Nie bądź taki przesądnykubas988 pisze:no, no, no zaraz Karma wyjdzie za rok jesli tak będzie :p
Good Karma
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Re: Good Karma
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Nie no, przesądny nie jestem... ale zauważ że miała byc wiosna potem "późne" lato i teraz końcówka jesieni.... czy to nie jest przypadkiem pogmatwane?
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
To poczekamy do października i będzie wszystko jasne z albumem
- justysia854
jeśli znów przesuna termin to nic nie bedzie jasne
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
-
Lynn
Nie chcę być złośliwa(,ale chyba będę
),ale jak tak dalej pójdzie to płytę będziemy mieć w 'niedalekiej przyszłości' w roku 2157
Mam nadzieję,że moje prawnuki mi to puszczą na grobie.
Mam nadzieję,że moje prawnuki mi to puszczą na grobie.
- justysia854
2157 to już chyba pra- pra- prawnuki
no jestes złośliwa:D, ale chyba w tej sytuacji mamy do tego prawo:)
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Atlantis
Przypomniałem sobie dziś stare newsy i oto co z nich wynika:A ciekawe kiedy thomas wyda plyte bo wydaje i i jej wydac nie moze........
Grudzień 2006:18 października 2004 ukazał się kolejny singiel Thomasa zatytułowany "Just Dream". Utwór ten został napisany przez Thomasa i Petera Reisa specjalnie dla lodowej rewii "Holiday On Ice". Miał promować nowy album, którego premiera była planowana wkrótce po wydaniu singla. Jak wiemy z powodu rozstania z BMG nic z tego nie wyszło.
Nowa płyta Thomasa Andersa wydana zostanie najwcześniej na początku 2008 roku. Podczas wizyty w Jekaterinburgu Thomas udzielił wywiadu, w którym opowiedział nieco o swoich planach:
Czy myślałeś już o nowym albumie? Chcesz znów nas zaskoczyć, czy też nagrasz coś w stylu Modern Talking?
Nie wiem jeszcze. W styczniu zacznę pisać piosenki i wtedy zadecyduję. To zajmie co najmniej pół roku, myślę że nowy album będzie gotowy na początku roku 2008. Potrzebuję trochę czasu na zastanowienie się nad tym co będę robił i jak będzie brzmiała płyta.
Źródło: thomasanders-fan.de
Zatem problem Thomasa ciągnie się już od 2004 r., no bo przecież Songs Forever nie był premierowym materiałem. Ach, poświęca ten czas rodzinie, poświęca...Dziś przeprowadziłem rozmowę telefoniczną z szefową F-C Thomasa w Koblencji.
Poinformowała mnie że nowy album Thomasa "Good Carma" ukaże się w sprzedaży 10 maja 2009 r.
Jednym z singli z tego albumu będzie duet Thomasa z Sandrą "The Night Is Still Young".
Mamy połowę sierpnia, a tu ani widu ani słychu o chociażby liście utworów, nie wspominam już o terminach TV czy trasie koncertowej. Najbardziej z tego wszystkiego bawią mnie te ciągłe nadzieje, że Thomas odniesie sukces, zaczną go puszczać w radiu, a Dietera krew zaleje bo rozwiązał MT, i
, a Thomas świetnie sobie radzi, jest miły kocha muzykę, fanów i rodzinę.nie odnosi on żadnych sukcesów ani jego plastykowi artyści typu Mark Medlock.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Thomas narazie bawi sie z fanami w kotka i myszke... albo album wjdzie w 2012 jak sie zaczniue euro 2012?
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Ale się doczepiliście Thomasa najlepiej poczekać na album i tyle a nie niektórzy 2012 co to są za fani
- Atlantis
Jak to doczepiliście się? Przecież to nikt nie pisze, że Thomas beznadziejnie śpiewa, jest do bani, a w ogóle to od niego śmierdzi.... Pytasz co to za fani, bycie fanem nie oznacza ślepego oddania dla idola, tyle już o tym było... równie dobrze można powiedzieć w drugą stronę — co to za gwiazda, która ma takie problemy z wydaniem albumu.
Od kilku lat robi się z tych fanów idiotów, czekających na krążek-widmo i jest ok, ale jak się napisze, że jednak ok nie jest, to już źle?
Od kilku lat robi się z tych fanów idiotów, czekających na krążek-widmo i jest ok, ale jak się napisze, że jednak ok nie jest, to już źle?
