Jeśli ktoś widzi się w takiej roli to zapraszam. Jeśli nikt się nie zgłosi (co wcale by mnie nie zdziwiło, bo moderowanie rzadko jest rzeczą przyjemną), zostanie po staremu
Czy jesteś za wprowadzeniem nowych moderatorów?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Czy jesteś za wprowadzeniem nowych moderatorów?
Jeśli ktoś czuje się na siłach - zapraszam na PW, wszystko można omówić i na pewno nowy moderator byłby jakimś odciążeniem i spojrzeniem na forum z nowego punktu widzenia. Proszę tylko o nie wypychanie nikogo na siłę tak jak ma to obecnie miejsce. Oczywistym jest że nie może to być osoba kontrowersyjna, nie powinna mieć na koncie ostrzeżeń, powinna bywać często na forum, bardzo mile widziany byłby dłuższy staż. To musi być po prostu ktoś zaufany, komu nikt nie bał by się powierzyć swoich postów.
Jeśli ktoś widzi się w takiej roli to zapraszam. Jeśli nikt się nie zgłosi (co wcale by mnie nie zdziwiło, bo moderowanie rzadko jest rzeczą przyjemną), zostanie po staremu
Jak piszesz tak cię widzą.
- you're my heart
W sumie mógłbym zostać moderatorem ale mam 2 wady:
-Nie mam dużego stażu na forum
-Nie mam doświadczenia
-Nie mam dużego stażu na forum
-Nie mam doświadczenia

- phantomas
- Kontakt:
Ja moderowałem na dość dużym forum.
Ale niestety tam byłem, a tutaj jestem postacią kontrowersyjną
Potwierdzam słowa Arka - to kosztuje czasami dużo zdrowia i nie jest przyjemne
Ale niestety tam byłem, a tutaj jestem postacią kontrowersyjną
Potwierdzam słowa Arka - to kosztuje czasami dużo zdrowia i nie jest przyjemne
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- you're my heart
Dla mnie gdybym został moderatorem czas nie jest problemem bo:
-od poniedziałku do piątku od około 13:00 jestem na komputerze i często zaglądam na forum
-w soboty i niedziele podobnie,tyle że na komputerze od rana
-od poniedziałku do piątku od około 13:00 jestem na komputerze i często zaglądam na forum

-
jkris
czyli podales same arumenty "przeciw". wywal komuter przez okno, bo zmarnujesz sobie zycie gnijac 3/4 dnia w wirtualnej rzeczywistosci...you're my heart pisze:Dla mnie gdybym został moderatorem czas nie jest problemem bo:
- you're my heart
Napisałem od rana bo chodzi mi o to że jak jest rano to wchodze na komputer ale nie cały czas bez przesadyjkris pisze:czyli podales same arumenty "przeciw". wywal komuter przez okno, bo zmarnujesz sobie zycie gnijac 3/4 dnia w wirtualnej rzeczywistosci...you're my heart pisze:Dla mnie gdybym został moderatorem czas nie jest problemem bo:

- phantomas
- Kontakt:
Trochę małe gabaryty, żeby tak cały czas siedzieć na komputerze. Po pewnym czasie może się zrobić niewygodnie 
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- you're my heart
Sam bym nie wytrzymał tak cały czas siedzieć przy komputerzephantomas pisze:Trochę małe gabaryty, żeby tak cały czas siedzieć na komputerze. Po pewnym czasie może się zrobić niewygodnie

- Peter
Nie mam nic przeciwko Twojej kandydaturze, często jesteś, ale to chyba musiałaby być osoba starsza i z dłuższym stażem, ale kiedyś kto wie. Najlepszy byłby ktoś taki jak Eltoja, która ma już w tym duże doświadczenie, bo sama jest moderatorem.
- Adi
Ale ona chyba rzadko tu bywa, chyba że incognito czyta nasze postyPeter pisze:Eltoja, która ma już w tym duże doświadczenie, bo sama jest moderatorem.
Atlantisa
Alunię?
Gasolinę
Atlantydę? (ale chyba nie dość często bywa, znaczy jest okres że bywa ale nie raz dłuuugo jej nie ma-wiadomo każdy ma jakieś życiowe sprawy)
Pkmodern
Jkris
you're my heart? (ale chyba staż za krótki no ale jak to się mówi: z braku laku?
A wogóle to faktycznie takie ocenianie i wypychanie kogoś na siłę jest nie bardzo. Po prostu kto by się w tym widział niech napisze do Arka na PW i już.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mi jest obojętne kto będzie jeszcze jednym moderatorem.
Musi to być ktoś kto zna się na rzeczy.
Ja rzeczywiście nie mam zbytnio czasu,wpadam na forum i stronkę o czasu do czasu,nie czytam też wszystkich postów,tematów,ale dziękuję za głosy
Niech zgłosi się kilka osób a my zagłosujemy,bo wiemy kto jak się wypowiada i potrafi trzymać nerwy na wodzy w każdej sytuacji,ja niestety do takich osób nie należę
.
I jestem "za",żeby to był ktoś kto jest z MT od początku ich istnienia
Musi to być ktoś kto zna się na rzeczy.
Ja rzeczywiście nie mam zbytnio czasu,wpadam na forum i stronkę o czasu do czasu,nie czytam też wszystkich postów,tematów,ale dziękuję za głosy
Niech zgłosi się kilka osób a my zagłosujemy,bo wiemy kto jak się wypowiada i potrafi trzymać nerwy na wodzy w każdej sytuacji,ja niestety do takich osób nie należę
I jestem "za",żeby to był ktoś kto jest z MT od początku ich istnienia
- art_system
atlantyda! normalnie jakbyś czytała w moich myślach:) tak musi to być osoba znająca ten klimat od podszewki, od początku ich istnienia, taka osoba ma wspomnienia związane z MT, wie jak trudno było zdobyć dobrej jakości nagrania itd., takiej osobie najbardziej należy się takie wyróznienie:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Gasolina91
Ja może i bym mogła ale niestety mam szkołę i dużo nauki. Ale staram się często odwiedzać forum. Choć nie zawsze jest to przyjemne bo np. moj tata stoi nade mną i ciągle mi zarzuca że tylko Modern Talking się zajmuje itp....
No i chyba bym tego wszystkiego nieogarneła.
Ale dobrze jest tak jak jest teraz. Nie narzekam. ArCrak wszystkiego pilnuje i jest OK.
Ale jeśli miałabym dać swojego kandydata to wybrałabym Pkmodern'a i Jkris'a
No i chyba bym tego wszystkiego nieogarneła.
Ale dobrze jest tak jak jest teraz. Nie narzekam. ArCrak wszystkiego pilnuje i jest OK.
Ale jeśli miałabym dać swojego kandydata to wybrałabym Pkmodern'a i Jkris'a
Point Of No Return
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Na razie Arek daje sobie rade
- Peter
No daje sobie radę, ale gdyby był jeszcze jeden moderator, od razu by ten temat znalzł się tam gdzie jego miejsce, a autor nagrodę.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Tylko kto miał być moderatorem jak niema chętnego