Ponieważ admin mi zamknął nie wiadomo z jakiego powodu temat o niciach (gdyby nie było nici Thomas z Dieterem nie mieliby co na siebie włożyć więc wiąże się w 100% z MT) postanowiłem założyć ciekawszy temat.
Jaka jest wasza ulubiona marka samochodów?
Moją jest HONDA.
Honda legend.
Honda Legend swój debiut na japońskim rynku obchodziła w 1985 roku. Rok później trafiła do sprzedaży w USA, gdzie do tej pory sprzedawana jest pod należącą do Hondy, marką Acura. Honda Legend doczekała się trzech nowych generacji, a także wersji coupe. Nowa Honda Legend, która na początku dostępna była tylko w Japonii i Stanach Zjednoczonych, na przełomie 2004 i 2005 otrzymała tytuł Samochodu Roku na rodzimym rynku. Najnowsza, czwarta generacja Hondy Legend zadebiutowała w Europie w 2006 r.
Peter pisze:gdyby nie było nici Thomas z Dieterem nie mieliby co na siebie włożyć więc wiąże się w 100% z MT
gdyby nie było sedesów Dieter i Thomas nie mieliby się gdzie ...no wiadomo co.. wiec proponuje założyć temat o muszlach klozetowych (są przeciez w 100% związane z MT)
Ja lubie Toyoty (Land Cruisery szczególnie).
Jak wygram w Milionerach to sobie takiego kupie
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Ja sobie kupię Lancię Deltę, oczywiście jak wygram na loterii
Od dawna mi się podobają auta tej marki. Piękna stylistyka i świetne wyposażenie.
Niestety posiadam tylko staruszkę Dedrę, chociaż jak na pełnoletność to się świetnie trzyma. I jest rewelacyjnie wyposażona jak na ówczesne czasy.
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 20:12 przez phantomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Peter pisze:Ponieważ admin mi zamknął nie wiadomo z jakiego powodu temat o niciach (gdyby nie było nici Thomas z Dieterem nie mieliby co na siebie włożyć więc wiąże się w 100% z MT)
nie wierze że to sie dzieje na prawdę... prawie spadłam z krzesła jak to przeczytałam
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
ja jestem zakochana w lamborgini.
moje ulubione modele to Reventon,gallardo i jalpa.
Są boskie!!!!!!
bajeranckie są też spyker c8 double i oczywiście Rolls Royce Phantom(jakbym miała dużo kasy to bym kupiła to auto Thomasowi na urodziny )
No , a już kompletie odlotowy jest saleen s7 twin turbo.