My Bed Is Too Big (Pointrox 120BPM Mix)

Dyskusja o największym solowym projekcie Dietera
ODPOWIEDZ
Pointrox

My Bed Is Too Big (Pointrox 120BPM Mix)

Post autor: Pointrox »

Nie wiedziałem, gdzie to wstawić, więc umieściłem tutaj ;)
Kolejny mój mix, tym razem pełny:
http://www.wrzuta.pl/audio/wAi6KoGp32

Proszę o uczciwą ocenę ;)
Awatar użytkownika
Adi

Re: My Bed Is Too Big (Pointrox 120BPM Mix)

Post autor: Adi »

No cóż. Jak dla mnie ogólnie OK, ale...
1. Trochę kłuje mnie w uszy ten główny podkład no ale dobra, przyjmimy że w tym stylu jest utrzymany utworek. Fajnie by to mogło brzmieć w stylu tego nowego mixu "Under my skin", który gdzieś słyszałem.
2. Końcówka utworku mogła by być bardziej rozwinięta w środku.
No ale ogólnie może być choć nie zachwyca. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

Dobra... Mix bardzo fajny ale cie podejżewam że pracujesz jako DJ w klubie jeśli takie fajne mixy robisz...
Awatar użytkownika
Adi

kubas988 pisze:... Mix bardzo fajny ale cie podejżewam że pracujesz jako DJ w klubie jeśli takie fajne mixy robisz...
Akurat nie jestem DJ'em jeśli chcesz wiedzieć ale kiedyś grałem trochę z moim kuzynem, który był DJ'em (teraz trochę z tego wyrósł :) ) i od niego poduczyłem się tej "sztuki" muzycznej, co to są sample, jak programem rozdzielić albo nałożyć na siebie różne ścieżki, jak stworzyć jakieś brzmienie instrumentu,itp. Kiedyś mnie to bardzo wciągało, teraz już trochę mniej ale pewne ciągotki do tego hobby pozostały. :wink:
Ps. Odkopałeś mój post z tak dawna, że aż się zdziwiłem, że to napisałem kiedyś, zapomniałem o tym po prostu. :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

No chciałeś chyba zrobić taki clubowy mix ale trochę to nie wyszło po pierwsze wokale Bohlena i Kohlera są zagłuszane przez beat i prawie w ogóle nie są słyszalne, po drugie aranżacja typowa dla tego utworu gdzieś się zagubiła....
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

Adi pisze: Ps. Odkopałeś mój post z tak dawna, że aż się zdziwiłem, że to napisałem kiedyś, zapomniałem o tym po prostu. :D
Skąd miałem wiedzieć że to twój post :?: :?:
Awatar użytkownika
Adi

Dobra Kuba. Myślałem przez chwilę, że ty mnie pytałeś o tego DJ'a :) a nie Pointroxa. Jakoś źle to zinterpretowałem przez moment z tym DJ'em a zasugerowałem się twoim postem zaraz za moim. :lol: Nie było tematu, trochę się zakręciłem. :oops: :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

A tu jest kolejna wersja tej piosenki z wykonania koncertowego, które mi się podoba pomimo komicznych gestykulacji"teamu" Dietera. :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