Nora Balling
-
maly
- Blue Forever
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Pod tym linkiem znajdziecie chyba dość wyczerpującą biografię (nie wiem na ile rzetelną) Nory Balling:
http://moderntalking.tvheaven.com/nora_anders.htm
Mam do niej wielki żal ponieważ nawet jeśli to nie jej postępowanie było główną przyczyną rozpadu MT to wg mnie miała w tym swój wielki udział. Z drugiej strony nie było jej chyba łatwo w życiu: straciła ojca jako trzynastolatka, matkę kiedy miała lat 20.
Mam przeczucie, że Thomas znał ją z tej innej-lepszej strony, ale ja nie jestem Thomasem więc mnie to co ona wyprawiała wkurzało.
Pozdrawiam
Piotrek
http://moderntalking.tvheaven.com/nora_anders.htm
Mam do niej wielki żal ponieważ nawet jeśli to nie jej postępowanie było główną przyczyną rozpadu MT to wg mnie miała w tym swój wielki udział. Z drugiej strony nie było jej chyba łatwo w życiu: straciła ojca jako trzynastolatka, matkę kiedy miała lat 20.
Mam przeczucie, że Thomas znał ją z tej innej-lepszej strony, ale ja nie jestem Thomasem więc mnie to co ona wyprawiała wkurzało.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
Ania
Jaki to człowiek głupi i naiwny jest za młodu.
Ja opinie na temat Nory (
co za imię), pozostawię bez większego komentarza, bo po prostu nie warto.
DECYZJA:
Thomas & Nora, czy też Thomas & Claudia- wybór chyba oczywisty
Ja opinie na temat Nory (
DECYZJA:
Thomas & Nora, czy też Thomas & Claudia- wybór chyba oczywisty
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta 
- Maro_D
Nora...no cóż, Thomas wtedy był młody i głupiutki (w końcu się "hajtneli" gdy on miał 21 lat) i wybrał za żonkę taką paskudę (ładne to to nie było, a wierzcie mi, że ja rzadko kiedy zwracam uwagę na wygląd). I ta ingerencja...zrobiła z niego pantoflarza.
Ale naszczęście teraz ma Claudię, ładną kobietę i są szczęśliwi.
Ale naszczęście teraz ma Claudię, ładną kobietę i są szczęśliwi.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- ania sznajder
- Mateusz vel. Kokos
- ania sznajder
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
Tu Feliks Maliszczak ja też nie znosiłem Nory dobrze Thomas zrobił, że dał Norze kopa w dupę. Claudia od Nory jest sto razy lepsza i mądrzejsza. Jestem ciekawy czy znalazła sobie Nora drugiego męża przecież Nora Izabella Balling ma dopiero 44 lata.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
- YaQb85
- Kontakt:
- ania sznajder