witam. czy ktos ma na sprzedaż te płyty?:
Modern Talking- Romantic Warriors (a i czy mogła by byc NORMALNA cena a nie 120zł )
C.C Catch- Big Fun
Thomas Anders- Down On Sunest (bo ostatnio mi sie nie udało więc chce spróbować jeszcze raz )
kubas988 pisze:witam. czy ktos ma na sprzedaż te płyty?:
Modern Talking- Romantic Warriors (a i czy mogła by byc NORMALNA cena a nie 120zł )
C.C Catch- Big Fun
Thomas Anders- Down On Sunest (bo ostatnio mi sie nie udało więc chce spróbować jeszcze raz )
stare plyty Mt mozna bez problemu kupic za 20 kilka zl ale faktycznie tej jednej nie ma. mysle ze to chwilowe i polecam Media Markt, tam maja czasami duzo starszych plyt MT.
Zgadza się w MM można kupić starsze płyty MT ale Romantic Warriors i In The Garden Of Venus czy albumy CCCatch na to nie licz,raczej składanki,ale może zaglądnij do Komisu w Katowicach,kiedyś tam chodziłam i często były albumy Blue System po 20-25 zł.
Jak wycowają wszystkie płyty Mt z lat 80 to bedzie można zrobić na nich niezly interes jak ktoś ma w kilku egzemplarzach Kubas - ja mam Blue System - Here I Am za 30 zl do sprzedania jakbys chciał. Płyta nadal w folii, nie otwierana.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Tej płyty nie mam oryginalnej wogóle, nie znalzłem jej jeszcze w normalnej cenie na allegro, a 80-90 złotych nie jestem w stanie zapłacic za nią (bo tak stoja na allegro) ;(
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett