Znani fani Modern Talking

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

Zwazywszy, ze Anita miala wtedy okolo lat 5... to zeczywiscie musiala byc wielka fanka :) Zaloze sie, ze cala piaskownica lubila wtedy MT.[/quote]

heh ja też byłam w podobnym wieku jak lubiłam wykonawców typu modern talking cc catch samantha fox czy scorpions lub bad boys blue
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Re: Znani fani Modern Talking

Post autor: Peter »

Znanym fanem Dietera jest chyba sam Don Johnson.
alunia13

Post autor: alunia13 »

Ivan Komarenko I Marcin Miller jeszcze są wielkimi fanami MT:)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

Maro_D pisze:- Agnieszka Chylińska (jako małolata na 100%, zresztą zaśpiewała kiedyś na koncercie You're My Heart)
A tak, oglądałam filmik z tym jej występem.. oryginalna wersja, trzeba przyznać. :wink:
Maro_D pisze:- wokalista Pet Shop Boys (przynajmniej ma ich jednego maxi-singla).
Neil Tennant?? Jako żywo nic mi o tym nie wiadomo, trochę w to wątpię, to już prędzej stawiałabym na Chrisa Lowe'a (Ten Drugi 8) )..
FanMT

Post autor: FanMT »

Ja oglądałem swego czasu odcinek Wojewódzkiego z Ivanem i Marcinem.Obaj zaśpiewali "You're my heart"dla publiczności, to było super.Mam ten odcinek w 5 częściach, które ściągnąłemz YouTube i nagrałem jeszcze na DVD. Czasami sobie puszczam.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Maro_D pisze:- wokalista Pet Shop Boys (przynajmniej ma ich jednego maxi-singla).
Kiedyś w wywiadzie udzielonemu TVN-owi 10 lat temu Dieter powiedział: "Znamy się z Pet Shop Boys bardzo dobrze. Oni też robią dobrą muzykę i są trochę tacy quazi YMHYMS". :)
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
shizonek

Adi pisze:
Kiedyś w wywiadzie udzielonemu TVN-owi 10 lat temu Dieter powiedział: "Znamy się z Pet Shop Boys bardzo dobrze. Oni też robią dobrą muzykę i są trochę tacy quazi YMHYMS". :)
Hmm.. o tym nie wiedziałam.. no cóż, zawsze można się dowiedzieć czegoś nowego.. Akurat tematykę PSB znam dość dobrze, słucham ich od jakichś 15 lat :) ale o tej znajomości z MT nie miałam pojęcia.
Awatar użytkownika
Adi

shizonek pisze:ale o tej znajomości z MT nie miałam pojęcia.
Wtedy być może przez jakiś czas oba zespoły utrzymywały jakieś kontakty a jak jest dzisiaj to nie wiadomo. Być może Thomas lub Dieter osobno spotykają ich czasem przy okazji różnych festivali, wręczeń nagród muzycznych czy też innych okazjach? Jednak chyba na dzień dzisiejszy raczej nie można powiedzieć o jakiejś ściślejszej współpracy. :?
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
shizonek

Hyhy, szkoda, że Dieter i Thomas nie wzięli z panów z PSB przykładu, jeśli chodzi o zgodną współpracę - bez jednej poważnej kłótni od 1984 do teraz. :) Ładnie i zgodnie, bez przerw, grają razem od tych 24 lat.. :mrgreen: Przyznaję jednak z podziwem, że D & T w porównaniu z PSB to tytani pracy.. tyle albumów i piosenek przez stosunkowo krótki czas istnienia.. szacunek.. och, offtop, przepraszam. :oops:
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

Anna Mucha jest fanką MT:) wypowiadała się na ten temat ostatnio na swoim blogu przy okazji sopot festival
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
Adi

shizonek pisze:D & T w porównaniu z PSB to tytani pracy.. tyle albumów i piosenek przez stosunkowo krótki czas istnienia
No trzeba przyznać, że Panowie nie marnowali czasu.
Obrazek
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Nie wiem czy MT czy głównie Thomasa,a było to widać podczas zabawy Sylwestrowej we Wrocławiu jak Thomasa zapowiadała kilka razy,na koniec aż się rozmarzyła wracając do przeszłości ;)
Ninio

Post autor: Ninio »

z tego co pamietam to chyba Magda Molek lubi Modern Talking. W kazdym razie takie odnioslem wrazenie podczas festiwalu w sopocie gdy wystepowal Thomas w zeszlym roku. Pozatym to wiem ,ze MT lubi jeszcze Chylinska, o nikim innym juz nieslyszalem
andreas

Post autor: andreas »

Anita Werner także jest wielką fanką Thomasa i Dietera...sama wstydziła sie przyznać dopiero jej znajomi ją sypneli z tvn24...
Ninio

Post autor: Ninio »

Wszyscy Ci fani przyznawali sie do tego,ze sa fanami przy okazji koncertow Thomasa albo Moderrn Talking. Jedynie Agnieszka Chylinska powiedziala o tym tak sama z siebie,bez zadnej okazji i to mi sie najbardziej spodobalo.
ODPOWIEDZ