Czego wam brakuje na stronie?

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
Awatar użytkownika
you're my heart

Czego wam brakuje na stronie?

Post autor: you're my heart »

Co wam brakuje na http://www.moderntalking.pl ?
Mi zdecydowanie możliwości komentowania artykułów i newsów.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Re: Czego wam Brakuje na Stronie?

Post autor: Jaro25 »

podziekowań
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Witam , Mi brakuje informacji na temat BANDU THOMASA .
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

To może hurtem tu odpowiem ;)

Komentowanie artykułów i newsów - żeby nie stały się siedliskiem spamu, musiało by być logowanie do takich komentarzy. A jeśli logowanie, to w oparciu o konta na forum. Tu niestety odpadam, nie jestem na tyle dobry w programowaniu w PHP żeby to zrobić :)

Podziękowań - ale dla kogo? :) Osoby, które współtworzą stronę są ujęte w dziale temu poświęconym. Natomiast w sytuacji gdy ktoś podesłał nam jakieś materiały, w stosownym miejscu informujemy o tym.

Skład zespołu Thomasa - postaram się w najbliższych tygodniach dodać takie informacje.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Matys

Post autor: Matys »

Mi niczego na stronie nie brakuje:) nie mam zastrzeżeń
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Ta strona to dla mnie aktualnie jedyne wiarygodne źródło najświeższych informacji o moich idolach. Do tej pory dowiedziełem się z niej więcej, niż przez cały miniony czas, zanim się tutaj zalogowałem. Zamiast pisać czego mi brakuję napiszę może za co ja lubię:
1. Cykl "Historia Dietera Bohlena" - życzę Fanom innych zepsołów takiej encyklopedii wiedzy podanej w tak atrakcyjnej formie, ze ścieżką dźwiękową, z orygnialnymi materiałami filmowymi, fotkami wygrzebanymi przez Autorów - z tylko im wiadomych miejsc.
2. Informacje o nowościach płytowych, z dokładnymi datami premier, tytułami nagrań - dzięki tej stronie i kontaktach tu nawiązanych miałem okazję kupić już kilka płyt, których nigdzie indziej bym nie kupił.
3. Informacje o planowanych koncertach, recenzje z tych koncertów, terminy i miejsca gdzie się odbywają
4. Forum, na którym można podyskutować, a najfajniejsze jest to, że dyskusje te są wśród Fanów - możemy róznić się zdaniami ale i tak łączy nas wspólna sprawa - słabość do tej samej muzyki ;)
5. Wzajemna pomoc - bezinteresowna - szukałem kiedyś programu do zamiany plików z CD na MP3 - pomoc uzyskałem błyskawicznie. Innym razem szukałem nagrań których brakowało mi w kolekcji MT - również bardzo szybko ktoś mi te nagrania wysłał. Jeszcze raz dzięki przy okazji :)
6. Możliwość dzielenia się własnymi posmysłami i sugestiami, które często potem zyskiwały akcpetację Adminów i znajdowały się na stronie. Konkretny przykład to mój pomysł z "Listą Przebojów Dietera Bohlena"

Za to wszystko i wiele więcej właśnie lubię Moderntalking.pl i polecam ją moim znajomym - chociaż myślę, że aby zagościć tu na stałe, trzeba po prostu koachać muzykę której ta strona dotyczy
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Mi już nic nie brakuje na stronie jest ok :P
adam-jakubczyk

Post autor: adam-jakubczyk »

chętnie poczytałbym o rodzinie dietera,konkretnie o dzieciach i byłeł 1 żonie ,terazniejsze zdjęcia co porabiają młode bohleny i młoda marielin,pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Udało mi się znaleźć parę informacji na temat muzyków Thomasa, cytuję za Agatą:
Agata pisze: Bernd, Rob, Nick i Lars współpracują z Thomasem już od paru lat, ten skład widać już na występach z lat 2003/2004. Od czasu do czasu pojawia się Tammy a ostatnio przybyli Andres (instrumenty perkusyjne) i Rafael (chórki). Poza tym są oczywiście inni muzycy, jak choćby Achim Brochhausen. Zachęcam was do umieszczania tu fotek.
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Mi brakuje tego, że Bohlen i Anders tu nie zaglądają i nie piszą na forum :D
he he he
Musisz Arku koniecznie poprawić ten ewidentny błąd ;) :D
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Bohlen pisze na bohlenworld
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

you're my heart pisze:Bohlen pisze na bohlenworld
Zgadza się czasami Dieter tam wypowiada
Awatar użytkownika
Peter

you're my heart pisze:Bohlen pisze na bohlenworld
Tak, to prawda, choć aktualnie nawet nie zagląda na forum, bo teraz ciężko pracuje nad płytą Daniela, a tak to czyta tylko posty, rzadko coś pisze, ma napisanych 60 postów. Nie ma żadnego problemu by pisał i tu, ma swoje konto i hasło zna.
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Nie spodziewałam się takiej szybkiej odpowiedzi na temat bandu Thomasa BARDZO DZIĘKUJĘ.Jeżeli jest to możliwe i nie sprawiłoby kłopotu to prosiłabym o bliższe informacje np. ile mają lat,skąd pochodzą . Chcę wiedzieć z kim Thomas tak wspaniale czuje się na scenie.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
Peter

No myśle, że z tym musisz się zwrócić do Agaty. Ona wie więcej i ma ich zdjęcia.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Mi na stronce nie brakuje niczego - jest świetna, ale faktycznie super by było jakby Dieter i Thomas wiedzieli o jej istnieniu :wink:
Point Of No Return
ODPOWIEDZ