Fanclub Party 2009

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Re: Thomas Anders zaprasza na Fanclub Party

Post autor: MiReK »

Przywiozłem ze sobą po dwie sztuki maxi-cd z FanClub Party.
Jakby ktoś chciał,to zapraszam do licytacji:
http://www.allegro.pl/item560113404_tho ... ianka.html

http://www.allegro.pl/item560120253_tho ... stmas.html

Dodatkowym rarytasem w tej aukcji jest oryginalne pudełko z DVD z kopią...To znaczy bez kopii,bo tego przecież nie można sprzedawać ;-) Ale gratis....
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Myślę, że mogę się wypowiedzieć w imieniu wszystkich fanów Thomasa i podziękować ci za ten fajny video-materiał z Fanclub-party. Jeszcze raz dzięki biegaczu oraz jedyna. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Chciałabym się wypowiedzieć na temat relacji Evy z FCP. Trochę jest tam nieścisłości. a mianowicie: bocznym wejściem wchodzili nie fani uprzywilejowani tylko niepełnosprawni, zapewne dlatego żeby nie zostali stratowani przez pozostałych fanów. W ubiegłym roku było tak samo. Wpuszczać zaczęto o tej samej porze co wejściem głównym. Wejście boczne nie zapewniało miejsca w pierwszym rzędzie, gdyż na widownię wszyscy byli wpuszczani o tej samej porze. Wiem, bo sama wchodziłam bocznym wejściem w charakterze przewodnika osoby niepełnosprawnej i kiedy weszłam w hollu było już sporo ludzi. Pierwszy rząd krzeseł zarezerwowany był na ludzi z TAO i Pinwand (tak mi powiedziano). Po prawej stronie z przodu była wydzielona strefa dla niepełnosprawnych fanów, a mimo to sporo ludzi zdrowych tam się znalazło (np wspólna znajoma wymieniona przez Evę w relacji). Z tego co wiem nie wolno było wnosić napojów w szklanych butelkach, co do jedzenia nic mi nie wiadomo. Trudno było dostać się do Thomasa ale też ludzi było więcej niż na poprzednich FCP. Gdyby Thomas pozwoli sobie na fotkę, rozmowę, czy uścisk dłoni z każdym, nie starczyłoby czasu na nic innego. Niektórym się udało, ale kto pierwszy...

W loterii można było wygrać również zegarki z kolekcji Thomasa, zdjęcia w ramkach, ogromny portret.
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Elltoja pisze:Chciałabym się wypowiedzieć na temat relacji Evy z FCP.
Ja również.
"Paru szczęśliwców z Peru i Izraela zrobiło sobie z Thomasem zdjęcia i dostało autografy. Niestety żaden z Polaków i Niemców nie dotarł do niego..." Jestem Polką i udało mi się podać Thomasowi prezent na scenę, podobnie mojej przyjaciółce, ktora była ze mną. Później Thomas podał kilku osobom rękę, m. in. mnie. Rzeczywiście jednak nie udało mi się zdobyć ani autografu, ani zdjecia z Thomasem. Może następnym razem...
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ja, Patryk i Adam zobyliśmy autografy i w dodatku zrobiliśmy sobie nawet kilka zdjęć z Thomasem - więc i my byliśmy wśród tych "szczęśliwców"!!!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Pkmodern pochwalisz się tymi zdjęciami z Thomasem? :>
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Pkmodern już napisał, że zdjęcia to jego prywatna sprawa i nie zamierza ich nigdzie publikować. Więc skoro jest taka jego decyzja, uszanujmy to.
Venetina

Post autor: Venetina »

Dwa sprostowania relacji Pkmoderna:
Nie jest jeszcze pewne, jaka piosenka będzie promowała album. Thomas wspomnial nawet, że być może będzie to Everybody Wants To Rule The World. Czy album ukaże się w kwietniu, też nie jest pewne. To tylko przypuszczalny termin. Na razie wciąż brakuje czterech utworów na album.

Jeszcze jedno, bo pewna wypowiedź zabrzmiała dwuznacznie, choć może niezamierzenie.
Zwycięsca konkursu na teledysk do Ibiza Bababaiya wybierze się na tygodniowy pobyt na Ibizie, ale nie pomyślcie, że w domu Thomasa. ;)
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

ale trzeba poczekać do kwietnia na albumu i się okaże się wszystko
Awatar użytkownika
Adi

Venetina pisze:Czy album ukaże się w kwietniu, też nie jest pewne. To tylko przypuszczalny termin. Na razie wciąż brakuje czterech utworów na album.
Poprośmy labambino, może da się coś na to zaradzić i napisać wspólnie kilka fajnych kawałków w studio? Co prawda istnieje ryzyko powstania zapychaczy ale album sie domknie. :lol: NIe no, żartuję. :wink: Sam na ten album czekam z niecierpliwością i lepiej niech się Thomas nie spieszy. To nie piekarnia. :) Ciężko na zawołanie stworzyć coś twórczego. Czasem artysta wpadnie na coś na urlopie, latem przy szumie morza czy oceanu, na pustyni albo w górach? :wink: A nie tak, że ktoś go posadzi w studio. No, to siadaj i masz 3 godziny na stworzenie 3 fajnych utworków a artysta. To się tak nie da. :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

Venetina pisze:Czy album ukaże się w kwietniu, też nie jest pewne. To tylko przypuszczalny termin. Na razie wciąż brakuje czterech utworów na album.
Poprośmy labambino, może da się coś na to zaradzić i napisać wspólnie kilka fajnych kawałków w studio? Co prawda istnieje ryzyko powstania zapychaczy ale album sie domknie. :lol: NIe no, żartuję. :wink: Sam na ten album czekam z niecierpliwością i lepiej niech się Thomas nie spieszy. To nie piekarnia. :) Ciężko na zawołanie stworzyć coś twórczego. Czasem artysta wpadnie na coś na urlopie, latem przy szumie morza czy oceanu, na pustyni albo w górach? :wink: A nie tak, że ktoś go posadzi w studio. No, to siadaj i masz 3 godziny na stworzenie 3 fajnych utworków. A artysta: "To się tak nie da". :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

O party w programie Brisant ARD:
http://www.youtube.com/watch?v=lT0EHm69PwQ

Może ktoś siebie wypatrzy.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Posiadasz ten materiał w dobrej kopii? Znalazłem tam siebie! Jeśli tak,to proszę o kontakt na PW
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Pisałam z Moną Lisą o FCP - też była i pisała że tegoroczny zjazd jakoś jej sie nie podobał...
Pisałą ze Claudia z elitą była na górze a fani byli na dole czy coś takiego....
Point Of No Return
Venetina

Post autor: Venetina »

Sala była w ten sposób skonstruowana, że miała płaski parter i balkony wzdłuż trzech ścian, a więc z tyłu na przeciwko sceny i po bokach. Z tylu na balkonach były krzesła w rzędach, a po bokach były stoliki z krzesłami przystrojone świecami i przy tych stolikach siedzieli goście specjalni, a więc rodzina i przyjaciele THomasa. M.in. jego rodzice.

Nie widzę w tym nic dziwnego lub nie w porządku, że Thomas chciał swoim bliskim stworzyć bardziej specjalne warunki do oglądania jego jubileuszowego show.

Miejsca bylo dość dla wszystkich.
Awatar użytkownika
Adi

No, no. Fajne ciekawostki. Dzięki Venetino i Agato za linka. :)
Obrazek
ODPOWIEDZ