Thomas Anders w Jaka to melodia
-
andrzej1988
Thomas Anders w Jaka to melodia
Thomas Anders prawdopodobnie wystąpi 13.04 w programie Jaka to melodia.
http://www.teleman.pl/prog-1246146-jaka-to-melodia.html to jest dowód.
http://www.teleman.pl/prog-1246146-jaka-to-melodia.html to jest dowód.
- you're my heart
Re: Thomas Anders 13.04 w Jaka to melodia
No to super! 
Ciekawe co zaśpiewa?Chciałbym żeby zaśpiewał Atlantis Is Calling albo Geronimo's Cadillac
Ciekawe co zaśpiewa?Chciałbym żeby zaśpiewał Atlantis Is Calling albo Geronimo's Cadillac

- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Ja też żeby zaśpiewał Geronimo's Cadillac
- you're my heart
Jesli wszystko było nagrane za jednym razem(a wszystko na to wskazuje) można się spodziewać Cadillaca albo Atlantisa 

-
andrzej1988
też tak myśle ze będzie to Geronimo's Cadillac ale zobaczymy. Thomas teraz często gości w Polsce.
- IndependentGirl
No nareszcie wiem wcześniej, że Thomas zaśpiewa w Jaka To Melodia, bo zawsze ledwo zdążałam na powtórki 

- Gasolina91
A może zaśpiewa coś z własnego repertuaru... 
Point Of No Return
- mt09
Jak znam życie to zaśpiewa Cheri Cheri Lady albo coś takiego chodź mam nadzieje że zaśpiewa coś z własnego repertuaru

- IndependentGirl
Cheri Cheri Lady zaśpiewał ostatnio, więc myślę, że teraz raczej nie będzie spiewać tej piosenki. Osobiście liczę na jakiś inny utwór 

- you're my heart
A ja to najbardziej chciałbym aby zaśpiewał Jet Airliner,choć to chyba nie mozliwe 
Magda,pisałem to samo wyprzedziłaś mnie o sekunde
Magda,pisałem to samo wyprzedziłaś mnie o sekunde

- mt09
No też fakt no ale nigdy nie wiadomoIndependentGirl pisze:Cheri Cheri Lady zaśpiewał ostatnio, więc myślę, że teraz raczej nie będzie spiewać tej piosenki. Osobiście liczę na jakiś inny utwór

- IndependentGirl
you're my heart pisze: Magda,pisałem to samo wyprzedziłaś mnie o sekunde![]()

-
alunia13
A dla mnie to obojętne co zaśpiewa byle by zaśpiewał :D Mam nadzieje, że ktoś to nagra :)
-
riccardo1989
Fajnie jakby coś z solowych albumów zaśpiewał... :)
Na chwilke zmienie temat.
Tak wogóle to przydałaby się taka składanka Thomasa na polskim rynku żeby przypomnieć solowe piosenki Thomasa :) Mile zaskoczył w Sopocie i w sylwestra, to i składanka sprzedałaby się dobrze :) Wtedy z promocją nowego albumu nie byłoby problemu... :)
Na chwilke zmienie temat.
Tak wogóle to przydałaby się taka składanka Thomasa na polskim rynku żeby przypomnieć solowe piosenki Thomasa :) Mile zaskoczył w Sopocie i w sylwestra, to i składanka sprzedałaby się dobrze :) Wtedy z promocją nowego albumu nie byłoby problemu... :)
- Dr Mabuse
[quote="andrzej1988"] Thomas teraz często gości w Polsce.[/quote]
Nie sądzę, żeby aż tak często gościł. Ten materiał zapewne został zrealizowany przez Thomasa już wcześniej i teraz prezentują przy różnych okazjach pojedyncze utwory w jego wykonaniu. A co do repertuaru - nie ma się co spodziewać czegokolwiek poza szlagierami MT z lat 80- tych. Program ma mieć oglądalność, a ta z kolei jest możliwa tylko poprzez przypominanie znanych wszystkim przebojów. Ale sam udział Thomasa w świątecznym wydaniu programu prezentowanego na antenie abonamentowo - rządowej telewizji świadczy o tym, że jest on postrzegany przez ludzi dbających o wskaźniki jako gwiazda przyciągająca tłumy przed ekrany TV . I to jest, w przeciwieństwie do różnych duetów i innych Medlocków, zdecydowanie pozytywnym zjawiskiem ;)
Nie sądzę, żeby aż tak często gościł. Ten materiał zapewne został zrealizowany przez Thomasa już wcześniej i teraz prezentują przy różnych okazjach pojedyncze utwory w jego wykonaniu. A co do repertuaru - nie ma się co spodziewać czegokolwiek poza szlagierami MT z lat 80- tych. Program ma mieć oglądalność, a ta z kolei jest możliwa tylko poprzez przypominanie znanych wszystkim przebojów. Ale sam udział Thomasa w świątecznym wydaniu programu prezentowanego na antenie abonamentowo - rządowej telewizji świadczy o tym, że jest on postrzegany przez ludzi dbających o wskaźniki jako gwiazda przyciągająca tłumy przed ekrany TV . I to jest, w przeciwieństwie do różnych duetów i innych Medlocków, zdecydowanie pozytywnym zjawiskiem ;)
- Dr Mabuse
"Cheri Cheri Lady" już śpiewał, więc teraz może "Geronimo's Cadillac"?
Sorry za dwa posty jeden pod drugim, ale nie widzę opcji: "usuń"
Sorry za dwa posty jeden pod drugim, ale nie widzę opcji: "usuń"