Be My Boyfriend - oficjalne mp3
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
Be My Boyfriend - oficjalne mp3
Link poniżej to MP3 z piosenką Indiggo Be My Boyfriend jak kogoś interesuje to se ściągajcie powiem wam odrazu gówno i kicz na maxa....
http://tvr.ro/eurovision/melodii/bemyboyfriend.mp3
http://tvr.ro/eurovision/melodii/bemyboyfriend.mp3
- Maro_D
Czy mi to czegoś nie przypomina? 
A tak na serio: Dieter starzeje się, co widać w jego produkcjach (DSDS, Catterfield a teraz Indiggo). Jakieś takie hopsiu hopsiu...już Dragostea Din Tei było lepsze.
A tak na serio: Dieter starzeje się, co widać w jego produkcjach (DSDS, Catterfield a teraz Indiggo). Jakieś takie hopsiu hopsiu...już Dragostea Din Tei było lepsze.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Dominik
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
-
jkris
to najgorsza szmira jaka Bohlen kiedykolwiek stworzyl- jest tak prostacka i zenujaco beznadziejna, ze wstydzilbym sie tego sluchac w aucie przy otwrtym oknie.
cale szczescie te jodlujace i nasladujace nastolatki rumunki nie maja szans z tym czyms wiec w atenach wstydu nie bedzie.
jak Bohlen mogl to cos skomponowac??????
cale szczescie te jodlujace i nasladujace nastolatki rumunki nie maja szans z tym czyms wiec w atenach wstydu nie bedzie.
jak Bohlen mogl to cos skomponowac??????
- Pioetrek
- Kontakt:
Co do poziomu - moim zdaniem nie jest to utwór specjalnie udany ale też nie uważam żeby było to coś za co Dieter powinien się szczególnie wstydzić. Moim zdaniem nie jest to szmira, nie jest to g...o, ot taka sobie nieskomplikowana piosenka jakich wiele. Takie jest moje zdanie.
Co do podobieństw - mam pytanie czy komuś kojarzy się z czymś ten wolniejszy fragment pod koniec (2:15-2:25)?
A i jeszcze jedno: pozostali wykonawcy i ich piosenki:
http://tvr.ro/eurovision/melodii.php
Pozdrawiam
Piotrek
Co do podobieństw - mam pytanie czy komuś kojarzy się z czymś ten wolniejszy fragment pod koniec (2:15-2:25)?
A i jeszcze jedno: pozostali wykonawcy i ich piosenki:
http://tvr.ro/eurovision/melodii.php
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
jkris
no coz... zazdroszcze ci takiego wyrozumialego podejscia, bo ja uwazam, ze smialo mozna sie wstydzic tej piosenki... jest koszmarna i tyle. gdyby w Polsce ktos z czyms takim wyskoczyl to zostalby zlinczowany i slusznie. ciekawe czy dziewczyny jak uslyszaly co Dieterek dla nich przygotowal nie pozalowaly entuzjazmu z jakim atakowaly go mailami z prosba o napisanie piosenki.
i to ich "jodłowanie" przypominajace wibrato starej baby- brrrrr.
a tak przy okazji- porownajcie to arcydzielo z piosenkami dla CCCatch, ktore niby tez byly odrzutami...
Moze Bohlen sie juz wypalil- bo albo tworzy cos tak okropnego albo robi chamskie plagiaty...
i to ich "jodłowanie" przypominajace wibrato starej baby- brrrrr.
a tak przy okazji- porownajcie to arcydzielo z piosenkami dla CCCatch, ktore niby tez byly odrzutami...
Moze Bohlen sie juz wypalil- bo albo tworzy cos tak okropnego albo robi chamskie plagiaty...
- Pioetrek
- Kontakt:
Odsłuchałem i mam takie refleksjebo np Tornero to tysiac razy lepszy kawalek- polecam odsluchanie.
1. wokalistka ma ciekawszy głos od dziewczyn z Indiggo.
2. początek piosenki brzmieniowo to nic innego jak fragment How deep is your love z płyty This Time Thomasa Andersa
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Pioetrek
- Kontakt:
- Atlantis
Właśnie przesłuchałem "Be My Boyfriend" i wcale nie uważam żeby to była jakaś szczególnie nieudana piosenka. Oczywiście jej aranż mógłby być nieco lepszy no i dziewczyny mają wyraźny problem z angielskim, jednak utwór jako całość się broni.
Co więcej produkcje Dietera dla DSDS wcale nie są złe, mam na myśli w szczególności albumy Magic Of Music i Here I Am. To nie Modern Talking, ale nie są to albumy, których Dieter musiałby się wstydzić. Mnie też brakuje Modern Talking, jednak nie zamierzam winić całe życie Dietera za to, że zespół już nie istnieje. Bohlen teraz tworzy coś zupełnie innego, coś co nie powinno być porównywane do Cheri Cheri Lady czy Brother Louie. Zdaję sobie sprawę, iż zagorzali fani MT nie przekonają się raczej do Daniela K., jednak jeżeli chodzi o mnie, to dopóki nie dostanę drugiego Gemeinsam będę bardzo szczęśliwy mogąć słuchać nowych utworów Didiego.
Pozdrawiam serdecznie
.
Co więcej produkcje Dietera dla DSDS wcale nie są złe, mam na myśli w szczególności albumy Magic Of Music i Here I Am. To nie Modern Talking, ale nie są to albumy, których Dieter musiałby się wstydzić. Mnie też brakuje Modern Talking, jednak nie zamierzam winić całe życie Dietera za to, że zespół już nie istnieje. Bohlen teraz tworzy coś zupełnie innego, coś co nie powinno być porównywane do Cheri Cheri Lady czy Brother Louie. Zdaję sobie sprawę, iż zagorzali fani MT nie przekonają się raczej do Daniela K., jednak jeżeli chodzi o mnie, to dopóki nie dostanę drugiego Gemeinsam będę bardzo szczęśliwy mogąć słuchać nowych utworów Didiego.
Pozdrawiam serdecznie
-
SouledOut
Także przesłuchałem i w skali od 1 do 10 daję 4. Jest w tym jakaś w miarę naturalnie brzmiąca melodia (w refrenie, bo zwrotka raczej "na siłę", moim zdaniem nie klei się jak powinna), dobrze brzmiąca muzyka. Wokale przypominają C.C.Catch, ale są zbyt nachalne i jest ich za dużo.... Fragmenty instrumentalne powinny dawać nieco wytchnienia od ciągłego wokalu, a tu praktycznie dziewczyny ciągle śpiewają.
Najbardziej podoba mi się bridge startujący od 2:16. To kwitnesencja wszystkiego co kocham u DB. Potężne, głębokie, dreamowe brzmienie. Tyle, że bridge niespecjalnie pasuje do reszty piosenki i trwa tylko moment.....
pozdr.
Najbardziej podoba mi się bridge startujący od 2:16. To kwitnesencja wszystkiego co kocham u DB. Potężne, głębokie, dreamowe brzmienie. Tyle, że bridge niespecjalnie pasuje do reszty piosenki i trwa tylko moment.....
pozdr.