MT w szkole

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: MT w szkole

Post autor: Gasolina91 »

art_system pisze:Gasolina11
Gasolina91 :!: :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Ja sprawdzałam sobie ostatnio nk na uczelni i akurat podeszła do mnie koleżanka i mówi do mnie: "Ej, ty masz Modern Talking w znajomych!" Była trochę zaskoczona, ale zrozumiała moją fascynację tym zespołem i sama stwierdziła, że mają fajne piosenki. A jednej jak puściłam utwór For A Life Time, to tak rozmarzyła, że musiałam jej non stop puszczać tą piosenkę i rozładowałam sobie przez nią komórkę. Potem wysłałam jej na e-mail i w domu mogła sobie przy niej marzyć :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gosia91

Post autor: Gosia91 »

Ja to miałam niedawno tańce w szkole ;) (bo w moim liceum są obowiązkowe) I moja nauczycielka puściła do rumby taką wolniejszą wersję YMH YMS ;) Duża część mojej klasy zaczęła nucić :lol:
Sorry Little Sarah ;)..
Awatar użytkownika
mt09

Post autor: mt09 »

Ostatnio wkurzyłam się na mojego pana od wf bo nabijał się z mojej koszulki z nadrukiem MT żeby wkurzyć go jeszcze bardziej wyszłam na chwilę do przebieralni wzięłam markera i na spodniach napisałam dużymi literami MODERN TALKING IS THE BEST mina mu zrzedła i już się nie naśmiewał z mojej koszulki :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
gosiatomas

Post autor: gosiatomas »

Ja w czwartek na lekcjah wf, pusciłam płytke MT, i moje kumpele i kumple nic nie gadali na temat MT. Jedna zaczeła spiewac jedną piosenke z MT, zapomniałam którą. A jezeli chodzi o nauczycielke wf, to powiedziała ze lubi MT:) Jestem ciekawa co bedzie na wyjezdzie, której na dysce puszcze MT, ciekawe co inni odpowiedza....
Now I feel this will last forever
You and I hand in hand together
Unified, side by side as one love
You're the light shining down from above
I'm prepared to sacrifice
Just to have you in my life
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

gosiatomas pisze:Ja w czwartek na lekcjah wf, pusciłam płytke MT, i moje kumpele i kumple nic nie gadali na temat MT. Jedna zaczeła spiewac jedną piosenke z MT, zapomniałam którą. A jezeli chodzi o nauczycielke wf, to powiedziała ze lubi MT:) Jestem ciekawa co bedzie na wyjezdzie, której na dysce puszcze MT, ciekawe co inni odpowiedza....
Oby nie to co w Lipnicy :lol:
Awatar użytkownika
Gasolina91

My ostatnio na Matematyce braliśmy figury podobne, wielokąty i takie tam pierdołki. I było zadanie z trapezem o bokach ABCD. I tzeba było obliczyć dlugości każdego boku, no i ja poszłam obliczać bok DB, a pani mówi że zawsze najlepiej jest nazywać te obliczane boki. I pani mówi: To oblicz bok DB a ja jej przerwalam mówiąc Dieter Bohlen. Cala klasa juz wie o co biega i zarzucili: No ba wiadomo że on...

A wczoraj mieliśmy pogadanke z inna klasą co bedziemy mieli na studniówce, DJ-a czy zespół. No i sie wszyscy zaczeli kłucić bo jedni wolą zespół a drudzy chcą DJ-a. I ja powiedzialam że mi to obojętne a mój kolega wyjechał z hasłem: Obojętne? To może przy Modern Talking co? Wiem ze robił sobie ze mnie jaja...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
gosiatomas

kubas988 pisze:
gosiatomas pisze:Ja w czwartek na lekcjah wf, pusciłam płytke MT, i moje kumpele i kumple nic nie gadali na temat MT. Jedna zaczeła spiewac jedną piosenke z MT, zapomniałam którą. A jezeli chodzi o nauczycielke wf, to powiedziała ze lubi MT:) Jestem ciekawa co bedzie na wyjezdzie, której na dysce puszcze MT, ciekawe co inni odpowiedza....
Oby nie to co w Lipnicy :lol:

