Pewno totalna klapa jak kiedyś....facet się juz chyba wypalił,albo naprawdę kreuje sie na gwiazdora TV zamiast robic to co mu najlepiej wychodziło(oprócz oszukiwania).Gasolina91 pisze:Jak widać teraz Dieter nie ma pomysłu na siebie...ale ja jestem ciekawa co bedzie z jego musicalem?
Good Karma
- labambino
Re: Thomas - album 2008/2009
you can win if you want!
- Peter
Re: Thomas - album 2008/2009
Mam nadzieję, że dzięki duetowi z Sandrą piosenka okaże się przebojem, album sukcesem i Warner wznowi Whispersa.
A Pollydor pozostałe płytki, z których ja chętnie bym sobie kupił Barcos de cristal.
- justysia854
Re: Good Karma - album 2008/2009
No wlasnie- im wiekszy sukces odnisie Thomas (a tego mu życzę) tym wieksze szanse na reedycje wczesniejszych plyt, nie ukrywam ze zacieram ochoczo raczki:) bo brakuje mi wszystkich plyt Thomasa poza Songs forever, this time i different 
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Gasolina91
Ja mam nadzieje na sukces tej płyty. Bo jesli zrobi sie głośno o Thomasie to może też i trochu o MT? Choć MT już nie powróci...
Point Of No Return
- phantomas
- Kontakt:
Znając zdolności marketingowe Thomasa, promocja będzie takim samym nieporozumieniem jak w przypadku "Ibizy". Obym się mylił.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
-
jkris
ja mysle, ze tu zdolnosci nie maja nic do rzeczy. raczej mozliwosci. poza tym, Thomas ma ludzi od marketingu i nie sadze zeby sam sie tym zajmowal.phantomas pisze:Znając zdolności marketingowe Thomasa, promocja będzie takim samym nieporozumieniem jak w przypadku "Ibizy". Obym się mylił.
- phantomas
- Kontakt:
Skoro tak, powinien zauważyć, że ma beznadziejnych współpracowników i się ich pozbyć 
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
-
SIMALA
KARMA w wolnym tłumaczeniu oznacza "przeznaczenie" i wywodzi się z kultury Dalekiego Wschodu. Jeśli podążyć tym tropem, nowa płyta Thomasa może być gatunkowo zbliżona do ambientu. Lekkie bity, orientalne dźwięki. Dla mniej zorientowanych - trance'owy klimat.
- Peter
No coś w tym jest bo remix Ibizy z singla a także 2 piosenki z 2 singla są utrzymane w muzyce clubowej, jakby takie coś było to byłoby super i TA znalazł wreszcie swoją niszę.
- Gasolina91
-
jkris
Good Karma
znamy juz tytuł nowej płyty Thomasa, mieliśmy okazję uslyszeć kilka utworow z niej i zdaje sie, ze wreszcie oczekiwania wszystkich fanow sie spelnia. plyta zapowiada sie na bardzo taneczna, zblizona stylem do Modern Talking. czas najwyższy zalozyc osobny watek dla najwazniejszej plyty tego roku 
jak Wam sie podoba Good Karma?
jak Wam sie podoba Good Karma?
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2009 12:25 przez jkris, łącznie zmieniany 1 raz.
- Atlantis
Re: Good Karma
Ja jestem pozytywnie zaskoczony, kawałki są dużo lepsze niż się spodziewałem, sprawiają o wiele korzystniejsze wrażenie niż Ibiza i Foir you (które, mam nadzieje na albumie się nie znajdą). Good Karma przypomina mi klimatem Never Been Loved Before, a zdecydowanie najbardziej podoba mi się Everybady Wants to Rule The World, ma najbardziej chwytliwą melodię (choć i tak Bohlen dla MT i nie tylko pisywał znacznie lepsze).
Jeśli reszta utworów utrzyma ten poziom, może to być najlepszy solowy album Toma.
Jeśli reszta utworów utrzyma ten poziom, może to być najlepszy solowy album Toma.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
-
jkris
ja wrecz przeciwnie, mam nadzieje, ze kawalki pojawia sie na plycie i poki co uwazam, ze Ibiza jest najlepsza z nich wszystkich. ale zeby ocenic ostatecznie musialbym posluchac tych kawalkow w dobrej jakosci...Atlantis pisze: kawałki są dużo lepsze niż się spodziewałem, sprawiają o wiele korzystniejsze wrażenie niż Ibiza i Foir you (które, mam nadzieje na albumie się nie znajdą).
warto tez zauwazyc, ze to nie sa ostateczne wersje piosenek i jak mowi Thomas beda jeszcze miksowane...
- Atlantis
Racja, jednak wydaje mi się, że są to jednak zupełnie inne klimaty, i niestety te w Ibizie nie przypadły mi do gustu. a Everybody... jest na prawdę świetny i osobiście takich utworów bym sobie życzył.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- Peter
Good Karma jest bardzo fajny, Everybody wants to rule the world jak i The night is still young to bardzo dobre piosenki, pewnie singlem promujacym płytę Będzie The night is still young. Super brzmi Thomas w duecie z Sandrą.....Album będzie rewelacyjny, będzie na poziomie Lost and Found albo Down on sunset. 
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2009 12:41 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.
- you're my heart
Jeżeli wszystkie piosenki będą utrzymane w tym klimacie piosenek do których dał nam filmik Jkris,album może być naprawde ciekawy chociaż nie bardzo podoba mi się tytułowy utwór-"Good Karma"