Thomas - album 2008/2009 - plany

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Re: Thomas - album 2008/2009

Post autor: Dr Mabuse »

Dla mnie żadna to pociecha. Gdyby chociaż czytał po polsku :wink: , kupiłbym dzieciom na Mikołaja. A tak - puszczę im "It's Christmas" :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Lúkx

Post autor: Lúkx »

Jakby ktoś chciał w Polsce to by wydał edycję po polsku :-)

ale pewnie nikt nie zechce :-(
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

ja chce :lol: :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Ja bym chciał, żeby na albumie znalazły się też Cryin' in the night i Deeper (ale już dobrze wyprodukowany utwór) i My declaration of love.
Awatar użytkownika
Peter

Re: Thomas - album 2008/2009 - plany

Post autor: Peter »

Peter 17 marca 2008 pisze:Jak się znajdą na nim takie kawałki jak "For you" to będzie całkiem niezły, ja liczę na coś w stylu "When will I see you again", "Down on sunset", a obawiam się czegoś w tylu "Souled", po prostu dlatego, że nie lubię tej płyty. Przydał by się jakiś duet z gwiazdą światowego formatu. Niezła by była Kylie Minogue albo Nelly Furtado, choć ta ostatnia nie produkuje niestety takiej muzyki jak Thomas w najlepszych dla niego początkowych latach 90 tych. Fajnie by było też usłyszeć Thomasa w duecie z Caro. Mogliby wyprodukować parę kawałków. To byłby znakomity duet. A co do kompozycji napisanych przez Thoma lub przy jego udziale to są to moim zdaniem kawałki z wysokiej półki jak "Love is like a rainbow", "Love is forever" "In your eyes". Jak by napisał sporo takich na nowa płytę to byłoby super.
Jak widać ja na to pierwszy wpadłem. ;)
ODPOWIEDZ