No co nie, gdy się rozkłada biało-czarne warcaby magnetyczne to może nasunąć się takie skojarzenie.Jaro25 pisze:mi też mi kojarzy się z biało czarną szachownicą
Teledyski MT i BS
- Adi
Re: Teledyski MT i BS
- only love
- Kontakt:
może kliknij w link w moim opisie tam wiem że są teledyski mt ale nie wiem czy bs jest
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
alunia13
A mi się Cheri Cheri Lady kojarzy z tymi fajnymi kulami z tej szachownicy 
"You can win, If You want..."
- Gasolina91
Jak już jesteśmy przy Cheri Cheri Lady to cos opowiem.
W 1 refrenie jest kilka takich scen jak Thomas z Dieterem spiewają ale ujęcia są z góry.
No i mi sie raz jak byłam mała przyśniło że oni są w tym domu ale nie moga z niego wyjść bo okna i drzwi były zabite dechami czy coś takiego ale przez szpary wpadało do środka światło. I potem jak spytałam sie jednego z nich czemu tak jest i któryś mi odpowiedział że muszą być w tym zamkniętym domu i muszą tu śpiewac
To jeden z nielicznych snów jakie pamiętam z dzieciństwa. Dziwny trochę ale jak to sen
W 1 refrenie jest kilka takich scen jak Thomas z Dieterem spiewają ale ujęcia są z góry.
No i mi sie raz jak byłam mała przyśniło że oni są w tym domu ale nie moga z niego wyjść bo okna i drzwi były zabite dechami czy coś takiego ale przez szpary wpadało do środka światło. I potem jak spytałam sie jednego z nich czemu tak jest i któryś mi odpowiedział że muszą być w tym zamkniętym domu i muszą tu śpiewac
To jeden z nielicznych snów jakie pamiętam z dzieciństwa. Dziwny trochę ale jak to sen
Point Of No Return
- Adi
A mi się kiedyś śniło (i to nie raz), że rozmawiam z Thomasem i Dieterem po niemiecku. Wypytałem ich o wszystko, zrobiłem sobie zdjęcia a na końcu dostałem autograf. Szkoda, że ten autograf nie zmaterializował się do rzeczywistości podczas snu.Gasolina91 pisze:To jeden z nielicznych snów jakie pamiętam z dzieciństwa. Dziwny trochę ale jak to sen
- justysia854
fajnie Wam sie przysnilo
Moje sny nie nadaja się do rozpowszechniania na forum 
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
-
alunia13
Mi się całkiem niedawno śniło, że Thomas siedział na ławce w parku w czarnym płaszczu a ja koło niego chciałam przejsc ale jak tylko sie do niego zbilżałam to odrazu cofało mnie o pare metrów xD A to dotego Thomas nawet na mnie nie spojrzał xD
"You can win, If You want..."
- justysia854
A no bo wtedy na mnie akurat patrzyłalunia13 pisze: Thomas nawet na mnie nie spojrzał xD
- FAN MT
- Użytkownik nieaktywny
Re:
Ar Crack,mam głeboko w dupie twoje ostrzeżenia,ta stronka,z forum,to żenada,zaglądam tylko po to by poczytać,ale tu takie głupoty piszą co poniektórzy,że żal mi ich,musieli mieć trudne dzieciństwo,pozatym dużo tu dzieciaków,nie mających zielonego pojęcia o MT.Tak że mnie to wali co sobie zrobisz śmieszny adminie,ogolnie nic ciekawego tu nie ma,więc pa hahahahahhhah.ArCrack pisze:Najpiękniejsze są na Ready For The Victorythomas18 pisze:bo wszystkie clipy skladaja sie z pieknych kobiet
Nie jestem specjalnym miłośnikiem teledysków, ale akurat ten bardzo mi się podoba - dynamiczny i z jakimś konkretnym scenariuszem
Ostatnio zmieniony ndz lut 22, 2009 23:53 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Skoro tak, bana przyznaję z czystym sumieniem. Żegnamy i życzymy powodzenia.
Powód: Skoro tak, bana przyznaję z czystym sumieniem. Żegnamy i życzymy powodzenia.
- justysia854
Re: Re:
Trudne dziecinstwo to chyba Ty miales, skoro nie nauczono Cie ani kultury wypowiedzi, ani zasad interpunkcji i ortografii...FAN MT pisze: Ar Crack,mam głeboko w dupie twoje ostrzeżenia,ta stronka,z forum,to żenada,zaglądam tylko po to by poczytać,ale tu takie głupoty piszą co poniektórzy,że żal mi ich,musieli mieć trudne dzieciństwo,pozatym dużo tu dzieciaków,nie mających zielonego pojęcia o MT.Tak że mnie to wali co sobie zrobisz śmieszny adminie,ogolnie nic ciekawego tu nie ma,więc pa hahahahahhhah.
- only love
- Kontakt:
wow mocne słowa tu lecą ... wracając do tematu to ten teledysk mi się najbardziej podoba. Thomas wygląda w nim jak książę.

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard