Ale z drugiej strony ta współpraca może korzystnie wpłynąć na image Dietera, przestanie być producentem wyłącznie nagrań dla nastolatek. A to być może zaowocuje nowymi propozycjami współpracy, które dadzą nam nowe, ciekawe piosenki.
Dieter Bohlen i Vicky Leandros
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Dieter Bohlen i Vicky Leandros
Wygląda na to, że najbliższą szansą na nowe nagrania od Dietera będą piosenki śpiewane przez Vicky Leandros. No fajnie, byłaby to największa od czasów Bonnie Tyler gwiazda z jaką by współpracował. Ale co by to nie było, to nieszczególnie cieszę się na utwory śpiewane przez 53-letnią panią, bo to nie mój klimat
. Prawdę mówiąc wolałbym, żeby w takie sytuacji znalazł sobie nowego Alexandra i jego starał od nowa wypromować, nawet jeśli miałby to być znów nagrania w stylu tych z "Take Your Chance"...
Ale z drugiej strony ta współpraca może korzystnie wpłynąć na image Dietera, przestanie być producentem wyłącznie nagrań dla nastolatek. A to być może zaowocuje nowymi propozycjami współpracy, które dadzą nam nowe, ciekawe piosenki.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pioetrek
- Kontakt:
A ja się cieszę, że pomimo ewidentnego odpoczynku jaki sobie zafundował znalazł czas na tą produkcję. Jeżeli przynajmniej jedna z tych ballad będzie na poziomie Why - Bonnie Tyler to będę zadowolony w 100% z tego projektu. Myślę, że większości tutaj nie przeszkadzałby śpiewający Bohlen mający 51 lat, więc chyba tylko dwa lata starsza Vicky nie powinna stanowić problemu
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
Sławek
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
http://www.spiegel.de/kultur/musik/0,15 ... 34,00.html
Z tego artykułu wynika, że Vicky Leandros chciałaby wybrać się na konkurs Eurowizji. Ciekawe, kto ma być kompozytorem jej piosenki...
Z tego artykułu wynika, że Vicky Leandros chciałaby wybrać się na konkurs Eurowizji. Ciekawe, kto ma być kompozytorem jej piosenki...
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pioetrek
- Kontakt:
To jest raczej niezbyt dobry pomysł. Nawet gdyby wykonywała, któryś z zapowiadanych utworów Dietera. Na pewno na jej niekorzyść zadziała wiek a poza tym wspominała, że Dieter napisał dla niej ballady a ballady na eurowizji nie przyjmują się dobrze. Ale w preselekcji u siebie chyba miałaby szanse wygrać.
Edit: teraz dopiero przeczytałem artykuł i widzę, że ona jest chętna reprezentować Niemcy.
Pozdrawiam
Piotrek
Edit: teraz dopiero przeczytałem artykuł i widzę, że ona jest chętna reprezentować Niemcy.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"