Good Karma

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Ninio

Re: Good Karma

Post autor: Ninio »

Co wyscie sie tak tego Rynkowskiego uczepili... Chlop sporo osiagnal jak na polskie warunki i nierozumiem o co sie go czepiacie. Nieda sie porownac jego piosenek z piosenkami Thomasa,to zupelnie inny styl. Nieslucham piosenek pana Ryszarda ale doceniam to co osiagnal i cenie go zarowno jako muzyka jak i czlowieka wiec niepodoba mi sie jak jest tu traktowany. Napewno w Polsce jest bardziej rozpoznawalny niz Thomas Anders.
ps.Good karma wedlug mnie niejest zbyt przebojowa,fajna piosenka ale niema "poweru" i poza fanami Thomasa raczej niewiele osob zwroci na nia uwage
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Chyba nie masz racji :) Thomas się przypomniał Polsce dobrym występem w Sopocie i duetem z Kasią Novą i wielu słuchaczy zwróci uwagę na kolejną piosenkę i wg Ciebie jest piosenką bez powera. Nikt nie zna reakcji innych słuchaczy :)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Ja też się nie zgodzę, że Good Karma nie ma poweru, bo moim zdaniem jest świetna.
Ninio

Post autor: Ninio »

"Good karma" jest fajna piosenka...ale nie jest to takie "uderzenie" jakiego potrzebowalby Thomas aby zaistniec w Polsce (i nietylko) i pokazac sie jako solista a nie byly czlonek grupy Modern Talking,bo glownie z tego jest kojarzony. Chce aby mnie dobrze zrozumiano,piosenka mi sie podoba ale niejest jakas szczegolna. Thomas musi wejsc z mocnym uderzeniem,piosenka ktora powali ludzi na kolana. "Good karma" niema "tego czegos"
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

macie singiel lub piosenkę Andersa "Good Karma"? :>
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
Pointrox

Post autor: Pointrox »

venturak pisze:macie singiel lub piosenkę Andersa "Good Karma"? :>
W dobrej jakości jest tylko to 36-sekundowe promo: http://w506.wrzuta.pl/audio/2NIk9zs6kX6 ... arma_promo
I ew. można zgrać ją stąd: http://www.youtube.com/watch?v=EneLf4XAphQ
Ale samej piosenki jako takiej na rynku jeszcze nie ma i - co stwierdza sam Thomas - jeszcze długo nie będzie :P
Awatar użytkownika
damiano85
Kontakt:

Post autor: damiano85 »

Cześć wszystkim :)

Czy wie ktoś kiedy wkońcu ukarze się ten nowy album THOMASA, jest już wyznaczona jakaś data?? :? Bo coś takiego jak "późnym latem" nic w sumie nie mówi.
Miał być na wiosne nie udało się :( , teraz jest mowa że późnym latem ale dokładnej daty znów nie ma podanej :( , napewno jak się będą kończyć wakacje to bedzie mowa że jesienią i tak termin wydania albumu będzie przekładany :roll:
jkris

Post autor: jkris »

damiano85 pisze:Cześć wszystkim :)

Czy wie ktoś kiedy wkońcu ukarze się ten nowy album THOMASA, jest już wyznaczona jakaś data?? :? Bo coś takiego jak "późnym latem" nic w sumie nie mówi.
Miał być na wiosne nie udało się :( , teraz jest mowa że późnym latem ale dokładnej daty znów nie ma podanej :( , napewno jak się będą kończyć wakacje to bedzie mowa że jesienią i tak termin wydania albumu będzie przekładany :roll:
w wywiadzie byla mowa o wrzesniu...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

http://www.wradio.com.co/playermini.aspx?id=829385
W tym mamy już wrzesień / październik...
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Powiedział że albo w sierpniu albo we wrzesniu albo w październiku. Ja już nie czekam na ten album. To jest czyste LENISTWO!! Poza tym fani którzy czekają na ten krążek poznali już piosenki które mają go promować, myśle że nie bedzie więc żadnego zaskoczenia ani niespodzianek. Zawiodłem się że Thomas nie zna hiszpańskiego..
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Rzeczywiscie trochę szkoda, że nie zna hiszpańskiego. No ale się uczy :wink: A co do lenistwa, to nie mogę się zgodzić. W wywiadzie mówi, że niektóre piosenki właśnie nagrywa w Moskwie (wywiad jest z 14 czerwca). A poza tym praktycznie co weekend ma koncerty za granicą. Zostaje mu pewnie mało czasu na zajęcie się płytą.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

