No właśnie, przedstawicielką jakiego gatunku muzycznego jest Kasia Nova, bo ja się obawiam żeby to nie był hip hop.Adi pisze:To fakt. Ciekawe co to za projekt muzyczny? Wie ktoś coś bliżej?
Czat z Thomasem
- Peter
Re: Czat z Thomasem
- Agata
Zgodnie z tym, co Thomas mówił na chacie, piosenka z Kasią to drugi duet, który ma się ukazać na nowym albumie.Adi pisze:Ciekawe co to za projekt muzyczny? Wie ktoś coś bliżej?
Na pewno nie hip hop. Przykład - cover utworu "Broken Wings":Peter pisze:No właśnie, przedstawicielką jakiego gatunku muzycznego jest Kasia Nova, bo ja się obawiam żeby to nie był hip hop.
http://www.youtube.com/watch?v=k0HPiqy0OlA
- labambino
Ten duet z Kachną to będzie chyba porażka.Boszszsze jak Ona kaleczy angielski jakbym jakąś rosjankę słyszał(chociaż słyszałem wiele rosjanek i były o niebo lepsze od tej Supernovej
)
Nie.Kto dał tej pani mikrofon?
A oto jej "oficjalna" strona.
Nie zapomnijcie zagłosowac na gwiazdeczkę
http://www.kasianova.pl/
Nie.Kto dał tej pani mikrofon?
A oto jej "oficjalna" strona.
Nie zapomnijcie zagłosowac na gwiazdeczkę
http://www.kasianova.pl/
you can win if you want!
-
jkris
mam identyczne odczucia i jedno jest pewne- musi miec mocne plecy skoro wybrano ja do tego duetu. miejmy nadzieje, ze udzial Thomasa w tej piosence i jakas dobra melodia przycmi brak talentu pani Kasi i wstydu nie bedzie... jest tez jeden plus- moze dzieki temu duetowi, ktory potencjalnie moze wyjsc w PL jako singiel bedzie jakas akcja promocyjna w naszym kraju, a to bylaby jakas tam reklama nowego albumu.labambino pisze:Kto dał tej pani mikrofon?![]()
swoja droga oba duety z Thomasa plyty zamienilbym na duet z CCCatch i np Górniak
- labambino
Może ia tak.Muszę się dowiedziec dla kogo miauczy.Może to rozwiąże nam zagadkę....Ona jest ogólnym beztalenciem.Zła wymowa angielskiego,głos do d... -przeciętny ,nic specjalnego.Nawet ładna jest i zgrabna,ale tu chodzi do jasnej cholery o śpiewanie,a Ona tego nie potrafi.Jakoś nie przemawia do mnie ten duet Thomasa z tą (jak jej tam???) Kachną Novą.jkris pisze:mam identyczne odczucia i jedno jest pewne- musi miec mocne plecy skoro wybrano ja do tego duetu.labambino pisze:Kto dał tej pani mikrofon?![]()
you can win if you want!
- labambino
Kasia Nova, właściwie Katarzyna Brodowska (ur. 6 listopada 1980 w Łodzi) – polska piosenkarka dance i muzyki pop. Występowała także pod pseudonimem Kabri.
W 2005 brała udział w konkursie Miss Polski 2005, gdzie zajęła miejsce w pierwszej 15.
Pod pseudonimem Kabri wydała single "Kawaliero" i "Na Copacabana". Z utworem "Siostra gwiazd" wzięła udział w eliminacjach do koncertu Trendy na festiwalu TOPtrendy 2006.
W 2008 brała udział w polskich preselekcjach do Konkursu Piosenki Eurowizji 2008 w Belgradzie – Piosenka dla Europy 2008 z piosenką "The Devil" zajmując przedostatnie miejsce w końcowej klasyfikacji. Wystąpiła w Sopot Hit Festiwal 2008 śpiewając utwór "Broken Wings"; zajęła 6. miejsce z wynikiem 3,02% głosów.
1 marca 2008 ukazała się jej debiutancka płyta, zatytułowana Nova.
Od 2 do 9 marca 2008 była jedną z uczestniczek programu Big Brother 5. 29 marca 2008 była gościem muzycznym Big Brother Show. Po programie BB Show wyjechała na Majorkę, gdzie była gościem w niemieckiej edycji Idola. 27 sierpnia 2008 wystąpiła jako gość specjalny na konkursie Miss Nastolatek 2008 śpiewając utwory: "Did You Ever Know", "The Devil", "Broken Wings".
No to juz wszystko wiemy.... Jak wspomniałem-BEZTALENCIE-ale ładne i cwane.
W 2005 brała udział w konkursie Miss Polski 2005, gdzie zajęła miejsce w pierwszej 15.
Pod pseudonimem Kabri wydała single "Kawaliero" i "Na Copacabana". Z utworem "Siostra gwiazd" wzięła udział w eliminacjach do koncertu Trendy na festiwalu TOPtrendy 2006.
W 2008 brała udział w polskich preselekcjach do Konkursu Piosenki Eurowizji 2008 w Belgradzie – Piosenka dla Europy 2008 z piosenką "The Devil" zajmując przedostatnie miejsce w końcowej klasyfikacji. Wystąpiła w Sopot Hit Festiwal 2008 śpiewając utwór "Broken Wings"; zajęła 6. miejsce z wynikiem 3,02% głosów.
1 marca 2008 ukazała się jej debiutancka płyta, zatytułowana Nova.
Od 2 do 9 marca 2008 była jedną z uczestniczek programu Big Brother 5. 29 marca 2008 była gościem muzycznym Big Brother Show. Po programie BB Show wyjechała na Majorkę, gdzie była gościem w niemieckiej edycji Idola. 27 sierpnia 2008 wystąpiła jako gość specjalny na konkursie Miss Nastolatek 2008 śpiewając utwory: "Did You Ever Know", "The Devil", "Broken Wings".
No to juz wszystko wiemy.... Jak wspomniałem-BEZTALENCIE-ale ładne i cwane.
you can win if you want!
- Adi
Ale podsumowanie.labambino pisze:BEZTALENCIE-ale ładne i cwane.
-
jkris
jakis czas temu z ciekawosci sciagnalem te plyte i sie zalamalem- ani jednej dobrej piosenki... wniosek z tego taki, ze dziewczyna ma szanse nagrac piosenke swojego zycialabambino pisze:1 marca 2008 ukazała się jej debiutancka płyta, zatytułowana Nova.
- labambino
Thomas to może szansa Jej życia.Ale dlaczego wybrali mu tak cieniutką "artystkę"?????????????????????????????????????????????????????????????

you can win if you want!
- Peter
Ale odkrycie, tak jest z większością polskich płyt. A ja mam nadzieję, że Kasia dobrze zaśpiewa w tej piosence i że będzie więcej w niej wokalu TA.jkris pisze:jakis czas temu z ciekawosci sciagnalem te plyte i sie zalamalem- ani jednej dobrej piosenki...
- Gasolina91
Może ta Kasia chce sie uczyć od najlepszych....labambino pisze:Thomas to może szansa Jej życia.Ale dlaczego wybrali mu tak cieniutką "artystkę"?
Point Of No Return
- Peter
Ja myślę, że ciekawiej by to brzmiało jakby Thomas zaśpiewał razem z September.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- labambino
Nie chcę tej całej Kasiuni@!!!!!!!! Wolałbym już Kasię Kowalską!!!! 
you can win if you want!
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
-
Venetina
Od Kasi Novy to prawie każda inna Kasia ma lepsze utworki.