-
Sylwia30
Thomas śmierdzi? to żart jest jakiś? Czy ktoś tu oszalał?
Ostatnio zmieniony wt sie 11, 2009 20:39 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Błagam, czytajmy ze zrozumieniem, zamiast rzucać się na słowa-klucze...
Powód: Błagam, czytajmy ze zrozumieniem, zamiast rzucać się na słowa-klucze...
- Didi&Thomas
Chciałbym zaytać czy może ktoś wie albo chociaż coś rozumie z wydania "Forever in a Dream" przez Kasię z "No Mercy" ? Czy w takim razie ten kawałek który "przekradł się" na You Tube a zaśpiewany z Thomasem to była tylko próba? A jeśli tak, to czy ta "próba" wypadła źle według Kasi z winy Thomasa ? I dlatego na singlu wydaje to z "No Mercy" ? Ja przepraszam za to oburzenie w tle tych pytań, ale szczerze przyznam że zszokowała mnie ta wiadomość. Podpinam ten post pod wątek "Good Karma" bo sądziłem że "Forever In A Dream" pomimo okaleczenia tego nagrania ze strony Kasi ukaże się jednak na albumie Thomasa, a tu okazuje się że Panna (a może Pani) Kasia zdecydowała że wyda to oficjalnie z No Mercy. Czyli co ? Thomas zrobił jej reklamę (choćby ilość odsłon na you tube) a Panienka dochodzi do wniosku że on do niej jednak nie pasuje i puszcza to w eter jeszcze raz, tym razem oficjalnie, z "No Mercy". A co na to sam Thomas - pozostawi to bez echa?
Jeśli ktoś może mi bliżej aspekt tej sprawy wyjaśnić - będę wdzięczny. Na razie czuję wstręt do panny Katarzyny, nie dość że jest beznadziejna jako wokalistka to jeszcze robi z Thomasa biuro reklamowe - ja się pytam kto zwróciłby uwagę na to nagranie w sieci gdyby było podpisane "Kasia Nova i No Mercy" a nie "Kasia Nova i Thomas Anders" ?
Jeśli ktoś może mi bliżej aspekt tej sprawy wyjaśnić - będę wdzięczny. Na razie czuję wstręt do panny Katarzyny, nie dość że jest beznadziejna jako wokalistka to jeszcze robi z Thomasa biuro reklamowe - ja się pytam kto zwróciłby uwagę na to nagranie w sieci gdyby było podpisane "Kasia Nova i No Mercy" a nie "Kasia Nova i Thomas Anders" ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
- Atlantis
Zdaje się, że ten duet to była inicjatywa Kasi a nie Thomasa i to jej ludzie za niego odpowiadają. Wersja z Andersem nagrana była już dość dawno, jak wiemy do tej pory nic konkretnego z nią nie zrobiono, a przecież trzeba chociażby opłacić kompozytorów. W zaistniałej sytuacji Nova znalazła sobie widocznie kogoś nowego i proszę, utwór jest już do kupienia.
-
jkris
mysle, ze nalezy dziekowac Bogu, ze ta piosenka nie jest promowana i sprzedawana w wersji z Thomasem, bo zenujaco niski poziom wokalu Novej to cos pod czym Anders w zyciu nie powinen sie podpisywac. piosenka sama w sobie zla nie jest ale koszmarne zawodzenie kanciastym angielskim Kasi nie jest do strawienia.
- Didi&Thomas
Re: Fanclub Party 2010
No cóż, jednak trochę szkoda. Teraz pytanie za 100 punktów: Z kim pracuje teraz Thomas ? Gdyby to był Dieter....
przepraszam, rozmarzyłem się trochę. Może część z piosenek, które miały ukazać się na "Good Karma" znajdzie swoje miejsce także na tej nowej, nie zatytułowanej jeszcze płytce ? Tak czy inaczej, ja życzę Thomasowi powodzenia i większego szczęścia przy producentach niż ostatnim razem. Arek, dzięki za tłumaczenie, to były dla nas wszystkich bardzo ważne wieści !
"Don`t let me down, take my hand
- Krzychoo
A jak można skontaktować się z Thomasem, tak żeby mieć pewnosc, że raczej to przeczyta? Spytałbym go o parę rzeczy odnosnie tego albumu