Millane Fernandez.

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
Peter

Re: Millane Fernandez.

Post autor: Peter »

No szkoda, że tak jest, bo tak można wszystko sprzedać, nawet wokalistów kipesko śpiewających a Ci geniusze :arrow: Anders, Alex, Nino, Isabel, Caro, Millane nie odnoszą sukcesów.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Niestety prawda jest brutalna. Edel jako wytwórnia wydająca obecnie płyty Andersa w świecie muzyczno-biznesowym jest postrzegana jako ta która wydaje albo słabych wykonawców (czytaj - takich, których poważne firmy fonograficzne odrzuciły lub nie są nimi zainteresowane) albo stare składanki, które w małych nakładach pewnie się na tyle sprzedadzą, że firma może sobie pozwolić na wydanie ich. Przecież w przypadku Thomasa ostatnie dwa "internetowe single" mogły by się zupełnie śmiało znaleźć na normalnych nośnikach a nie jedynie jako pliki do ściągnięcia. Ale podobnie jak jest to w przypadku C.C. Catch - wytwórnie fonograficzne nie są zainteresowane Andersem czy Caro. I tak naprawdę mnie nie zdziwi jeśli następne nagrania Andersa będą w dalszym ciągu do ściągnięcia z netu...
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Peter

ArCrack pisze:Co takiego ma w sobie dziś Millane, że nagle przyciągnęła by tłumy, których nie przyciągnęła w 2001 przy mocnej promocji Bilda?
Jest ładna i ma ładny głos.
Peter pisze:
ArCrack pisze:i w konsekwencji tysiące osób, które go tam polubiły na tyle, że nawet Bohlen w teledyskach nie był w stanie zaszkodzić :]
No nie, raczej mógł mu tylko pomoc, w końcu on ma nazwisko i ciągnie tłumy. Faktycznie Medlock ma zwycięstwo w DSDS, ale za to Millane ma nieporównywalnie lepszy głos.
ArCrack pisze:Miłych snów ;)
Drobny szczegół, pozwolę sobie zauważyć, że napisałeś to o godzinie 17. :lol: Jak zwykle dobry humor Cie nie opuszcza. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Peter, wyrywasz wypowiedzi z kontekstu i piszesz to samo bez odniesienia się do wcześniejszych argumentów. Tak nie da się dyskutować, więc rękawicy nie podejmuję.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Co najbardziej kochacie w Millane Fernandez?

Co wam się najbardziej podoba w Millane? Bo mi piosenki Bohlena, jej śliczny głos i to jak wygląda. Dla mnie to taka współczesna Carolina Cathrina Mueller.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Co najbardziej kochacie w Millane Fernandez?

Post autor: ArCrack »

Tych "miłosnych" tematów mnożyć nie trzeba, wystarczy mieć po jednym ogólnym o każdym wykonawcy. Pytanie "Co wam się najbardziej podoba w Millane?" można zadać w temacie "Millane Fernandez" i tam ten post przenoszę.
Podobny temat o Medlocku zostawiam, ponieważ takiego właśnie ogólnego o nim do tej pory nie stworzono, były jedynie tematy o poszczególnych płytach.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Gdybym miał wybrać jedną cechę to mi się najbardziej w Millane podoba to jak ona wygląda. Jest śliczna.A co do piosenek, to szkoda, ze współpraca nie przyniosła płyty, bo gdyby piosenki były w stylu dwóch singli, to byłaby napewno jedna z częściej słuchanych przeze mnie.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Jako 3 singiel proponuję "bom bim bum", jako 4 balladę "och ach ech". Genialna artystka.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Peter pisze:Gdybym miał wybrać jedną cechę to mi się najbardziej w Millane podoba to jak ona wygląda. Jest śliczna.
Problem w tym, że wygląd, to nie jest cecha :)

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

No słuszna uwaga, więc gdybym miał wybrać jedną rzecz, która mi się w niej podoba najbardziej, to wygląd zewnętrzny.
ODPOWIEDZ