Ulubiony zwycięzca DSDS
- Peter
Ulubiony zwycięzca DSDS
Który ze zwycięzców DSDS jest waszym ulubionym? Bo moim Alex, a po nim Medlock. Zachęcam do głosowania. 
- IndependentGirl
- angel
- Peter
Re: Ulubiony zwycięzca DSDS
Nie wiedziałem, że Mark ma tu aż tylu zwolenników. 
- Gosia91
- you're my heart
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Skyliner89MT
- Peter
Ja na pewno na Alexa, ale chyba Daniela bardziej lubię niż Marka.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Miałam dylemat między Alexandrem a Markiem,ale zagłosowałam na Alexandra,chyba większy sentyment mam do niego bo oglądałam wszystkie odcinki DSDS na żywo :)tak,że można powiedzieć,że się z Alexem bardziej zżyłam 
- Monis
Wracając jeszcze do głosowania to szkoda, że nikt nie oddał głosu na Thomasa Godoja - naszego rodaka. Jego wspaniały rockowy wokal zasłużył na zwycięstwo. Już w eliminacjach zachwycił jury w składzie oczywiście z Dieterem: http://www.youtube.com/watch?v=ppLhsXjvA24, którego jak wnioskuję z wypowiedzi, Thomas obawiał się najbardziej. Podobno teraz próbuje swoich sił w Polsce z jakim skutkiem to się okaże. Jeśli o mnie chodzi to życzę mu kariery. A sam fakt, że jakby nie patrzec Polak wygrał niemieckiego idola to już zasługuje na słowa uznania.
Call me Dr Love
- Peter
Po 2010 doszedł nowy Idol, u mnie jest tak: Alex, Daniel i Mehrzad. Pozostałych jakoś nie lubię. Zachęcam do wypowiedzi także pozostałe osoby oglądające DSDS.
- Peter
Spróbujmy przeanalizować dlaczego tak się rozłożyła popularność idoli. Najpierw Mark Medlock: jego grupą docelową jest starsza publiczność i miał mw. zawsze starszy, stały "elektorat". Mehrzad nie trafił w niczyje prawie gusta, bo dla młodych był zbyt dojrzały, a dla starszych nie bo mieli Medlocka. Teraz Pietro i Sarah to nowi idole mas małolatów i stąd taka popularność, czego nie miał Mehrzad.
- xewela89x
Moim jest Thomas Godoj.
- Peter
Już mamy ichh nieco więcej. Na pewno Nie Thomas Regner czy Thomas Godoj ani Eli ani Mark Medlock. Trzej pierwsi za ciężcy, Medlock za głos i repertuar, nie jest to zdecydowanie easy listening. Lubię Alexandra, lubię Lukę Haeni, drugi Negroni to nie winner ale tez się go super słuchało. Pietro muzyka Ok choć ktoś taki nie powinien wygrać nigdy żadnego konkursu tentów, zadecydowali małolaci. Płyta Sarah, kiedyś się próbowałem do tego przekonać, może być choć szału nie ma. Genialna byłą Beatrice Egli, całkiem dobra Sabliczka, jej płyta jest mniam. Fajny głos i repertuar, w następnym miesiącu może sobie kupię. Kto nam został? Severino jest OK. Prince Damien, nie dla mnie muzyka, głos i niemiecki. O dziwo ten niemiecki mi nie przeszkadzał u Bei i Vanessy. Daniel Schuhmacher bo o nim zapomniałem był Ok bardziej wole go od Medlocka i jeszcze był Mehrzad. Ok.
-
jagoda123
Prince Damien jest the best