W moim ulubionym radiu (Radio Centrum) bardzo czesto puszczaja Modern Talking^^Tam prawie non stop leci muzyka z lat 80'. Dla ciekawych podaje adres stronki i tam mozna pobrac radio online;) (ja mam) www.RC.fm
Milego słuchania^^
Acha, nie wiem czy tu można wstawić ale ja to zrobię. Niedawno trafiłam na śmieszny wywiad,wprawdzie stary,ale gdy go oglądam,to niemalże płacze ze śmiechu Hmm może tylko ja mam takie głupie poczucie humoru ale po prostu nie mogę inaczej xD Te ich miny mnie powalają...
proszę: http://www.youtube.com/watch?v=MRcdIkmwqMs
youtube.pl/iwusssia --> moj profil na yt.Znajdziecie tam filmiki z tekstami do piosenek MT mojego autorstwa.
modern-talking.ugu.pl - zapraszam na moje nowe forum!
michael-jackson.ugu.pl - zapraszam na forum mojego brata!
Ja słucham GG Radio -Italo Disco i choć błędnie muzyka MT i w ogóle twórczość Bohlena (nie wiem jakim cudem) jest klasyfikowana do Italo Disco - co mi nie specjalnie się podoba - to na przekór temu bardzo mi pasuje,że właściwie non stop można tam usłyszeć Modern Talking,Blue System,C C Catch,John'a Christian'a "Ebony Eyes" oraz Les'a McKeown'a.
Polecam radyjko
A dzisiaj rano w TVP3 Szczecin puścili teledysk "The night is still young" ale w tytule na końcu nie uwzględnili thomasa andersa tylko napisali "Sandra-the night is still young"
dzisiaj w zetce puscili 10 seconds to countdown..ale chyba sie pomylili bo dj przedstawil piosenke jako ready for the vitory...mówił też coś przy okazji o majkelu schumacherze...podobno Dieter będzie jednym z jego gości na GP walencji...ale czy schumacher przypadkiem nie wycofal sie juz z formuly 1? cos chyba pokręcił
Piosenki są tak podobne do siebie, że wcale mu się nie dziwię Zresztą początkowo to "10 Seconds..." miało promować "Victory".
Schumacher wraca w zastępstwie kontuzjowanego Felipe Massy, co w Niemczech jest ogromnym wydarzeniem, szczególnie dla RTL który transmituje tam F1. Zatem całkiem prawdopodobne, że zabiorą też Dietera ze sobą.
a ja tam mialem ostatnio duuuuużo szczęścia:
- W Empiku usłuszałem Mamacite
- W Radiu Katowice usłyszałem Only With You
- Jak wracalem z wakacji to w radiu Planeta leciało The Night Is Still Young
- a wczoraj w takim barze leciało Anything But Love