Good Karma
- Mateusz
Re: Good Karma
A ja najbardziej lubie fragment "Good karma". Kojarzy mi się z MT.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
Good Karma to piosenka pierwsza klasa.you're my heart pisze:Jeżeli wszystkie piosenki będą utrzymane w tym klimacie piosenek do których dał nam filmik Jkris,album może być naprawde ciekawy chociaż nie bardzo podoba mi się tytułowy utwór-"Good Karma"
- you're my heart
Przesłuchałem jeszcze raz,bardziej dokładnie i "Good Karma" to dobry utwór,ale mimo wszystko wole Everybody Wants to Rule The World 

-
jkris
zdaje sie, ze w refrenie Good Karma slychac chorki, tyle, ze przez jakosc nagrania sa ledwie slyszalne- mam nadzieje, ze w wersji finalnej beda wyrazne i mocne 
- Mateusz
mogą to być chórki albo moze to być echo wokalu Thomasa, tak czy inaczej gratuluje ucha bo ja musialem sie mega wsłuchac żeby to wychwycićjkris pisze:zdaje sie, ze w refrenie Good Karma slychac chorki
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Gasolina91
No chyba album bedzie przełomowy.
Jestem miło zaskoczona naprawdę. Ciekawa jestem reszty piosenek 
Point Of No Return
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Jestem poprostu zaskoczony naprawdę Everybody Wants bardzo mi ten utworek kojarzy się z Kojarzy mi się z MT.
- MichałT
Jak dla mnie nowy album Thomasa prezentuje się całkiem ciekawie
Utwór tytułowy podoba mi się średnio, duet z Sandrą w The Night Is Still Young, brzmi nawet całkiem dobrze
natomiast Everybody Wants To Rule The World, to już cudo
Jeśli piosenki na tym krążku, będą brzmiały podobnie do wyżej wymienionego utworu, to ten album może faktycznie stać się jednym z najlepszych albumów Thomasa
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- angel
Właśnie zobaczyłam filmik umieszczony przez Jkrisa i jestem zaskoczona nagraniami jakie właśnie usłyszałam
.
Piosenki z tego albumu zapowiadają się super,przede wszystkim łatwo wpadają w ucho i styl faktycznie zbliżony do Modern Talking,oto właśnie cały czas mi chodziło!!! Thomas zaskoczyłeś nas wszystkich tymi nagraniami nareście!!!
.
Album zapowiada się naprawdę ciekawie!!!
Piosenki z tego albumu zapowiadają się super,przede wszystkim łatwo wpadają w ucho i styl faktycznie zbliżony do Modern Talking,oto właśnie cały czas mi chodziło!!! Thomas zaskoczyłeś nas wszystkich tymi nagraniami nareście!!!
Album zapowiada się naprawdę ciekawie!!!
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
-
lechu
Nareszczie właściwy kierunek
- art_system
Good Karma - długo kazał nam czekać Tomek!!! Nareszcie robi to co powinnien- śpiewa tak jak życzą sobie fani i zapewne on sam - muzyka MT jest w nim zainstalowana jak we mnie:)Świetny kawałek...more more more..............
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witam. Bylem tam slyszalem i widzialem. Nie moge sie doczekac tej plyty i singla a przedewszystkim DVD z FanParty. Oby byl to kwiecien tak jak Tomek zapowiedzial nowy album.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Adi
Oj, ja też. Chyba w dniu sprzedaży będę nocował w samochodzie pod Empikiem czy tam innym sklepem.33ccd pisze:Nie moge sie doczekac tej plyty i singla
"Ibiza" była dla mnie już takim przypomnieniem fajnych klimatów z albumu "This time" ale coś czuję, że ten tegoroczny album będzie o wiele lepszy. Ciekawe co na to Dieter? Skrytykuje swojego byłego partnera muzycznego jak zwykle czy też pokiwa głową z uznaniemlechu pisze:Nareszczie właściwy kierunek
Ostatnio zmieniony wt lut 17, 2009 16:46 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Peter
Ciekawe czy Ibiza też wejdzie na tą płytę? Ja bym chciał.
- Gasolina91
Dieter? Napewno bedzie siedział w domu i bił się po głowie...jeśli oczywiście płytka odniesie sukces no a jak narazie to wszystko idzie w tym kierunkuAdi pisze:Jakby ktoś coś usłyszał co na to Dieter, to napiszczie.
Point Of No Return
- Skyliner89MT
Album zapowiada się fantastycznie
. Coś w stylu Modern Talking, coś na co czekałem od bardzo długiego czasu i jak wspomniał Lechu Thomas wreszcie idzie w dobrym kierunku 
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING