Ja pamiętam jego wielki przebój "Scyzoryk".
Myślę, że on zmienił polską muzykę, bo razem ze Wzgórzem Yapa 3 a więc z Wojtasem i s-ka byli prekursorami polskiego hip hopu.
Peter - Ja pamiętam jego wielki przebój "Scyzoryk".
Myślę, że on zmienił polską muzykę, bo razem ze Wzgórzem Yapa 3 a więc z Wojtasem i s-ka byli prekursorami polskiego hip hopu.
JAJA sobie robisz mówiąc,że on nagrywał wielkie przeboje!!!to jakieś największe GÓ.... jakie człowiek mógł wymyśleć.Widzę jakich tu mamy fanów. W ogóle po co taki temat na forum o Modern Talking. To jakiś kosmosssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ostatnio zmieniony ndz cze 14, 2009 20:03 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Użytkownik otrzymał ostrzeżenie
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Ja bym to nazwał HOP -KUpa. Poprostu ne mogę się powstrzymać od takich komentarzy- przykro mi ale tak to widzę to muzyka to TOTALNE dno jak jej wykonawcy. Bełkot, który oni nazywają śpiewem.Trzeba mieć nieżle zlasowany mózg ,zeby coś takiego "ŚPIEWAĆ".Pozdrawiam WIELKI FAN HIP_KUpy
Tak Tak wielki przebój. Ty masz pojęcie co znaczy przebój i dobra muzyka juz nie chodzi mi o MT , tak ogólnie. Podziwiam Twoje upodonania ale na pewno dopiero co z gimanazjum wyszedłeś:)
"Scyzoryk" to był spory przebój w Polsce. Nie przepadam za nim, ale nie będę tego negował, jeszcze w tak żałosny sposób jak przedmówca.
Chyba bardziej mi odpowiada Mezo, chociaż niektórzy nazywają to hip-hop polo
Chociaż ten kawałek nie był najgorszy:
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Pan Wodecki to blisko 40letnia historia polskiej muzyki rozrywkowej. Można też go nie lubić, ale nie można temu zaprzeczyć. Może warto poczytać trochę i się dokształcić?
A żałosny, bo jak widzę kolega nie zrozumiał mojej wypowiedzi jest sposób negacji twórczości Liroya.
Bardzo dziwny, bo na końcu tej bardzo elokwentnej wypowiedzi wyczytałem:
Pozdrawiam WIELKI FAN HIP_KUpy
Niektórzy to mają dziwne upodobania
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami