Songs Forever

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Bardzo przyjemne w słuchaniu produkcje. Wcześniej kiedy pisano tutaj, że będzie tam jazz, swing i orkiestra jakoś nie bardzo sobie mogłem to wyobrazić ale oceniam teraz, że wyszło to porządnie.
Tak dla uściślenia, gdyby ktoś jeszcze mógł mi wskazać, które to utwory są swingiem (to miało być coś a'la Shakin Stevens jak ktoś wcześniej napisał). Ja się na gatunkach czy stylach muzycznych niekoniecznie znam ale dla mnie to co tam jest to jazz.
Co do YMHYMS to może nie jest to najlepsza z oficjalnych wersji ale również przyjemna (coś na kształ rozwinięcia wersji balladowej). No cóż chyba przyjdzie mi zakupić tę płytę...

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

Post autor: Feliks Maliszczak »

Tu Thomasa Fan Feliks Maliszczak. Nowy album Thomasa " Songs Forever" bardzo bardzo podoba mi się Thomas ma jeszcze piękniejszy głos,wszystkie piosenki z nowego albumu Thomasa są super aż miło się słucha.Jest to jeden z najlepszych Thomasa albumów. Feliks Maliszczak
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

Post autor: Feliks Maliszczak »

Tu Feliks Maliszczak Thomasa Fan wszyscy fani Thomasa powinni głosować na Thomasa,żeby Thomas wygrał w tym konkursie. Życzę Thomasowi jak najlepiej i napewno Thomasowi uda się wygrać w Konkursie Eurowizji ja i cała moja rodzina będzie głosować na Thomasa.
Feliks Maliszczak
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Shakin' Stevens grał swing? :lol: to bardzo ciekawe, bo ja zawsze myślałem, że to pop z domieszką rock'n'rolla.
A jeśli chodzi o swing Thomasa to wydaje mi się, że śmiało można to powiedzieć np. o "Sweet Dreams" (nie przesłuchałem jeszcze wszystkich piosenek)
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Shakin' Stevens grał swing?
Tak mnie uświadomiono na stronie 3 w tym temacie :D

śliwka:
Ja się nie znam za bardzo na stylach muzycznych, ale mój brat twierdzi, ze swing to jest, to co wykonywał Shakin Stevens.
Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
alicja33

Post autor: alicja33 »

nie moge przesluchac utworu na stronie podanej przez ann??nic mi sie nie chce otworzyć czemu???
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

nie moge przesluchac utworu na stronie podanej przez ann??nic mi sie nie chce otworzyć czemu???
Prawdopodobnie nie posiadasz Real Playera lub nie współpracuje on (real player) aktywnie z twoją przeglądarką - ale to tylko mój domysł (ten program u mnie uruchamia się do odtwarzanie tych piosenek)

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Znowu zrobie OT ale tylko wyprostuje, że Shakin' ze swingiem nie ma nic wspólnego bynajmniej jesli chodzi o jego najpopularniejsze songi. Tych pierwszych nie znam ale z tego co wiem to gość cały czas kręci się wokół rock'n'rolla.
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

Właśnie dostałem maila ze sklepu Fan, będzie u nich dostępny nowy album Thomasa :D :!: :!: .

http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=88 ... nrt=882955
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ten sklep powinien wprowadzić zniżki dla fanów MT, bo chyba wszyscy tam coś już kupowaliśmy i dostajemy od nich maile ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

Nie jest tak źle 8) . Jak kupowałem u nich z 1,5 roku temu album "This Time" to akurat była promocja, kosztował 29,99 (normalnie był chyba po 56 zł).
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Na stronie http://www.ndrtv.de/grandprix/teilnehmer/index.html nie ma już do przesłuchania "Songs That Live Forever",ale za to zaraz po wejściu na oficjalną stronę Thomasa leci fragment tej piosenki.
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

kicek pisze:Właśnie dostałem maila ze sklepu Fan, będzie u nich dostępny nowy album Thomasa :D :!: :!: .

http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=88 ... nrt=882955
Czy ktoś mi może podpowiedzieć czy u nas też będą dostępne obie wersje albumu? (podobno jedna ma być tańsza ale okrojona) i czy ta płyta dostępna pod w/w adresem to ta pełna???
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Okrojona wygląda na to, że nie będzie dostępna - zamawiać można tylko pełną.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Super...Dzięki!!!

Kawałek ze strony TA leci u mnie w kółko...Piosenka jest cudna. Chyba zwariuję do 13 tego marca. Ja chcę ją JUŻ!!! :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Przesłuchałam już dokładnie wszystkie piosenki z albumu.Najbardziej podobają mi się "For Your Eyes Only","All Around The World","Some People","Do You Really Want To Hurt Me?","Arthur's Theme","You're My Heart,You're My Soul","True" i "Songs That Live Forever(Grand Prix Version)" :D
ODPOWIEDZ