Artykuł na Onet.pl

Dyskusja o największym solowym projekcie Dietera
Awatar użytkownika
punky linsky

Artykuł na Onet.pl

Post autor: punky linsky »

http://muzyka.onet.pl/10172,1551300,0,1 ... wiady.html

Blue System uznany przez autora za jeden z najgorszych zespołów w historii muzyki rozrywkowej <bezradny>
Oberwało się Dieterowi i to konkretnie ( "Dieter był i jest prawdopodobnie najgorszym wokalistą w historii przemysłu płytowego" ).
think for yourself - question authority
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Artykuł na Onet.pl

Post autor: Gasolina91 »

Boże, co za borok pisał ten artykuł.... <młotek>
Point Of No Return
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Widać, że pisał to jakiś znawca :lol:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Jak zywkle typowy znawca muzyki :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
labambino

Post autor: labambino »

Debilizm ludzki nie zna granic.Co ten facet miał na myśli pisząc,że Bohlen nieudolnie naśladował Andersa w refrenach BS??? Przecież to nie Bohlen śpiewał refreny a Kohler.Szlag ,żeby tego "znawcę" od siedmiu boleści trafił.
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

A gdzie ten artykuł był? W jakimś opiniotwórczym piśmie muzycznym? Kto go napisał? Ktoś, kto jest znany w zasadzie na całym świecie? Czy mówimy tu raczej o portalu gdzie w dziale kultura można poczytać o nowej fryzurze Kasi Cichopek? Innymi słowy wyluzujcie trochę....

A swoją drogą to gdyby ten ktoś na pierwszym miejscu zespołów wszech czasów umieścił MT a na drugim BS to radości chyba nie byłoby końca, a on jednak urósłby to rangi "znaFcy". :roll:
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Bear

Post autor: Bear »

Parodia artykułu. Dla mnie taki artykuł nadaje się tylko do brukowców które chcą wywołać zainteresowanie.
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Niech no tylko ja się dowiem kto to napisał to ja od razu mu powiem co ja myślę na ten temat <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> .
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

polaczek892 pisze:Niech no tylko ja się dowiem kto to napisał to ja od razu mu powiem co ja myślę na ten temat <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> .
Paweł Piotrowicz
Obrazek
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

Normalnie z kolesia był znawca muzyki jak z koziej d***y trąbka, ale jak można powiedzieć że Dieter naśladuje Thomasa. Ciekawe czy on sam ładniej śpiewa <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek>
Awatar użytkownika
kaiser

Post autor: kaiser »

you're my heart pisze:
polaczek892 pisze:Niech no tylko ja się dowiem kto to napisał to ja od razu mu powiem co ja myślę na ten temat <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> .
Paweł Piotrowicz
Oj bardzo znany dziennikarz muzyczny :lol: tu jest jego profil na naszej-klasie: http://nasza-klasa.pl/profile/8102503
Ostatnio zmieniony pn kwie 06, 2009 19:27 przez kaiser, łącznie zmieniany 1 raz.
Pointrox

Post autor: Pointrox »

No więc, panie Pawle, jest pan ostatnim DYLETANTEM - zanim by pan rozpisał się na te kilka stron papieru toaletowego, (bo trudno mi jakoś zliczyć, ile to by było kartek A4) zrobiłby pan to, co inni pana koledzy po fachu. A mianowicie, porządny RESEARCH, zamiast pisać takie głupoty.

Hmmm, ale zaraz - tutaj jest także Milli Vanilli, Michael Bolton, a nawet Sabrina.
I tutaj zaczynam się zastanawiać - jakiej muzyki słuchał w tamtych czasach pan Piotrowicz <pokręcony>
Awatar użytkownika
kaiser

Post autor: kaiser »

Pointrox pisze:No więc, panie Pawle, jest pan ostatnim DYLETANTEM - zanim by pan rozpisał się na te kilka stron papieru toaletowego, (bo trudno mi jakoś zliczyć, ile to by było kartek A4) zrobiłby pan to, co inni pana koledzy po fachu. A mianowicie, porządny RESEARCH, zamiast pisać takie głupoty.

Hmmm, ale zaraz - tutaj jest także Milli Vanilli, Michael Bolton, a nawet Sabrina.
I tutaj zaczynam się zastanawiać - jakiej muzyki słuchał w tamtych czasach pan Piotrowicz <pokręcony>
nie słuchał muzyki, bo jeszcze tacie z jaka na jako skakał!

Ps. może troche przesadziłem.
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

Szczerze powiem że żal mi takich ludzi jak Niby wielki znawca muzyki pan Piotrowicz...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Taak, proponuję napisać parę postów składających się w całości z tej emotki "<młotek>"
O co ten cały krzyk? Zajrzyjcie do tematu "Czarna lista", tam są wypowiedzi pod adresem innych artystów, przy których ten artykuł zasługuje na Pulitzera. Moralność Kalego?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
punky linsky

Post autor: punky linsky »

Szczerze mówiąc to też nie bardzo rozumiem o co ten krzyk...
Kiedy ostatnio pisano o Bohlenie, w artykule wiszącym przez pół dnia jako jeden z głównych na ogólnopolskim portalu, i to w kontekście Blue System, a nie MT?? Chyba nigdy!
Nieważne co piszą - ważne że piszą!
think for yourself - question authority
ODPOWIEDZ