MT - The Final Album DVD - wersja okrojona ??

Dyskusja o płytach Modern Talking
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Żyjemy w dobie internetu i zakup płytki jest możliwy także za jego pośrednictwem, sklepów Ci u nas dostatek - fan.pl, stereo.pl, merlin.pl, czy nawet Allegro. A co znajduje się jeszcze na DVD, możesz przeczytać przy jej opisie w dyskografii Modern Talking na stronie :>
Awatar użytkownika
Didi115

Post autor: Didi115 »

Witam pięknie tu się mówi o cenach o oryginałach no i o tym jak prosto można to wszystko zdobyć.A kto z was pamięta czasy kiedy po nocach się nie spało żeby nagrać utwory swoich idoli a potem z satysfakcją puszczało się je przez otwarte okna po to,żeby wszyscy usłyszeli,że już je się ma.Wtedy nikt nie pytał czy nagrane z radia utwory to oryginały,kasety owsze były w dobrych sklepach ale.......Teraz to tzw miód i klasa.Pozdrawiam wszystkich prawdziwych"starych"fanów.
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Ja pamiętam te czasy... Dlatego jak chcesz Thomas18 to moge Ci bezinteresownie wyslać kopie tego DVD wraz ze wszystkimi dodatkami. Napisz na mój priv...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Mnie sie udalo kupic krazek dvd MT na Amazonie. Wynioslo mnie to cale 5,70
funta z przesylka ze Stanow (do UK, gdzie mieszkam).
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

co jak co ale okazyjnych cen jest pełno jednak te podejrzanie tanie mogą być pirackie jednak nie muszą ... zresztą patrzcie sami ile tego jest :-D

http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Re: MT - The Final Album DVD - wersja okrojona ??

Post autor: Peter »

Daniel pisze:Nawet za 28 zl mozna bylo kupic oryginalne DVD.
No chyba sobie żartujesz, to chyba jakiś pirat, ja kupiłem za 69 PLN. I bardzo mi się ta płytka podoba.
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

Chyba minimalna cena za MT - The Final Album DVD to 40zł.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Po obejrzeniu tego na dużym ekranie muszę przyznać, ze jakość wielu teledysków jest dość dobra, trochę lepiej jest z dźwiękiem i podoba mi się wiele fajnych bonusów. Mój ulubiony teledysk to exequo Give me peace on earth i China in her eyes.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ale jesli chodzi o You can win if you want to nawet dobrze, ze jest on nagrany...hmmm sami wiecie jak. Twn obraz trochę przenosi nas do lat 80 i pozwala poczuć jak to dawniej było :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

Gasolina91 pisze:Ale jesli chodzi o You can win if you want to nawet dobrze, ze jest on nagrany...hmmm sami wiecie jak. Twn obraz trochę przenosi nas do lat 80 i pozwala poczuć jak to dawniej było :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

na The Final Album DVD nie znalazły się - There's Too Much Blue In Missing You i Keep Love Alive.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ja bym do The Final Album DVD dorzuciła jeszcze nagrania z koncertów czy cos w tym stylu
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Dlaczego na The Final Album DVD -nie znalazł się teledysk You're My Heart, You're My Soul 1998 (Vocal Version)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jak widać wybierano po jednym klipie do każdego singla, nie tylko tego zabrakło. We wrześniu będziemy mieli 25 lat Modern Talking, może z tej okazji Sony pozbiera wszystko i zdecyduje się to wydać? Taka chociażby alternatywna wersja klipu do YMHYMS '84 jest często pokazywana na RTL i z powodzeniem też mogła by się tam znaleźć.
Jak piszesz tak cię widzą.
luzak564

Post autor: luzak564 »

z ciekawości włączyłem dzisiaj płytkę The Final Album DVD i jedno co mnie się wydaje to piosenka Jet Airliner jest jakoś żle nagrana czy coś takiego,o co chodzi?a o to że w piosence słychać już śpiew Thomasa a dopiero za ułamek sekundy widać że zaczyna ruszać ustami,zaznaczam że płytka to nie pirat tylko kupiona w Łodzi w sklepie Media Markt,czy ktoś zwas może też to zauważył?pozdrawiam :shock:
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

luzak564 pisze:z ciekawości włączyłem dzisiaj płytkę The Final Album DVD i jedno co mnie się wydaje to piosenka Jet Airliner jest jakoś żle nagrana czy coś takiego,o co chodzi?a o to że w piosence słychać już śpiew Thomasa a dopiero za ułamek sekundy widać że zaczyna ruszać ustami,zaznaczam że płytka to nie pirat tylko kupiona w Łodzi w sklepie Media Markt,czy ktoś zwas może też to zauważył?pozdrawiam :shock:
Też masz takie coś miałem 3 sekundy spóźnienia od Jet Airliner do - TV Makes the Superstar ale mnie dziwiło że You're My Heart, You're My Soul 85 'jest normalnie
ODPOWIEDZ