DSDS 6
-
jkris
Re: DSDS 6
nie ogladalem ani jednego odcinka tej edycji i po raz pierwszy widze zwyciezce- jedyne co moge powiedziec to to, ze w Polsce ludzi tak slabo spiewajacy odpadali w eliminacjach. jak ktos tak slabo radzacy sobie z prosta piosenka Bohlena mogl wygrac?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jak dla mnie samo wykonanie jest jak najbardziej OK, natomiast sama piosenka jest słabiutka. Przez to, że puszczono ją w fazie eliminacyjnej, słuchaniu w finale nie towarzyszyły (w moim wypadku) już żadne emocje.
Bohlen wspominał, że liczy iż Sarah Kreuz też dostanie kontrakt płytowy, zatem możliwe że wobec niej jakieś muzyczne plany.
Bohlen wspominał, że liczy iż Sarah Kreuz też dostanie kontrakt płytowy, zatem możliwe że wobec niej jakieś muzyczne plany.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
jkris
dla mnie niestety nie, w ogole mam wrazenie, ze uczestnicy wszystkich edycji maja takie same glosy (w 90%) i cechuje ich absolutna nijakosc (z malymi wyjatkami). z drugiej strony dostaja ciagle niemal identyczne nudne ballady do spiewania wiec ciezko sie im jakos wyroznic...ArCrack pisze:Jak dla mnie samo wykonanie jest jak najbardziej OK,
- venturak
niestety, ale nie można ;/ jakiś inny link?:)ArCrack pisze:Piosenki można posłuchać tu:
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Np. tu:
RTL i tak pewnie będzie to zdejmował, a fani będą dalej umieszczali - trzeba po prostu skorzystać z wyszukiwarki YouTube, bo ta zabawa w kotka i myszkę toczy się w najlepsze.
RTL i tak pewnie będzie to zdejmował, a fani będą dalej umieszczali - trzeba po prostu skorzystać z wyszukiwarki YouTube, bo ta zabawa w kotka i myszkę toczy się w najlepsze.
- venturak
dzięki
piosenka rzeczywiście kiepska
typowa bohlenowa ballada, jakich mamy milijon scheisse
ale do "Be My Boyfriend" dużo jej brakuje 
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
313Music, w którym udziela się też Dieter wzięło pod swoje menedżerskie skrzydła także drugą w DSDS Sarę Kreuz i Vanessę Neigert, która odpadła z programu wcześniej. Oznacza to zapewne, że obie one dostały kontakt w Sony Music, no i zobaczymy teraz czy Dieter coś dla nich zmaluje czy ograniczy się do produkcji zwycięzcy programu 
- Peter
Nie mogę się z tym zgodzić. Każda ballada Bohlena jest inna, ja bez problemu rozróżniam każdą piosenkę z "Fly alone" czy "unbelivable" od "Anything but love" czy "Take me tonight" podobnie z piosenkami słodkiej Yvonne.jkris pisze:to dalej ta sama ballada z 2003 roku tyle, ze w 146 odslonie![]()
- Robert73
Tym razem Peter masz rację. Ja też bez problemu odróżniam ballady Bohlena. Racja, że są podobne, bo to jego styl.Nie mogę się z tym zgodzić. Każda ballada Bohlena jest inna, ja bez problemu rozróżniam każdą piosenkę z "Fly alone" czy "unbelivable" od "Anything but love" czy "Take me tonight" podobnie z piosenkami słodkiej Yvonne.
Dla przykładu zapytam was czy tego samego nie można powiedzieć o innych wielkich artystach typu AC/DC kto zna wie co mam na mysli, albo Enya ipt. Nikt się nie czepia tych artystów mimo ,że wykonują od lat te same schematyczne nagrania.
- Peter
Co się stało z Sarah Kreuz? Czy ktoś wie czy coś nagrała? Jakie to smutne co dzieje się z ludźmi z drugich miejsc DSDS: przepadają bez echa, to samo było z Juliette Schopmann, Martinem Schtochem, Sarah Kreuz czy Menowinem, oni wcale nie byli źli, bo daleko zaszli....
Edit znalazłem trochę piosenek:
i była jeszcze przeróbka "Unbelievable".
Edit znalazłem trochę piosenek:
i była jeszcze przeróbka "Unbelievable".