Ready For The Victory
- you're my heart
-
Maciek Kowerski
Re: Ready For The Victory
Do club remixu powinni wziąć Scootera tak jak to było na singlu Win the raceyou're my heart pisze:Singiel jest jak najbardziej OK,ale Club Remix to dla mnie porażka
- użytkownik #1463
Moim zdaniem singiel Ready For The Victory jest dobry, ale nie podoba mi się Club Version i Alternative Radio Version Extended 
- IndependentGirl
Cudowna piosenka ze świetnym teledyskiem
Uwielbiam ten utwór, a teledysk jest jednym z moich ulubionych nagranych po roku '98

- Gasolina91
- użytkownik #1463
Masz rację, ten teledysk jest najlepszy chyba w całej historii MTIndependentGirl pisze:Cudowna piosenka ze świetnym teledyskiemUwielbiam ten utwór, a teledysk jest jednym z moich ulubionych nagranych po roku '98
- maria MT
Uwielbiam tę piosenkę a najbardziej ten występ: http://www.youtube.com/watch?v=5mmJDi_zCjc Oni są cudowni.
Pozdrawiam Maria
-
Marcin87
"Ready For The Victory" to jak najbardziej udany singiel; dla mnie jest dużo lepszy od "Win The Race". Bardzo lubię Alternative Radio Version Extended 
- MODERN JEANNE
Mi się znów nie do końca podoba ta piosenka,wydaje mi się zbyt hukliwa.Ale oceniam ja na dobry.Wolałabym jednak żeby jakaś inna piosenka wyszła na singlu
I LOVE DB AND TA!
-
nado
Hukliwa to naprawdę genialne słowo. Od razu widać, że jesteś poetką. Tylko jak to interpretować i jak na to odpowiadać ?MODERN JEANNE pisze:Mi się znów nie do końca podoba ta piosenka,wydaje mi się zbyt hukliwa.
- MODERN JEANNE
Jak przesłuchasz ta piosenkę to będziesz wedzial jak to interpretować i dlaczego uznałam ja za hukliwa

I LOVE DB AND TA!
- MTalkingusia28
Zgadzam się, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Mnie ten utwór bardzo odpowiada, ma w sobie coś niesamowicie fajnego, bo super mi się słucha takich piosenek. Tak ogólnie rzecz biorąc single po reaktywacji bardzo mi się podobają, bo są inaczej zaaranżowane niż te z lat 80. Takie Ready For the Victory jak dla mnie jest genialne chyba dlatego, że uwielbiam piosenki z mocniejszym rytmem.Marcin87 pisze:"Ready For The Victory" to jak najbardziej udany singiel;
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28