No trochę szkoda, że premiera albumu się przeciąga. Póki co to ten temat pozostaje pół-zamknięty aż do czasu jak się coś ruszy w tej sprawie. Ale czekam z niecierpliwością aby móc się tu znów ciekawie wypowiedzieć na temat nowego albumu Thomasa. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Sylwia30

Post autor: Sylwia30 »

Ja szczerze mówić też już nie czekam na płytę Thomasa...Za każdym razem jak wydaje nową płytę jej termin jest przeciagany...Może to taki chwyt reklamowy, a może faktycznie czyste lenistwo...W czasach wielkiego powrotu Modern Talking z Dieterem nagrywali płyty regularnie, w niewielkich odstępach czasowych, i też wtedy koncertowali, udzielali wywiadów i było tego z cała pewnością o wiele więcej niz Thomas teraz robi to sam...Uwielbiam Go, ale w jednym Dieter miał chyba rację , że Thomas jest leniwy : -) Szkoda bo to odbija się na najwierniejszych Jego fanach
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Wywiadów może było i wiecej, ale koncertów chyba nie, bo Dieter podobno nidgy nie był za bardzo chętny do występowania na scenie :wink: A to, kiedy Thomas wyda płytę, niestety nie zależy wyłącznie od niego.
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

A ja w dalszym ciągu czekam na ten album. I naprawdę szkoda, że premiera się przeciąga, ale Thomas nie jest robotem tylko CZŁOWIEKIEM. Bycie gwiazdą nie zobowiązuje Go do zrezygnowania z bycia człowiekiem i ze wspólnych chwil spędzanych z rodziną. I przecież z dnia na dzień nie staje się coraz młodszy. Też wolałabym, żeby album już się ukazał, ale jak poczekam jeszcze trochę to nic mi sie nie stanie ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Ale czemu wydanie płyty ma wykluczać bycie człowiekiem? Każdy z nas wychodzi do pracy, niektórzy na 8 godzin, niektórzy nawet na 12, no i co? Także to stwierdzenie wydaje mi się bzdurne.
Poza tym najistotniejsza jest tu inna kwestia, kiedy wyjdzie ten album znów rozpocznie się biadolenie, że nie ma sukcesów, a nie ma ich bo... i tu wyleje się morze argumentów, jak to dziś króluje chała i Thomas nie jest młody i nie może z nią konkurować. A tymczasem prawda jest inna, kilka utworów z tego albumu poszło już w eter, ciężko zatem oczekiwać, aby stały się przebojem. Poza tym utwory pokroju Good Karma czy The Night is Still Young to są piosenki na wrzesień, październik?? No bez żartów.
Inna sprawa, ta nieszczęsna Kasia już rok temu nagrała kawałek z wybitnym artystą i co? Zaczęło się oczekiwanie, aż coś się z nim stanie, ujrzy światło dzienne. (Wiem wiem, Thomas jest tylko człowiekiem...). W końcu jej sztab wypuścił go do sieci i na tym się zakończy. Piszecie o poważnych duetach Thomasa, ale nikt poważny z nim współpracował nie będzie, niepoważny, jak ta Kasia, też już nie, bo nikt nie będzie inwestował w piosenki, z którymi nie wiadomo co się stanie, bo artysta Thomas jest tylko człowiekiem.
A kwestia DVD — no czekacie, ja wiem, że jak nawet jeszcze poczekacie to też się nic nie stanie, Thomas jest tylko człowiekiem, to że popłaciliście za 180 min, a będzie 130 to też nic, ważne żeby w ogóle dostać cokolwiek, a jakby przyszło bez okładek, to zapewne też byłoby Wam bez różnicy, bo można je sobie samemu wydrukować.

Zazdroszczę takiego bezkrytycznego, a czasem wręcz bezmyślnego tłumaczenia wszelkich gaf swego idola.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
ODPOWIEDZ