Duet z Sandra The Night is Still Young

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Duet z Sandra The Night is Still Young

Post autor: ArCrack »

Nie wydaje mi się, żeby akurat Viva była odpowiednim miejscem do promocji tego singla. To stacja dla nastolatków, tam można promować Medlocka czy Schuhmachera, dwie gwiazdy sprzed lat dobijające dziś do 50-tki raczej furory by tam nie zrobiły, tym bardziej z tym nieszczęsnym teledyskiem który nawet na forach fanów zbiera krytyczne głosy. Zresztą nawet Dieter promując Medlocka wybiera mu właśnie duże telewizyjne show, gdzie może pokazać piosenkę przed wielomilionową publicznością, a Viva to tylko uzupełnienie, tym bardziej chyba u Thomasa i Sandry powinno tak być.
Dla nich takim odpowiednim miejscem była by chyba Eurowizja przed dwoma tygodniami, grupa telewidzów mniej więcej pokrywała się pewnie z grupą do której kierowany był singiel, ale tam niestety Thomas tylko prowadził program. Może po prostu taka kolej rzeczy, że publiczność Thomasa nie bawi się już w single i woli kupić całą płytę? Singiel w tym tygodniu na miejscu 74, prawie trzydzieści miejsc niżej niż ostatnio.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Agata pisze:Nie wydaje mi się, żeby akurat Viva była odpowiednim miejscem do promocji tego singla. To stacja dla nastolatków, tam można promować Medlocka czy Schuhmachera, dwie gwiazdy sprzed lat dobijające dziś do 50-tki raczej furory by tam nie zrobiły
No nie do końca bym się z tym zgodził, średnia wieku w MTalking po powrocie nie była inna, a na Vivie promowali się z powodzeniem (oczywiście to nie tylko Viva a cała machina medialna...) i wśród nastolatków też furorę robili (kolejny dowód to popularność w piśmie "BRAVO" czy choćby wielu bywalców z tego forum, którzy jako nastolatkowie stali się fanami MT dopiero po powrocie! )
W zasadzie wydaje mi się, a wlaściwie jestem pewien, że Viva to nie tylko widownia nastoletnia, sam nie należę do nastolatków i niby gdzie mam teledyski oglądać jak nie na Vivie? (YouTube to raczej dla nastolatków - dla mnie to nie ta jakość i efekt co w TV...) A czy jest jakaś popularna, osobna stacja muzyczna dla 30-latków ;) ??? Za to na samej Vivie jest coraz więcej programów ze starszymi teledyskami (w samą niedzielę kilka godzin).
Agata pisze:Zresztą nawet Dieter promując Medlocka wybiera mu właśnie duże telewizyjne show, gdzie może pokazać piosenkę przed wielomilionową publicznością, a Viva to tylko uzupełnienie,
Z tym bym się zgodził pod warunkiem, że są to programy jak np. Wetten Das z naprawdę wielomilionową publicznością, a Thomas z Sandra chyba w takich nie wystąpili (na dodatek jeden z ich występów był w tym samym czasie co finał DSDS...)
A na pocieszenie: dzisiaj przeszukiwałem mój nowy tuner TV Sat i trafiłem na stację muzyczną "imusic TV" a tam na dzień dobry teledysk "The Night Is Still Young" !!! :)
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Nie wiem, dlaczego w cytacie pojawia się moje imię, choć napisał to ArCrack :?:
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

No cóż... jaka piosenka i teledysk - taka pozycja na listach przebojów.
To sukces że w ogóle weszli do Top100 ! :)
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Dobre podsumowanie Danielu :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Matys

Post autor: Matys »

Dobre.... warto posłuchać
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Agata pisze:Nie wiem, dlaczego w cytacie pojawia się moje imię, choć napisał to ArCrack :?:
Nie zauważyłem tej pomyłki, w sumie nie wiem jak to się stało, ale jeżeli moja wina to przepraszam i pozdrawiam Agatę no i ArCracka!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Teledysk całkiem fajny, w końcu coś co ma być hitem lata nie musi dziać się w nocy, ale tu hitu raczej nie będzie, wszystko przez fatalny wokal Sandry. :(
Awatar użytkownika
justysia854

Post autor: justysia854 »

Dla mnie duet z Sandrą jak i z kasią nova jest nieporozumieniem. Natomiast o ile sama piosenka Forever in a Dream bardzo mi się podoba o tyle TNISY nie zrobiło na mnie wrażenia podobnie jak Good Karma (mimo, ze Good Karma jako jedyna z tych trzech jest bardzo dobrze wykonana- może dlatego, że Thomas spiewa tam sam). Moze wiekszy sukces odniósłby własnie Forever in a dream gdyby zaśpiewał to sam, lub w jakimś na prawde dobrym duecie...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Na tym teledysku podoba mi się jedno, to żeThomas zabrał ze sobą swój BAND na pokład.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Forever in a Dream jak i TNISY bardziej by mi się podobały gdyby Thomas śpiewał je samemu bez Kasi i Sandry :roll:
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

Ruiczynie... tu chodzi o autoreklame ;)
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ten duet: Juliette Schoppmann & Thomas Anders - też musiał być w 2007 roku ciekawy (piosenka "Cover Me"):

http://commons.wikimedia.org/wiki/Categ ... mas_Anders
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

A ma ktoś może link do tej piosenki Cover Me w wykonaniu Thomasa i Juliette?
Obrazek
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Pkmodern pisze:Ten duet: Juliette Schoppmann & Thomas Anders - też musiał być w 2007 roku ciekawy (piosenka "Cover Me"):

http://commons.wikimedia.org/wiki/Categ ... mas_Anders
"Cover me" to nie tytuł piosenki, ale nazwa imprezy charytatywnej, w której Thomas i Juliette wzięli udział w 2007. Razem wykonali piosenkę "Endless Love":
http://schoppmann.piranho.de/08material/update.htm (04.12.2007)

Thomas w tym roku, w grudniu, również zaspiewa na "Cover me":
http://www.cover-me.net/
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Thomas i Sandra - występ 19 grudnia na Retro FM w Petersburgu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek