja nie siedzę i nie gdybam , będzie to będzie , a jak nie to trudno .
I skończmy już ten temat ,
Ty możesz podchodzić do tego co Thomas robi jak się Tobie żywnie podoba , mnie to nie interesuje.
Oczywiście my najeżdżamy , bo tylko wasze nie zadowolenie jest uzasadnione ,.
Skoro Thomas przesuwa termin płyty to chyba nie robi tego dla swojego widzimisię , nikt z was nie wie jaka jest tego przyczyna .
Ja nie siedzę i nie gdybam , będzie to będzie , a jak nie to trudno .
I skończmy już ten temat ,
- angel
Żałuję,że nie mogłam tam być
Tylko pozazdrościć tym co udało się dotrzeć do Thomasa po autograf czy zdjęcie jak i być na jego koncercie.
A to zrobiliście nam niespodziankę!!!
Nie spodziewałam się ,że Thomas udzieli wywiadu
.
Fajny wywiad,ale niektóre pytania do niego były naprawdę nie ciekawe,było to też widać po Thomasie jaki był zniechęcony odpowiadaniem na pytanie typu:"Czy pamiętasz co robiłeś 25 lat temu..."
- pytanie beznadziejne,ale za to odpowiedź Thomasa na to pytanie naprawdę zrozumiała i wcale się nie dziwię jemu,fajna odpowiedź z jego strony
.
W całym tym wywiadzie przeprowadzonym z Thomasem to najbardziej podobało mi się,że zadano mu pytania na temat jego psedonimów i tutaj właśnie Thomas bardzo ciekawie opowiedział się na ten temat,co naprawdę bardzo mnie zainteresowało
.
Fajnie,że też zapytano Thomasa o piosenkę "Catch Me,I'm Falling" co też mnie zaciekawiło.
Miło,że Thomas wspomniał parę razy o Dieterze
.
Więcej takich wywiadów by się przydało i więcej zadawania pytań,ale bardziej ciekawszych i konkretnych
.
Tylko pozazdrościć tym co udało się dotrzeć do Thomasa po autograf czy zdjęcie jak i być na jego koncercie.
A to zrobiliście nam niespodziankę!!!
Nie spodziewałam się ,że Thomas udzieli wywiadu
Fajny wywiad,ale niektóre pytania do niego były naprawdę nie ciekawe,było to też widać po Thomasie jaki był zniechęcony odpowiadaniem na pytanie typu:"Czy pamiętasz co robiłeś 25 lat temu..."
W całym tym wywiadzie przeprowadzonym z Thomasem to najbardziej podobało mi się,że zadano mu pytania na temat jego psedonimów i tutaj właśnie Thomas bardzo ciekawie opowiedział się na ten temat,co naprawdę bardzo mnie zainteresowało
Fajnie,że też zapytano Thomasa o piosenkę "Catch Me,I'm Falling" co też mnie zaciekawiło.
Miło,że Thomas wspomniał parę razy o Dieterze
Więcej takich wywiadów by się przydało i więcej zadawania pytań,ale bardziej ciekawszych i konkretnych
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Dziewczyny!!!
Mysle ze nie ma co robic afery. Nik z nas nie ma na to wplwyu gdzie Tomek "Thomas" gra. Nie mamy na to kasy a i nasi organizatorzy wola najczesciej zamawiac Kombi, Maryle, czy Budke Suflera/bez obrazy dla nich/Są tansi i popularniejsci od Naszego Idola w Naszym kraju i to jest normalne. Cieszmy sie ze mamy te koncerty, Fan Party co roku, ze odsyla autografy, niektorym odpisuje na listy.... bylem w Pradze na Madonnie, czytalem co bylo w Warszawie. Ona olewa wszystko tylko koncert i plan co do sekundy nawet bez bisowania. Thomas przeciwnie. Zawsze dla fanów.
Druga sprawa forum jest dla nas wszystkich i ono po to jest by wlasnie pisac co sie mysli a reszta by to skomentowac.
Potrzebna tez jest konstruktywna krytyka a nie maniaklane zapatrzenie w swego Idola i nie moznosc powiedzenia na niego ani jednego zlego slowa, tak jak to jest na innych forach. Nie musi nam sie wcale podobac to co robi, jakie niektore podejmuje decyzje jak : czas wydania nowej plyty, jakośc DVD czy granie do piwa i kielbasek.
Proponuje zamknąc ta czesc tematu i pozostac przy tym co nas cieszy: wywiad, relacje, nowe zdjecia ktore niebawem beda dostepne z Belchatowa.
Mysle ze nie ma co robic afery. Nik z nas nie ma na to wplwyu gdzie Tomek "Thomas" gra. Nie mamy na to kasy a i nasi organizatorzy wola najczesciej zamawiac Kombi, Maryle, czy Budke Suflera/bez obrazy dla nich/Są tansi i popularniejsci od Naszego Idola w Naszym kraju i to jest normalne. Cieszmy sie ze mamy te koncerty, Fan Party co roku, ze odsyla autografy, niektorym odpisuje na listy.... bylem w Pradze na Madonnie, czytalem co bylo w Warszawie. Ona olewa wszystko tylko koncert i plan co do sekundy nawet bez bisowania. Thomas przeciwnie. Zawsze dla fanów.
Druga sprawa forum jest dla nas wszystkich i ono po to jest by wlasnie pisac co sie mysli a reszta by to skomentowac.
Potrzebna tez jest konstruktywna krytyka a nie maniaklane zapatrzenie w swego Idola i nie moznosc powiedzenia na niego ani jednego zlego slowa, tak jak to jest na innych forach. Nie musi nam sie wcale podobac to co robi, jakie niektore podejmuje decyzje jak : czas wydania nowej plyty, jakośc DVD czy granie do piwa i kielbasek.
Proponuje zamknąc ta czesc tematu i pozostac przy tym co nas cieszy: wywiad, relacje, nowe zdjecia ktore niebawem beda dostepne z Belchatowa.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- IndependentGirl
Wywiad jest naprawdę świetny! Gratuluję wszystkim, którym udało się zdobyć autograf i posłuchać na żywo tej wypowiedzi 

-
jkris
a ja jestem szczerze zawiedziony wywiadem, bo jak dla mnie nie padlo tam zadne wazne pytanie- same nieistotne dla jego aktualnej tworczosci detale dotyczace, pseudonimow, poczatkow kariery.
zamiast tego wolalbym pytania o nowa plyte, o koszmarny duet z Kasia (kto mu kazal to zrobic), o Sandre itd...
zamiast tego wolalbym pytania o nowa plyte, o koszmarny duet z Kasia (kto mu kazal to zrobic), o Sandre itd...
Ostatnio zmieniony śr sie 26, 2009 12:21 przez jkris, łącznie zmieniany 1 raz.