Współproducenci Dietera

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Wspó³producenci Dietera

Post autor: ArCrack »

Odpowiadają za techniczną stronę nagrania. Wcielają w życie aranżacyjne pomysły Dietera, każdy na swój własny sposób. Przez długi czas jedynym był Luis Rodriguez, w ostatnich latach jego miejsce zajęli inni, głównie ekipa z Jeoparku - Jeo Mezei, Lalo Titenkov i Thorsten BrĂśtrzmann.
I tutaj moje pytanie - czy zwracacie w ogóle uwagę na to kto jest współproducentem/aranżerem danego nagrania, a jeśli tak to kogo z nich najbardziej lubicie?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Przesadnej uwagi na to nie zwracam. A najbardziej lubię tego, który ma najdłuższy staż - Luisa Rodrigueza. Za cały ten czas spędzony wspólnie z Dieterem w studiu. I to co się z tego zrodziło.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Właściwie to nigdy na to nie zwracałem większej uwagi ale zawsze sprawdzałem na nowym albumie czy znajduje się na nim nazwisko Luisa Rodrigueza. Inni mnie nie interesowali.
Spokojem można kamień ugotować...
Przemo

Post autor: Przemo »

Oryginalny nie będę: najbardziej cenię Luisa Rodrigueza. Za wspaniałą perkusję. Te piosenki, które Dieter nagrał już znową ekipą, mimi, że melodyjne, utraciły tę dawną magię, któą wnosił do nich Luis.
Przemo
ODPOWIEDZ