Dieter VS Thomas
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
Dieter VS Thomas
Odnosze wrażenie że Diweter próbuje przycmic wsród fanów thomasa i jego nową płyte bo mi sie wydaja że Dieter "przypadkowo" produkuje i wydaje płyte co o tym myślicie czy Dieter chce przyćmić thomasa?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- YaQb85
- Kontakt:
ja też uważam, że to celowe zagranie. Może nie chodzi o to zeby przyćmić sukces Thomasa. Wydaje mi się, że panowie wydając płyty w tym samym czasie mogą sobie nawzajem pomóc. Pewnie w niemieckich gazetach będzie się pisało Thomas vs Dieter co pomoże promocji obu panów. Może się tak po kryjomu umówili 
-
Ania
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
Ania
No cóż przypadki chodzą po ludziachArCrack pisze:Przypadkiem startują w eliminacjach do Eurowizji. Przypadkiem wydają płyty tego samego dnia. I przypadkiem 4 marca o 20:15 na RTLu będzie film Dietera, a na ZDF "Wetten dass" z Thomasem
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta 
- Ann
- Członek TAFC Polska
- Elltoja
- kicek
Czyżby kablówka UPC ?? Ja też nie jestem z tego zadowolonyElltoja pisze:Heh...a mnie kablówka wyłączyła wszystkie niemieckie programy...jak nic się nie działo to miałam, a jak teraz się dzieje to mi tylko VIVA została
- Elltoja
Ano właśnie. Niemieckiego nie znam wprawdzie ale obejrzeć można by byłokicek pisze: Czyżby kablówka UPC ?? Ja też nie jestem z tego zadowolony, niemieckie stacje zniknęły w 2003 roku (dane mi jeszcze było obejrzeć pierwszą części DSDS), to co zostało to VIVA (VIVA Plus od niedawna jest po polsku) i DW (Deutsche Welle) które w 80% jest... po angielsku
.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Co do samego "pojedynku" między Dieterem a Thomasem to jak narazie minimalną przewagę ma Thomas
. Dieter ze swoją piosenką na Eurowizję nie pojedzie, Thomas wciąż ma szansę.
A tak w ogóle z ich płytami będzie ciekawa sprawa. Thomas dostanie część zysków z płyty Dietera (jako że jest tam 7 nagrań Modern Talking z jeko wokalem), a Dieter z płyty Thomasa (ze względu na obecność "You're My Heart, You're My Soul")
A tak w ogóle z ich płytami będzie ciekawa sprawa. Thomas dostanie część zysków z płyty Dietera (jako że jest tam 7 nagrań Modern Talking z jeko wokalem), a Dieter z płyty Thomasa (ze względu na obecność "You're My Heart, You're My Soul")
Jak piszesz tak cię widzą.