Czy ktoś wie co to było???
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Czy ktoÂś wie co to byÂło???
Pioetrek
Wysłany: 2005-01-30, 14:31
Dawno dawno temu wydaje się że ok roku 1996 (ślub z Veroną był w tym czasie i singiel Only with you BS) Viva wyemitowała długi wywiad z Bohlenem. Pierwsza część odbywała się w domu druga w ogrodzie. W tle słychać było piosenki m.in. MT i BS. Wywiad przeprowadził kobieta, która nagrała potem lub przedtem piosenkę Stand by your man.
A pytanie moje brzmi: Czy ktoś wie co to była za melodia w tle przed reklamami gdy pokazywano fragmenty tego co będzie po reklamach?
Z góry dziękuje za ewentualną pomoc
Pozdrawiam
Piotrek
Wysłany: 2005-01-30, 14:31
Dawno dawno temu wydaje się że ok roku 1996 (ślub z Veroną był w tym czasie i singiel Only with you BS) Viva wyemitowała długi wywiad z Bohlenem. Pierwsza część odbywała się w domu druga w ogrodzie. W tle słychać było piosenki m.in. MT i BS. Wywiad przeprowadził kobieta, która nagrała potem lub przedtem piosenkę Stand by your man.
A pytanie moje brzmi: Czy ktoś wie co to była za melodia w tle przed reklamami gdy pokazywano fragmenty tego co będzie po reklamach?
Z góry dziękuje za ewentualną pomoc
Pozdrawiam
Piotrek
- Pioetrek
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
W nawiązaniu do poprzednich postów:
czy ktoś mógłby mi to rozpoznać (oczywiście jeżeli to wogóle jest Bohlen):
http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=3JB6 ... UPV69QGM2P
Pozdrawiam
Piotrek
czy ktoś mógłby mi to rozpoznać (oczywiście jeżeli to wogóle jest Bohlen):
http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=3JB6 ... UPV69QGM2P
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Pioetrek
- Kontakt:
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja mam na vhs cały ten wywiad,mogę udostepnić w formacie dvdPioetrek pisze:Ponawiam apel ponieważ sprawa nie daje mi spokoju.![]()
Dodatkowo udało mi się zdobyć informację, że chodzi mi o wywiad z 6 czerwca 1996 w ramach programu "Heikes Hausbesuch" - z Dieterem rozmawiała Heike Makatsch. Może ktoś ma audio z tego wywiadu.![]()
Pozdrawiam
Piotrek
- Deja Vu
Niestety link już nie czynny jestPioetrek pisze: http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=3JB6 ... UPV69QGM2P
Love Suite
- Pioetrek
- Kontakt:
Wywiad ten już w całości posiadam, ale dzięki za dobre chęci.Ja mam na vhs cały ten wywiad,mogę udostepnić w formacie dvd
Nieczynny, i w sumie nie wiem czy jest sens jeszcze wrzucać bo był to zaledwie kilkusekundowy urywek. Może kiedyś...Niestety link już nie czynny jest
Pozdrawiam
Piotrek
PS: Czy taki wywiad (lub fragment) można bezproblemowo wrzucić na youtube.com?
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- calvados