Kuba, to nie chodzi i Lipnice, tylko o wyjezdzie do Dźwirzyna ze szkołą. Jedna pani z wf, która jedzie na wyjazd jako opiekun, to zna MT, raczej szłyszała. Ciekawe co powiedza inni jak ja puszcze na dysce z chłopakami MT....
Awatar użytkownika
mt09

Post autor: mt09 »

Jedynym nauczycielem, który popiera moje zainteresowanie MT jest pan od matmy to spoko koleś inni nauczyciele może też ale nie tak jak on z nim można sobie porozmawiać o MT zawsze i co najważniejsze słucha i się w tym orientuje no bo z np. taką panią od polskiego to można zamienić słomo na temat MT, ale nie ma o nich bladego pojęcia no bo jak ktoś może pomylić Thomasa z Dieterem a Dietera z Thomasem. Przykład stoji za mną w sklepiku szkolnym i patrzy mi się na portfel w którym jest zdjęcie MT i mówi -O ten blondyn to chyba ten no.....Thomas... :lol: dlatego raczej nie staram się z nią rozmawiać na tematy o MT.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
gosiatomas

U mnie nauczycielki powiedziały ze lubią MT, nawet Moi znajomki:) Gdy byłam w Dźwirzynie to pan,który prowadził dyskoteki, to puscił płytkę MT, i jak leciała piosenka "Cheri,Cheri lady",lub "Brother Lui(jakos tak), to wszyscy sie bawili, i spiewali:)
Awatar użytkownika
Gasolina91

Ja mam kolegę w klasie który (jak zresztą cala klasa :mrgreen: ) wie że uwielbiam Dietera...tylko że on mówi Ditrich zamiast Dieter :lol: nie wiem czemu :wink: a ja mu ciągle powtarzam że DIETER, ale on stwierdził że bedzie go nazywał Ditrich....hah :wink:
Point Of No Return
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Gasolina91 pisze:Ja mam kolegę w klasie który (jak zresztą cala klasa :mrgreen: ) wie że uwielbiam Dietera...tylko że on mówi Ditrich zamiast Dieter :lol: nie wiem czemu :wink: a ja mu ciągle powtarzam że DIETER, ale on stwierdził że bedzie go nazywał Ditrich....hah :wink:
Dieter to jeden z wariantów tego imienia ;)
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

kiedyś 1 klasie technikum każdy z uczniów mojej klasy miał przygotować po angielsku prezentacje o swoich idolach,ja przygotowałem o Modern Talking,przyniosłem YMHYMS dla podkładu...było dobrze,nikt się nie śmiał,wszystko bezbłędnie powiedziałem...(myśle będzie 5 jak nic)....a Ta mi 3+...ledwo na 4- utargowałem.......ciekawe za co???

p.s.u mnie w szkole radiowęzłem też już kilka razy coś z Modern Talking leciało...
"...I'm A Rough Boy..."
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

miałem to samo i na podkład zabrałem China in Her Eyes i co? 6 z plusem
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

A u mnie sie okazało że 2 dziewczyny z klasy lubią MT.(Jedna z nich jest fanką Jacksona)
Więc już nie jestem taki sam.
Obrazek
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

No ja akurat miałam podobną sytuację tylko, że w Liceum Uzupełniającym.
To było wtedy na studniówce w dniu ostatniego FAN CLUB PARTY Thomasa jak tańczyłam z moim kolegą tylko, że jest ode mnie dużo starszy, ale i tak jest w porządku. I jak sobie rozmawialiśmy o MT w trakcie tańca to mało co mi szczęka nie opadła :) .
ODPOWIEDZ