Sweet dreams
- Peter
Sweet dreams
Jak wiadomo ta piosenka w nowej wersji znalzła się na płycie Daniela, piszcie co o niej sądzicie. Ja najbardziej lubię ją w wykonaniu Daniela, nie lubię Eurythmics, a u TA brzmi nudnie, za to u DS brzmi nowocześnie.
- you're my heart
-
Lynn
Re: Sweet dreams
Nie słyszałam wersji Daniela,Eurythmics brzmi oczywiście moim zdaniem najlepiej-wiadomo moryginal,ale z kolei Thomas brzmi inaczej,ta piosenka w jego eykonaniu jest intrygująca...
Trudny wybór,ale chyba postawię na Eurythmics tym razem...sorki Thomas
Trudny wybór,ale chyba postawię na Eurythmics tym razem...sorki Thomas
- Peter
Sorry TA, ale ja wybieram wersję Daniela. 
- IndependentGirl
A ja wybieram wersję Thomasa. Kiedyś nie podobało mi się to wykonanie. Teraz jednak podoba mi się bardziej niż Eurythmics.

- Gosia91
- Peter
Jak mam wybierać między Eurythmics (grupą jednego przeboju, której nie lubię) a produkcja Bohlena, to zasze wybiorę to drugie. 
- Atlantis
To jest dla Ciebie grupa jednego przeboju
Jeśli tak to w wielkim błędzie jesteś.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- justysia854
[quote="Peter"]Jak mam wybierać między Eurythmics (grupą jednego przeboju, której nie lubię) a produkcja Bohlena, to zasze wybiorę to drugie.
[/quot
"There must be an angel",
"Here Comes The Rain Again",
"Love is a Stranger",
"Who's that girl?"
Mam wymieniac dalej??? Nadal uważasz że jest to grupa jednego przeboju??? Ja myslę, że ty po prostu nie wiesz co oni śpiewają i nie wiedziec czemu w tej sytuacji zabierasz głos w ich sprawie.
Ja zagłosowałam na wersję Thomasa, zaraz po niej, a w zasadzie na równi jest Eurythmics...
"There must be an angel",
"Here Comes The Rain Again",
"Love is a Stranger",
"Who's that girl?"
Mam wymieniac dalej??? Nadal uważasz że jest to grupa jednego przeboju??? Ja myslę, że ty po prostu nie wiesz co oni śpiewają i nie wiedziec czemu w tej sytuacji zabierasz głos w ich sprawie.
Ja zagłosowałam na wersję Thomasa, zaraz po niej, a w zasadzie na równi jest Eurythmics...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Peter
No ale "Sweet dreams" Daniela przynajmiej nie razi anachronizmem.
Sto raz wolę go niż zespół który nagrywa jakieś tam nudne piosenki.
Jego wokal może być w porównaniu z wokalem Annie, który jest nie do zniesienia. 
Jak mam słuchać takich piosenek jak There must be an angel" to ja dziękuję, wolę już takie przeboje jak "Nothing's gonna change it", "I love your smile", "Please stay tonight" i " Cause it's over". Przynajmniej nie są anachroniczne i mają dobry wokal.
Jak mam słuchać takich piosenek jak There must be an angel" to ja dziękuję, wolę już takie przeboje jak "Nothing's gonna change it", "I love your smile", "Please stay tonight" i " Cause it's over". Przynajmniej nie są anachroniczne i mają dobry wokal.
- justysia854
Nie dyskutujemy tutaj o tym czy Tobie się podobają piosenki Eurythmics, czy nie, tylko czy są (zgodnie z Twoim pogladem) zespołem jednego przeboju. To ze wymienione przeze mnie piosenki Ci sie nie podobaja to nie znaczy ze nie są przebojami. To czy piosenka jest przebojem czy tez nie nie zależy od opinii pojedyńczego osobnika (w tym wypadku Twojej- i całe szczęście, bo strach pomyślec czego musielibyśmy dziś w radiu słuchać). Więc bądź łaskaw nie uzywać pojecia "przebój" albo "artysta jednego przeboju" jesli nie masz o tym pojęcia.
Pozdrawiam i przepraszam administratora za ten off-topic.
Pozdrawiam i przepraszam administratora za ten off-topic.
-
moonwalker
Peter pisze:Jak mam wybierać między Eurythmics (grupą jednego przeboju, której nie lubię) a produkcja Bohlena, to zasze wybiorę to drugie.
napiszę tylko krótko ...........buahahahahah
- Peter
Napisałem min., że wokal Annie nie startuje do wokalu Daniela, ale Ty i tak tego nie potrafisz doczytać. 
Ok, niech Ci będzie, że to są przeboje, ale sława Eurythmics już przemineła, a Daniel jest na topie i takie są fakty. Teraz przebojem jest "Anything but love", a zaraz będzie "Take me to the clouds". Mam wybierać między tymi dwoma to ja bez wahania wybieram wersję 2009 choćby tylko dlatego, że ma etykietkę Dieter Bohlen.
Ok, niech Ci będzie, że to są przeboje, ale sława Eurythmics już przemineła, a Daniel jest na topie i takie są fakty. Teraz przebojem jest "Anything but love", a zaraz będzie "Take me to the clouds". Mam wybierać między tymi dwoma to ja bez wahania wybieram wersję 2009 choćby tylko dlatego, że ma etykietkę Dieter Bohlen.
- justysia854
Daniel jest na topie??? Coś inne topy chyba oglądamy... mam przed soba pierwszą dziesiątkę utworów najchetniej słuchanych w Europie i zadnego daniela tam nie ma...Peter pisze:Napisałem min., że wokal Annie nie startuje do wokalu Daniela, ale Ty i tak tego nie potrafisz doczytać.
Jeśli wybierasz cokolwiek po etykietach to myślę ze nie ma się czym chwalić a nasza dyskusja jest zbędna- jak zwykle zresztą, bo z absurdem sie nie dyskutuje
- Peter
Jeżeli 1 miejsce w trzech krajach dla Ciebie nie jest przebojem to nie mamy o czym mówić, a ja mam przed sobą liczącą się w europie liste VIVY.
Zresztą ja Ci przyznałem rację z tym Eurythmics, bo obiektywnie to są przeboje, choć ja sobie mogę uważać je za gnioty.
Ale ja tam wolę iść z duchem czasu. 
- phantomas
- Kontakt:
Pan Peter już dość absurdów przedstawił na tym forum, widzę, że czas na kolejny 
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami