September

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ

Moja ulubiona płyta September to:

1. September
4
50%
2. In orbit
4
50%
3. Dancing shoes
0
Brak głosów

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
Peter

September

Post autor: Peter »

Co myślicie o tej wokalistce?
Obrazek

Bo ja myślę, że po serii nudnych nagrań Bohlena, to jest przynajmiej coś żywszego, coś co się miło słucha i momentami przypomina disco lat 80 tych. Jedna chyba z najlepszych dzisiejszych wykonawców, a moją ulubioną płytą jest In orbit. ;)
jkris

Re: September

Post autor: jkris »

Peter pisze:Co myślicie o tej wokalistce?Bo ja myślę, że po serii nudnych nagrań Bohlena, to jest przynajmiej coś żywszego, coś co się miło słucha i momentami przypomina disco lat 80 tych. Jedna chyba z najlepszych dzisiejszych wykonawców, a moją ulubioną płytą jest In orbit. ;)
a mowia, ze to kobiety sa zmienne :lol:
Peter pisze:Nie leży mi w ogóle ta wokalistka, cokolwiek ona nagra jest po prostu fatalne, bo muzyka jest badziewna, bo September nie ma głosu. 2 razy próbowałem się zainteresować jej muzyką i 2 razy mi się to nie udało.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Nie zauważyłeś, że on tak w każdym temacie? Jak powieje tak pisze:)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Peter

No cóż wystarczyło po roku dojść do tego, że nie trzeba muzyki słuchać na laptopie, a można na Technicsie i stąd ta zmiana. Jak się tego słucha na dobrym sprzęcie to brzmi to o niebo lepiej. ;) Głośniki laptopa wytłumiają beaty, a na dobrym sprzęcie brzmi to na tyle dobrze, że mi się September spodobała. ;)
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Ja już dawno temu pisałem, że to obecnie najciekawsza przedstawicielka muzyki eurodance.
Klimatami zdecydowanie nawiązuje do lat 80ytych, choćby przez przeróbkę hitu Smalltown Boy.
Szkoda tylko, że niewiele jest wykonawców o zbliżonym brzmieniu.
Awatar użytkownika
Gosia91

Post autor: Gosia91 »

Lubię ją za to, że jej piosenki mają coś z lat 80 ' tych ;)
Sorry Little Sarah ;)..
Awatar użytkownika
Peter

Nie wszystkie jej piosenki są fajne, niektóre mają kiepską aranżacje jak Satelites, którego bardzo nie lubię, ale niektóre są lekkie i nawet przyjemne. ;)
Awatar użytkownika
Peter

Nowy przebój, a nowy album już w lutym. Piosenka średnia, za to teledysk bardzo dobry. ;) Na albumie pojawić się ma 20 piosenek, niektóre mają szwedzkie tytuły.
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Bardzo ją lubię, od samego początku pojawienia się jej w muzyce. Najbardziej z jej piosenek lubię 'Until I'll Die', 'Looking for love' i 'Satelites'.
Awatar użytkownika
Peter

Okładka:
Obrazek
Dobre recenzje zbiera jak na razie, widocznie Petra wysłała wersję promo do wytwórni. Moją ulubioną jej piosenką jest "Rest in peace'.

Nowa piosenka:
http://w135.wrzuta.pl/audio/53xdhkogI0n ... microphone
Awatar użytkownika
Peter

Nowa płyta jest wręcz niesamowita. To najbardziej klubowy album jaki nagrała, przebija zdecydowanie dwa pierwsze, bo tamte to przy tej potulny pop. Nieznacznie lepsza jest niż DS. Mocne uderzenie, porywające, przebojowe beaty. Jest to jedna z lepszych płyt jaką ostatnio słyszałem. Polecam bardzo. Aż dziwne, ze na single wybrano dwie najsłabsze piosenki.... :roll:
ODPOWIEDZ