Zagadki czas zacząc...
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
-
delta75
[quote="eMTe"]Jak miala na imie dziewczyna, z ktora Thomas umowil sie na jedna noc, ale potem mial jej dosc i odeslal taksowka do domu?
Witam!
Chodzi oczywiście o Julię
z utworu "Juliet"
P.S.
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na piosenkę pt."I Love The Nightlife" z Filmu "Ja Wam Pokażę". Czy jej refren czegoś Wam nie przypomina?

Witam!
Chodzi oczywiście o Julię
P.S.
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na piosenkę pt."I Love The Nightlife" z Filmu "Ja Wam Pokażę". Czy jej refren czegoś Wam nie przypomina?
- Maro_D
- Maro_D
No to zostanę przy Sopocie:
Motym z jakiego filmu pojawił się nad tym festiwalu przed występem CC Catch?
Motym z jakiego filmu pojawił się nad tym festiwalu przed występem CC Catch?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Maro_D
No to muszę dać podpowiedź:
Ten film był Trylogią, zresztą dwuczęściową, a jego bohaterami były m.in. dwa roboty (jeden duży, drugi mały).
Ten film był Trylogią, zresztą dwuczęściową, a jego bohaterami były m.in. dwa roboty (jeden duży, drugi mały).
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Maro_D
Dokadnie! To był motyw z "Gwiezdnych Wojen" a potem poleciała melodia Good Guys Only Win In Movies.
Zatem Przemo następny z zagadką
Zatem Przemo następny z zagadką