No cóż. Jak dla mnie ogólnie OK, ale...
1. Trochę kłuje mnie w uszy ten główny podkład no ale dobra, przyjmimy że w tym stylu jest utrzymany utworek. Fajnie by to mogło brzmieć w stylu tego nowego mixu "Under my skin", który gdzieś słyszałem.
2. Końcówka utworku mogła by być bardziej rozwinięta w środku.
No ale ogólnie może być choć nie zachwyca.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
kubas988 pisze:... Mix bardzo fajny ale cie podejżewam że pracujesz jako DJ w klubie jeśli takie fajne mixy robisz...
Akurat nie jestem DJ'em jeśli chcesz wiedzieć ale kiedyś grałem trochę z moim kuzynem, który był DJ'em (teraz trochę z tego wyrósł ) i od niego poduczyłem się tej "sztuki" muzycznej, co to są sample, jak programem rozdzielić albo nałożyć na siebie różne ścieżki, jak stworzyć jakieś brzmienie instrumentu,itp. Kiedyś mnie to bardzo wciągało, teraz już trochę mniej ale pewne ciągotki do tego hobby pozostały. Ps. Odkopałeś mój post z tak dawna, że aż się zdziwiłem, że to napisałem kiedyś, zapomniałem o tym po prostu.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
No chciałeś chyba zrobić taki clubowy mix ale trochę to nie wyszło po pierwsze wokale Bohlena i Kohlera są zagłuszane przez beat i prawie w ogóle nie są słyszalne, po drugie aranżacja typowa dla tego utworu gdzieś się zagubiła....
Dobra Kuba. Myślałem przez chwilę, że ty mnie pytałeś o tego DJ'a a nie Pointroxa. Jakoś źle to zinterpretowałem przez moment z tym DJ'em a zasugerowałem się twoim postem zaraz za moim. Nie było tematu, trochę się zakręciłem.