Thomas Anders & Eric Singleton
- Dubler
Thomas Anders & Eric Singleton
Ostatnio zastanawiałem się czy byłby możliwy duet Thomasa z Ericiem. Z Tego co wiem to Eric rozstał się w dobrej atmosferze z Thomasem, natomiast Dietera oskarża o manipulowanie jego karierą, gdzieś kiedyś czytałem, że Eric uważa że Thomas ma wielki talent. Fajnie by było gdyby znów staneli razem na scenie i zaśpiewali razem rapowane You're My Heart, You're My Soul, Brother Louie, You Are Not Alone i jeszcze w dodatku na żywo. A jeszcze fajniej by było gdyby na nowej płycie Thomasa znalazł się duet z Ericiem, to by był dopiero miodek, z tego co wiem to Eric pracuje teraz nad nową piosenką, która ma się ukazać na albumie euro-rap jesienią, to chyba będzie jego pierwsze nagranie od czasu jak rozstał się z MT w 2001 roku. Niestety świat zapomniał o raperze MT, dla przykładu Caro cały czas występuje z raperem Krayzee, mimo, że z nim Dieter nagrał 2 piosenki CCC i 2 megamixy. A co wy myślicie na propozycje takiego duetu na nowy album Thomasa, albo wspólny występ z Thomasem z repertuarem MT na scenie, taki scenariusz jest chyba bardziej prawdopodobny niż Thomas i Dieter razem na scenie.
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Re: Thomas Anders & Eric Singleton
Hmmm ja tam nie wiem jak by sie to potoczyło.... ale wszystko mozliwe 
-
Lynn
Ja bym chciała zobaczyć Thomasa z innym raperem np.Eminemem,albo z Missy Elliot...To by było coś! 
-
Maciek Kowerski
Dla mnie prawdziwe MT to zawsze był Thomas+Dieter+Eric+SiB więc duet Thomasa i Erica na pewno bardzo by mi się spodobał.
-
jkris
co do CCCatch to obecnie wystepuja z nia tylko 2 tancerze i to oni spiewaja rapowane wstawki. co zas sie tyczy Twojego zapytania dotyczacego duetu Thomasa i Erica to moja odpowiedz brzmi- Boze uchron!Dubler pisze:Caro cały czas występuje z raperem Krayzee, mimo, że z nim Dieter nagrał 2 piosenki CCC i 2 megamixy. A co wy myślicie na propozycje takiego duetu na nowy album Thomasa.