Teledyski MT i BS

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Adi

Re: Teledyski MT i BS

Post autor: Adi »

Jaro25 pisze:mi też mi kojarzy się z biało czarną szachownicą
No co nie, gdy się rozkłada biało-czarne warcaby magnetyczne to może nasunąć się takie skojarzenie. :) (mam jeszcze takie do dziś i zabieram je często na urlopy + talia kart na chłodne i brzydkie wieczory latem:D )
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

może kliknij w link w moim opisie tam wiem że są teledyski mt ale nie wiem czy bs jest
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
alunia13

Post autor: alunia13 »

A mi się Cheri Cheri Lady kojarzy z tymi fajnymi kulami z tej szachownicy :)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Jak już jesteśmy przy Cheri Cheri Lady to cos opowiem.
W 1 refrenie jest kilka takich scen jak Thomas z Dieterem spiewają ale ujęcia są z góry.
No i mi sie raz jak byłam mała przyśniło że oni są w tym domu ale nie moga z niego wyjść bo okna i drzwi były zabite dechami czy coś takiego ale przez szpary wpadało do środka światło. I potem jak spytałam sie jednego z nich czemu tak jest i któryś mi odpowiedział że muszą być w tym zamkniętym domu i muszą tu śpiewac

To jeden z nielicznych snów jakie pamiętam z dzieciństwa. Dziwny trochę ale jak to sen :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Gasolina91 pisze:To jeden z nielicznych snów jakie pamiętam z dzieciństwa. Dziwny trochę ale jak to sen
A mi się kiedyś śniło (i to nie raz), że rozmawiam z Thomasem i Dieterem po niemiecku. Wypytałem ich o wszystko, zrobiłem sobie zdjęcia a na końcu dostałem autograf. Szkoda, że ten autograf nie zmaterializował się do rzeczywistości podczas snu. :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
justysia854

Post autor: justysia854 »

fajnie Wam sie przysnilo :D Moje sny nie nadaja się do rozpowszechniania na forum :wink:
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
alunia13

Post autor: alunia13 »

Mi się całkiem niedawno śniło, że Thomas siedział na ławce w parku w czarnym płaszczu a ja koło niego chciałam przejsc ale jak tylko sie do niego zbilżałam to odrazu cofało mnie o pare metrów xD A to dotego Thomas nawet na mnie nie spojrzał xD
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
justysia854

alunia13 pisze: Thomas nawet na mnie nie spojrzał xD
A no bo wtedy na mnie akurat patrzył :D
Awatar użytkownika
FAN MT
Użytkownik nieaktywny

Re:

Post autor: FAN MT »

ArCrack pisze:
thomas18 pisze:bo wszystkie clipy skladaja sie z pieknych kobiet
Najpiękniejsze są na Ready For The Victory :P
Nie jestem specjalnym miłośnikiem teledysków, ale akurat ten bardzo mi się podoba - dynamiczny i z jakimś konkretnym scenariuszem :)
Ar Crack,mam głeboko w dupie twoje ostrzeżenia,ta stronka,z forum,to żenada,zaglądam tylko po to by poczytać,ale tu takie głupoty piszą co poniektórzy,że żal mi ich,musieli mieć trudne dzieciństwo,pozatym dużo tu dzieciaków,nie mających zielonego pojęcia o MT.Tak że mnie to wali co sobie zrobisz śmieszny adminie,ogolnie nic ciekawego tu nie ma,więc pa hahahahahhhah.
Ostatnio zmieniony ndz lut 22, 2009 23:53 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Skoro tak, bana przyznaję z czystym sumieniem. Żegnamy i życzymy powodzenia.
Awatar użytkownika
justysia854

Re: Re:

FAN MT pisze: Ar Crack,mam głeboko w dupie twoje ostrzeżenia,ta stronka,z forum,to żenada,zaglądam tylko po to by poczytać,ale tu takie głupoty piszą co poniektórzy,że żal mi ich,musieli mieć trudne dzieciństwo,pozatym dużo tu dzieciaków,nie mających zielonego pojęcia o MT.Tak że mnie to wali co sobie zrobisz śmieszny adminie,ogolnie nic ciekawego tu nie ma,więc pa hahahahahhhah.
Trudne dziecinstwo to chyba Ty miales, skoro nie nauczono Cie ani kultury wypowiedzi, ani zasad interpunkcji i ortografii...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

wow mocne słowa tu lecą ... wracając do tematu to ten teledysk mi się najbardziej podoba. Thomas wygląda w nim jak książę. :D :D :D
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
ODPOWIEDZ