Under My Skin (Pointrox Maxi Dance Mix)

Dyskusja o największym solowym projekcie Dietera
ODPOWIEDZ
Pointrox

Under My Skin (Pointrox Maxi Dance Mix)

Post autor: Pointrox »

Kolejny mix, tym razem bardziej udany :D
Zainspirowany Special Dance Version piosenki "Cheri Cheri Lady" z repertuaru stworzyłem Maxi Dance Mix piosenki "Under My Skin", utrzymany jak najbardziej w latach '80.
Czekam na wasze oceny :D

Kod: Zaznacz cały

http://www.wrzuta.pl/audio/x8mfvULPXb/blue_system_-_under_my_skin_pointrox_maxi_dance
Awatar użytkownika
Adi

Re: Under My Skin (Pointrox Maxi Dance Mix)

Post autor: Adi »

No, no. Wersja jest całkiem OK. :wink: Trochę mi w niej czegoś brakuje, może mocniejszego bitu? No nie wiem.To się tak nie da powiedzieć "na oko". Trzeba by pokombinować na mikserku i spróbować coś dołożyć. Ale w sumie, może być. Mnie bynajmniej w uszy nie kłuje. :)
Mi podoba się jeszcze inna wersja tej piosenki a mianowicie: "Remixed Classix & Extended Version by Dieter Bohlen\Blue System - Under My Skin (Edgar III Stomp Mix)"
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Jak dla mnie ten beat, jest trochę za jednostajny i za mocny, przez co zagłusza wokal... A jak mi się wydaję, cenimy Bohlena za jego wyjątkowe i nie monotonne aranżacje :wink:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Powiem tak: jest lepszy od poprzedniego, ale tu się zgodzę z kolegą, że beat jest za mocny i trochę przytłumia to co lubię tak bardzo, a więc poiczątek tego utworu, ale daje dużego plusa, że wydłużyłes coś co bardzo lubię w tym utworze, tylko było to niestety stłumione mocnym beatem.
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

:lol: dobra mix fajny ale widze że też promujeż swoje mixy bo widziałem ten mix do ściągnięcia na www.mp3.teledyski.info :lol: :lol:

P.S ja sobie ściągnołem ten mix :D
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Ludzie, czy tak naprawdę ciężko zainstalować Firefoxa? On podkreśla błędnie napisane wyrazy.
Jak widzę takie "promujeż" czy "ściągnolem", tudzież 2 miliony innych błędów ortograficznych, to mi się słabo robi.
Nie dotyczy to tylko kubasa.
Ktoś postronny będzie czytał te wypociny i pomyśli, że fani muzyki Bohlena to same przygłupy.
Może jeszcze zacytują na jakimś portalu :)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
ODPOWIEDZ