Bob Dylan
- Atlantis
Bob Dylan
Lubicie tego artystę? Osobiście uwielbiam od czasu do czasu posłuchać jego piosenek, w pogodny dzień na prawdę dostarcza to niesamowitej frajdy. Do moich ulubionych utworów Dylana należą: Like a Rolling Stone, I want You, Blowin' in the Wind, Series of Dreams (znakomity utwór!!!) oraz wspaniały Mr. Tambourine Man.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- MichałT
Re: Bob Dylan
Nie jestem jego wielkim fanem, ale kilka utworów lubię sobie czasem posłuchać. Najbardziej lubię go jednak, jako Lucky'ego i Boo Willbury'ego z supergrupy Traveling Wilburys. Zespół został założony przez dawnego członka grupy The Beatles, George'a Harrison'a i przez lidera Electric Light Orchestra - Jeff'a Lynne'a. W jej skład wchodzili jeszcze Tom Petty, Roy Orbison i właśnie Bob Dylan.

Od lewej: Roy Orbison (siedzi), Jeff Lynne (stoi na Royem), Bob Dylan, George Harrison (siedzi) i Tom Petty.
Utwór dla przypomnienia
http://www.dailymotion.pl/relevance/sea ... with_music
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT

Od lewej: Roy Orbison (siedzi), Jeff Lynne (stoi na Royem), Bob Dylan, George Harrison (siedzi) i Tom Petty.
Utwór dla przypomnienia
http://www.dailymotion.pl/relevance/sea ... with_music
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Peter
Bob Dylan.
Już samo to nazwisko nastraja mnie pozytywmnie, oczywiście, ze lubię go za wspaniały głos, nie jest to może moja muzyka, ale taki Series of a dream chętnie posłucham. Polecam.
- Gasolina91
Jakiś czas temu zainteresowałam się muzyką Boba Dylana, a to przez mojego narzeczonego, który bardzo lubi go słuchać.
Muszę przyznać (zresztą sam artysta tak twierdzi), że Bob nie potrafi śpiewać
i nie pisze tego złośliwie. Głos ma jak koza 
Parę dni temu obejrzałam sobie film dokumentalny o jego karierze: "No Direction Home" - polecam, dużo ciekawostek i fajnie opowiedziane jego muzyczne początki.
Dodaję tez filmik z nagrania "We Are The World" z udziałem Dylana.
Fajny z niego człowiek
.
Muszę przyznać (zresztą sam artysta tak twierdzi), że Bob nie potrafi śpiewać
Parę dni temu obejrzałam sobie film dokumentalny o jego karierze: "No Direction Home" - polecam, dużo ciekawostek i fajnie opowiedziane jego muzyczne początki.
Dodaję tez filmik z nagrania "We Are The World" z udziałem Dylana.
Fajny z niego człowiek
Point Of No Return