Pamiętam ten Prima Aprilisowy żart "Razem" - o mało co wtedy zawału nie dostałem, skoro od kilku miesięcy była "wojna" pomiędzy Fanami Modern Talking a Europe...
Momencik.
Coś zacząłem kojarzyć, że ktoś wspomniał że ktoś widział że w którymś numerze "Bravo" był jakiś żart primaaprilisowy związany z Modern Talking, ale nie wiedziałem do końca, co to.
Teraz już wiem
Też dobrze pamiętam ten żart prima aprilisowy.Do tej pory posiadam ten plakat.Ale namieszali wtedy w głowach fanom obu grup.Musiałem wielu kolegom mniej zorientowanym wtedy tłumaczyć, że to nie prawda.
a ja biegałam po kioskach i sklepach muzycznych szukając kasety Modern Europe,sprzedawcy dziwili się wtedy co to za zespół,przekonywałam ich,że jest taki ,ale jaja
atlantyda ;o) pisze:a ja biegałam po kioskach i sklepach muzycznych szukając kasety Modern Europe,sprzedawcy dziwili się wtedy co to za zespół,przekonywałam ich,że jest taki ,ale jaja
No to nieźle. Wyobrażam sobie jakie sprzedawcy miny robili do siebie pytając się nawzajem:"Stary, ty znasz jakiś Modern Europe "?. A drugi odpowiadał:"A nie wiem, może to jakiś nowy hit sezonu , kto tam za młodzieżą zdąży."
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
To było bardzo przekonujące szczególnie ten artykuł. Świetna robota:). Z drugiej strony jak się przyglądnie zdjęciu z bliska to widać że to fotomontaż:).
też to pamiętam... wtedy nie było Internetu, informacje nie były na wyciągnięcie ręki... przez pewien czas myślałem, że to prawda dopiero po jakimś czasie przeczytałem w jakimś innym ilustrowanym magazynie, że to był żart...
W artykule jest mowa też o tym, że Anders przyjechał odebrać złotą płytę za singiel "In 100 years". to chyb akolejny żart, wydaje mi się, że "In 100 years" aż tak dobrze się nie sprzedał, co Wy na to?
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Ciekawy fragment (chociaż obcięty częściowo) o śpiewaniu na niby i tym, że MT to była fasada dla profesjonalnych muzyków. Wmieszanie w to Fariana też ciekawe.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Obcięte bo nie zmieściło mi się na skaner. Skanowałam dawno temu. Jak zdobędę ten plakat (bo z drugiej str.jest plakat) to jeszcze raz wrzucę tym razem ze zdjęcia, ale na pewno będzie do odczytania. Najlepiej te artykuły czytać na tablecie lub tel.bo można bez problemu rozciągnąć i powiększyć tym samym obraz.