Czat z Thomasem

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Peter

Re: Czat z Thomasem

Post autor: Peter »

Adi pisze:To fakt. Ciekawe co to za projekt muzyczny? Wie ktoś coś bliżej?
No właśnie, przedstawicielką jakiego gatunku muzycznego jest Kasia Nova, bo ja się obawiam żeby to nie był hip hop.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Adi pisze:Ciekawe co to za projekt muzyczny? Wie ktoś coś bliżej?
Zgodnie z tym, co Thomas mówił na chacie, piosenka z Kasią to drugi duet, który ma się ukazać na nowym albumie.
Peter pisze:No właśnie, przedstawicielką jakiego gatunku muzycznego jest Kasia Nova, bo ja się obawiam żeby to nie był hip hop.
Na pewno nie hip hop. Przykład - cover utworu "Broken Wings":
http://www.youtube.com/watch?v=k0HPiqy0OlA
Awatar użytkownika
labambino

Post autor: labambino »

Ten duet z Kachną to będzie chyba porażka.Boszszsze jak Ona kaleczy angielski jakbym jakąś rosjankę słyszał(chociaż słyszałem wiele rosjanek i były o niebo lepsze od tej Supernovej :lol: )
Nie.Kto dał tej pani mikrofon? :lol:
A oto jej "oficjalna" strona.
Nie zapomnijcie zagłosowac na gwiazdeczkę <młotek>

http://www.kasianova.pl/
you can win if you want!
jkris

Post autor: jkris »

labambino pisze:Kto dał tej pani mikrofon? :lol:
mam identyczne odczucia i jedno jest pewne- musi miec mocne plecy skoro wybrano ja do tego duetu. miejmy nadzieje, ze udzial Thomasa w tej piosence i jakas dobra melodia przycmi brak talentu pani Kasi i wstydu nie bedzie... jest tez jeden plus- moze dzieki temu duetowi, ktory potencjalnie moze wyjsc w PL jako singiel bedzie jakas akcja promocyjna w naszym kraju, a to bylaby jakas tam reklama nowego albumu.
swoja droga oba duety z Thomasa plyty zamienilbym na duet z CCCatch i np Górniak ;-)
Awatar użytkownika
labambino

jkris pisze:
labambino pisze:Kto dał tej pani mikrofon? :lol:
mam identyczne odczucia i jedno jest pewne- musi miec mocne plecy skoro wybrano ja do tego duetu.
Może ia tak.Muszę się dowiedziec dla kogo miauczy.Może to rozwiąże nam zagadkę....Ona jest ogólnym beztalenciem.Zła wymowa angielskiego,głos do d... -przeciętny ,nic specjalnego.Nawet ładna jest i zgrabna,ale tu chodzi do jasnej cholery o śpiewanie,a Ona tego nie potrafi.Jakoś nie przemawia do mnie ten duet Thomasa z tą (jak jej tam???) Kachną Novą. <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <młotek>
you can win if you want!
Awatar użytkownika
labambino

Kasia Nova, właściwie Katarzyna Brodowska (ur. 6 listopada 1980 w Łodzi) – polska piosenkarka dance i muzyki pop. Występowała także pod pseudonimem Kabri.

W 2005 brała udział w konkursie Miss Polski 2005, gdzie zajęła miejsce w pierwszej 15.

Pod pseudonimem Kabri wydała single "Kawaliero" i "Na Copacabana". Z utworem "Siostra gwiazd" wzięła udział w eliminacjach do koncertu Trendy na festiwalu TOPtrendy 2006.

W 2008 brała udział w polskich preselekcjach do Konkursu Piosenki Eurowizji 2008 w Belgradzie – Piosenka dla Europy 2008 z piosenką "The Devil" zajmując przedostatnie miejsce w końcowej klasyfikacji. Wystąpiła w Sopot Hit Festiwal 2008 śpiewając utwór "Broken Wings"; zajęła 6. miejsce z wynikiem 3,02% głosów.

1 marca 2008 ukazała się jej debiutancka płyta, zatytułowana Nova.

Od 2 do 9 marca 2008 była jedną z uczestniczek programu Big Brother 5. 29 marca 2008 była gościem muzycznym Big Brother Show. Po programie BB Show wyjechała na Majorkę, gdzie była gościem w niemieckiej edycji Idola. 27 sierpnia 2008 wystąpiła jako gość specjalny na konkursie Miss Nastolatek 2008 śpiewając utwory: "Did You Ever Know", "The Devil", "Broken Wings".

No to juz wszystko wiemy.... Jak wspomniałem-BEZTALENCIE-ale ładne i cwane.
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

labambino pisze:BEZTALENCIE-ale ładne i cwane.
Ale podsumowanie. :lol: :lol: :D Z drugiej strony dziewczyny z ambicją bycia piosenkarką, bycia w "show" szukają dzisiaj różnych sposobów, raz lepiej raz gorzej. Nawet dobrze wypromowane beztalencie może nawet zaistnieć (jeszcze jak jest bardzo ładne :) ). To wszystko zależy też chyba jaka moda panuje aktualnie. Ta sama osóbka w jednych czasach wogóle nie wzbudzi zainteresowania a w innych nie wiedzieć czemu publika oszaleje na czyimś punkcie. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
jkris

Post autor: jkris »

labambino pisze:1 marca 2008 ukazała się jej debiutancka płyta, zatytułowana Nova.
jakis czas temu z ciekawosci sciagnalem te plyte i sie zalamalem- ani jednej dobrej piosenki... wniosek z tego taki, ze dziewczyna ma szanse nagrac piosenke swojego zycia ;-)
Awatar użytkownika
labambino

Thomas to może szansa Jej życia.Ale dlaczego wybrali mu tak cieniutką "artystkę"????????????????????????????????????????????????????????????? :> :> :> :> :> :> :> :>
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Peter

jkris pisze:jakis czas temu z ciekawosci sciagnalem te plyte i sie zalamalem- ani jednej dobrej piosenki...
Ale odkrycie, tak jest z większością polskich płyt. A ja mam nadzieję, że Kasia dobrze zaśpiewa w tej piosence i że będzie więcej w niej wokalu TA.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

labambino pisze:Thomas to może szansa Jej życia.Ale dlaczego wybrali mu tak cieniutką "artystkę"? :>
Może ta Kasia chce sie uczyć od najlepszych.... :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Peter

Ja myślę, że ciekawiej by to brzmiało jakby Thomas zaśpiewał razem z September.
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

BYŁO BY BARDZO CIEKAWE
Awatar użytkownika
labambino

Nie chcę tej całej Kasiuni@!!!!!!!! Wolałbym już Kasię Kowalską!!!! <pokręcony>
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

Kasia Kowalska ma lepsze utworki
Venetina

Post autor: Venetina »

Od Kasi Novy to prawie każda inna Kasia ma lepsze utworki. ;)
ODPOWIEDZ